Формула 1 - обща тема
Модератор: Общи модератори
Re: Формула 1 - обща тема
Макс е изгонил журналиста Giles Richards от пресконференцията в Япония. Вторият сега плаче като вдовица и се оправдава по всички възможни сайтове. Тия досадници (журналистите) все някога трябва да се научат, че има теми и моменти, които не трябва да се засягат. И пилотите са хора (някои почти, ама това е друга тема) и могат да грешат, за което после да съжаляват. Защо трябва да ровиш в раната? Имам лично отношение към тия (журналистите). Представям си Шумахер да се възстанови и да излезе сред хора. Ако направи пресконференция, бас ловя, че един от първите въпроси ще е "Кога пак ще започнете да карате ски?" или нещо подобно.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Формула 1 - обща тема
Е нагличанина нормално да рови в раната и да го рита Верстапен когато е на земята
Миналата година обаче като им стопи 100 точки разлика не и беше толкова забавно
Леко събуждане от Макларън до момента този уикенд, дано успеят и да тръгнат в неделя
Ферари сякаш ще се явяват на дрифт шампионат
Заради сипер клипинга колите губят по 50км/ч скорост в сектор 3…. Правилно Албом казва, че вече няма бързи завои, всичко е със средна скорост
Миналата година обаче като им стопи 100 точки разлика не и беше толкова забавно
Леко събуждане от Макларън до момента този уикенд, дано успеят и да тръгнат в неделя
Ферари сякаш ще се явяват на дрифт шампионат
Заради сипер клипинга колите губят по 50км/ч скорост в сектор 3…. Правилно Албом казва, че вече няма бързи завои, всичко е със средна скорост