Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Re: Криминална тема

Мнение от Spunky » 04 Фев 2026, 18:51

Този липсващия собственик на хижата, Иво Калушев го познавам. Преди 7-8 една приятелка на мойта работеше за него в Мексико, като водолаз инструктор/водач и ни води на гмуркане в пещери там. Малко си говорих с него, бил е в щатите преди това и беше типичния за тия среди леко отклонен, уоук тип, будист природозащитник дето седят в кръг, свирят на китари и пеят кумбая.

Не мисля, че са били секта баш, но може да са били със сектантско мислене за запазване на околната среда там и да са спъвали работата на някой местен дерибей, примерно човек на пеев и да са вербували някой от местната ловна дружинка, на които също са им правили сечено, да ги приключи, с чадър от властите. Педофилските истории ми се струват спуснати, щото е модерно и ще натиска копчетата на публиката, да отклонят вниманието, докато изсекат горите около хижата в бързината.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Фев 2026, 18:57

И на мен ми се струва, че ще излезне, че са пречели на местни далавераджии. И са секнали прилични бизнеси с години. В дървата бая пари има :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 04 Фев 2026, 19:09

empar написа:1. Васко Маслото е дал пари, говори небивалици и адвокаства особено плоско.
Ей така ще идеш да спреш дървената мафия на депесе със самоотвержени доброволци, спонсорирани оттук-оттам??? Добре, кмете! Ние ядем доматите с колците. :kuku: :kuku: :kuku:
2. Сарафа излезе да отклонява вниманието с ала-балите за секта.
Явно там е имало дебела СХЕМА. Каква, едва ли ще разберем...

Интересното е, че му се тригърна оправдателно-обяснителния режим. Освен това защо е решил, че обществото има положителнио мнение за него? :dunno:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 04 Фев 2026, 19:15

Будистите са известни с това, че обичат да се разхождат с огнестрелно оръжие :ok: Иначе им публикуваха снимки на лицата, .....еми да ме прощавате, ама по съм склонен към версията с малчуганите.... Нещо се присетих за оня филм с Де Зиро, кевин Бейкън и Брад Пит- "Sleepers" ли беше или нещо подобно..... :roll:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 04 Фев 2026, 20:17

TNT написа:И на мен ми се струва, че ще излезне, че са пречели на местни далавераджии. И са секнали прилични бизнеси с години. В дървата бая пари има :yes:

Самоотвержени природолюбители с дронове, джипове и автоматично оръжие на обща стойност МНОГО пари? :dunno:
Иии чак след 4 години самоуправство някой ще се сети да ги гръмне?
Дървената мафия около София е на Емел Етем и други депесарски уроди.
Някакви клоуни, спонсорирани от Маслото с електически мотори ще им бъркат сметките 4 години?

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 04 Фев 2026, 20:25

empar написа:Самоотвержени природолюбители с дронове, джипове и автоматично оръжие на обща стойност МНОГО пари? :dunno:

Чак пък много пари... някъв 20 годишен каен и няколко пушки. Една месечна заплата на едно ИТ. Нищо общо с оная истинска историческа секта-пирамида.

empar написа:Някакви клоуни, спонсорирани от Маслото с електически мотори ще им бъркат сметките 4 години?

Да и вече не.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Фев 2026, 20:42

будистите са известни с това, че обичат да се разхождат с огнестрелно оръжие :ok:
вероятно журналята са объркали пак нещо , не става въпрос за будисти а за нудисти :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 04 Фев 2026, 20:43

Лакърдиите за борба с дървената мафия нещо не ми са достоверни. Като как са се борили с дървената мафия. Преастрелки имало ли е. Има ли изчезнали членове на мафията. От всички хипотези, тази ми е най-измислената.

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 04 Фев 2026, 20:45

В интервюто по ТВ кметът на Гинци каза, че детски лагери е имало при предните собственици на хижата, а не при сегашните.
I love the sound of V8 in the morning...

Предишна

Назад към Извън Темата