Кабриолетите и роудстърите във форума!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: Кабриолетите и роудстърите във форума!

Мнение от ildivvy » 30 Юли 2026, 11:20

Аз не бях карал два уикенда, но в неделята направих едно кръгче 'около квартала' (Кричим-Девин-Пампорово)... Не беше перфектното, заради трафика на места, но ... колкото толкова! Днес съм с нея на работата и след малко тръгвам за к-г Камчия за 4 дена.

Хубав трип си замислил :yes: , блазе ти! Много ми се иска и аз да направя нещо такова, но трудно ще намеря 'компания' за да сме поне две коли...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 30 Юли 2026, 11:26

2 коли е идеално за такива пътувания защото е лесна комуникацията и стиковането на желанията.

Сега ми се набутаха хора и ще бъдем 3 коли и 6 човека...само докато организирам всичко си скъсах нервите и на финала даже се опитаха да ми "отвлекат" резервациите, че да трупали точки в Револют или по кредитни карти :banghead: :bang:

Много близо бях до това да откажа всичко :lol:

Има доста "групи" където се организират подобни трипчета, но често там цените са доста дебели макар и с хубаво настаняване, подготвено изхранване и тн. Имаше сега опция за Доломити като ти карат колата на място с автовоз (ако искаш)...около 3к€ излизаше за 2ма души всичко ако си пътуваш с колата...ако те ти транспортират колата и летиш гонеше 5к€ :shock: . Недостатък освен цената е това, че трипа е концентриран основно върху каране, нищо странично освен вечерни разходки в някакви градчета няма.

Аз лично предпочитам сам да си ги организирам защото се съобразявам само с моите желания (често по предварително организираните неща се пропускат hidden jems, които са в непосредствена близост), винаги отделям време за релакс и разходки из планините (когато трипа е планински. Ако е по крайбрежие се ходи на плаж :ok: ). Както казах сега ми дойде натоварваща организацията заради тия дето се натресоха, че и претенции имаха.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 30 Юли 2026, 12:55

Don_Diego написа:Много е тихо тук напоследък :lol:

Тук лятото не е за кабриолети. :mhihi:
Макар, че ще ми се наложи да размърдам Z3-то тия дни. То ще клеяса иначе. :confused:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Предишна

Назад към Извън Темата