Кабриолетите и роудстърите във форума!
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Кабриолетите и роудстърите във форума!
Аз не бях карал два уикенда, но в неделята направих едно кръгче 'около квартала' (Кричим-Девин-Пампорово)... Не беше перфектното, заради трафика на места, но ... колкото толкова! Днес съм с нея на работата и след малко тръгвам за к-г Камчия за 4 дена.
Хубав трип си замислил
, блазе ти! Много ми се иска и аз да направя нещо такова, но трудно ще намеря 'компания' за да сме поне две коли...
Хубав трип си замислил
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
2 коли е идеално за такива пътувания защото е лесна комуникацията и стиковането на желанията.
Сега ми се набутаха хора и ще бъдем 3 коли и 6 човека...само докато организирам всичко си скъсах нервите и на финала даже се опитаха да ми "отвлекат" резервациите, че да трупали точки в Револют или по кредитни карти
Много близо бях до това да откажа всичко
Има доста "групи" където се организират подобни трипчета, но често там цените са доста дебели макар и с хубаво настаняване, подготвено изхранване и тн. Имаше сега опция за Доломити като ти карат колата на място с автовоз (ако искаш)...около 3к€ излизаше за 2ма души всичко ако си пътуваш с колата...ако те ти транспортират колата и летиш гонеше 5к€
. Недостатък освен цената е това, че трипа е концентриран основно върху каране, нищо странично освен вечерни разходки в някакви градчета няма.
Аз лично предпочитам сам да си ги организирам защото се съобразявам само с моите желания (често по предварително организираните неща се пропускат hidden jems, които са в непосредствена близост), винаги отделям време за релакс и разходки из планините (когато трипа е планински. Ако е по крайбрежие се ходи на плаж
). Както казах сега ми дойде натоварваща организацията заради тия дето се натресоха, че и претенции имаха.
Сега ми се набутаха хора и ще бъдем 3 коли и 6 човека...само докато организирам всичко си скъсах нервите и на финала даже се опитаха да ми "отвлекат" резервациите, че да трупали точки в Револют или по кредитни карти
Много близо бях до това да откажа всичко
Има доста "групи" където се организират подобни трипчета, но често там цените са доста дебели макар и с хубаво настаняване, подготвено изхранване и тн. Имаше сега опция за Доломити като ти карат колата на място с автовоз (ако искаш)...около 3к€ излизаше за 2ма души всичко ако си пътуваш с колата...ако те ти транспортират колата и летиш гонеше 5к€
Аз лично предпочитам сам да си ги организирам защото се съобразявам само с моите желания (често по предварително организираните неща се пропускат hidden jems, които са в непосредствена близост), винаги отделям време за релакс и разходки из планините (когато трипа е планински. Ако е по крайбрежие се ходи на плаж
). Както казах сега ми дойде натоварваща организацията заради тия дето се натресоха, че и претенции имаха.- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
- Мечтае да кара: 612
Don_Diego написа:Много е тихо тук напоследък![]()
Тук лятото не е за кабриолети.
Макар, че ще ми се наложи да размърдам Z3-то тия дни. То ще клеяса иначе.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!