как се намира надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: как се намира надежда

Мнение от EBEEMVACIA » 22 Дек 2009, 16:00

критерият лекомислена`мома`-тя и докато е с теб,ще си`щъка`,а ти я боготвори и възнасяй-толкоз по-пагубно щее съкрушението ти ...в момента на разкритието за`иконата`....поздрав за съкрушените-http://www.youtube.com/watch?v=HWGRnHOhGiE&feature=related :bchug:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 22 Дек 2009, 16:12

EBEEMVACIA написа:критерият лекомислена`мома`-тя и докато е с теб,ще си`щъка`,а ти я боготвори и възнасяй-толкоз по-пагубно щее съкрушението ти ...в момента на разкритието за`иконата`....поздрав за съкрушените-http://www.youtube.com/watch?v=HWGRnHOhGiE&feature=related :bchug:

Значи една жена ,когато е записала университет не е девствена и това е равносилно на лекомислена.............говори ,че ти или не си на тая възраст дето се представяш,или че имаш нужда да излезеш от вкъщи ,да се огледаш в света наоколо......
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 22 Дек 2009, 16:26

приемаме-ти си достойна мацка,семейна с деца и си на...17-18,и мислиш за висшо-кое първо :arrow:
-деца да гледаш(вашите не помагат) :!:
-мъжа ти също е млад и тепърва му се живее- испускаш го... :!:
-да учиш ... :?:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 22 Дек 2009, 16:35

EBEEMVACIA написа:приемаме-ти си достойна мацка,семейна с деца и си на...17-18,и мислиш за висшо-кое първо :arrow:
-деца да гледаш(вашите не помагат) :!:
-мъжа ти също е млад и тепърва му се живее- испускаш го... :!:
-да учиш ... :?:

Ти сам си противоречиш, ако е ДОСТОЙНА, въпреки че понятието е разтегливо, едва ли ще си мисли за образование и едновременно за деца на 18 годишна възраст, след това, бащата ако е адекватно мислещ предполагам ще знае какво точно иска и едвали ще тръгне да "прави деца", след което да се сеща че всъщност му се живее, не че не познавам и такива индивиди, но те са далеч от достойнството...
А и като цяло темата ти е меко казано - жалка, незнам какъв човек трябва да си за да черпиш такъв тип информация от подобен източник... :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 22 Дек 2009, 16:56

не си противореча,понеже гонех изискването на ivan. :idea:

а е достойна,тъй като е вярвала в светло бъдеще.. :angel:
.....а темата е именно и точно за такива като мен,изпадащи в жалки ситуации в битието си- :arrow: --далеч не всички са богове и играчи с`нежната половинка` :!:
-- акъли...
Не се страхувай от съвършенството - никога няма да го достигнеш.....--главен фейл---за мен

Ревността е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите......---хммм---
- Волтер
Който сам не се убеди, никой не може да го убеди..--ин прогрес--
- Платон

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Дек 2009, 19:28

ivan. написа:Паднеш ли духом
по-добре така,отколкото да духаш паднал.. :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Дек 2009, 19:33

EBEEMVACIA написа:не си противореча,понеже гонех изискването на ivan. :idea:

а е достойна,тъй като е вярвала в светло бъдеще.. :angel:
.....а темата е именно и точно за такива като мен,изпадащи в жалки ситуации в битието си- :arrow: --далеч не всички са богове и играчи с`нежната половинка` :!:
-- акъли...
Не се страхувай от съвършенството - никога няма да го достигнеш.....--главен фейл---за мен

Ревността е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите......---хммм---
- Волтер
- Платон

Тея никове не са ми познати,у е36 подфорума ли пишат? :conf: Жената е като сянката-гониш я-бяга,ти се дърпаш-тя те гони... :kuku:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Дек 2009, 0:04

EBEEMVACIA написа:Не се страхувай от съвършенството - никога няма да го достигнеш.....--главен фейл---за мен

- Волтер
- Платон

Какви са тези заучени фрази от зрял мъж?
Стига с тези предразсъдъци, стегни се малко.. :|

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 23 Дек 2009, 8:31

EBEEMVACIA написа:..................

Каква кола караш, ако не е тайна де?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 23 Дек 2009, 11:01

krystal написа:
EBEEMVACIA написа:Не се страхувай от съвършенството - никога няма да го достигнеш.....--главен фейл---за мен

- Волтер
- Платон

Какви са тези заучени фрази от зрял мъж?
Стига с тези предразсъдъци, стегни се малко.. :|

А, недей така. Подобни сентенции от хора, които са се занимавали преди всичко с разсъждения върху самите хора... е твърде лекомислено да ги наричаме "предразсъдъци" и "заучени фрази". Факт е, че е хубаво да се осмислят вместо да се приемат на доверие за чиста монета, но още по-зле от приемането им на доверие би било отхвърлянето им "защото си зрял мъж". :) Можеш да помислиш върху тях, след това да ги приемеш или отхвърлиш - и в двата случая няма да е загубено време и ще си научил нещо. Както за хората, така и за себе си. Между другото, назад в темата имаше изказвания, които по същество казваха точно същото, което и цитатът от Платон. И са точно толкова верни. Хубаво е, че авторът на темата го осъзнава това, бих казал, че е необходима първа стъпка. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Дек 2009, 13:32

"Плодете се" е казал Господ
или само секс правете,както съм казал и казвам аз,какви са тея сериозни глупости,което не само че водят до излишни нерви,ами и в условия на криза са си направо безумни разходи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 23 Дек 2009, 13:58

Сигурно Е36! :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Дек 2009, 16:14

Е.Димитров написа:"Плодете се" е казал Господ
или само секс правете,както съм казал и казвам аз,какви са тея сериозни глупости,което не само че водят до излишни нерви,ами и в условия на криза са си направо безумни разходи :mhihi:

Мдаааа. Даже "платената" любов в днешно време излиза много по-изгодна, отколкото нормална връзка - хвърляш същите пари, даже в някои случаи доста по-малко, таковаш доста по-добро отколкото би таковал в нормална връзка, няма излишни въпроси, няма измислени оправдания за да се избегне таковането... песен направо :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Дек 2009, 16:23

xpl0d написа:Мдаааа. Даже "платената" любов в днешно време излиза много по-изгодна, отколкото нормална връзка - хвърляш същите пари, даже в някои случаи доста по-малко, таковаш доста по-добро отколкото би таковал в нормална връзка, няма излишни въпроси, няма измислени оправдания за да се избегне таковането... песен направо :mhihi:

Е да ама няма и кой да ти опъва нервичките, в един момент ти доскучава... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Дек 2009, 16:32

krystal написа:
xpl0d написа:Мдаааа. Даже "платената" любов в днешно време излиза много по-изгодна, отколкото нормална връзка - хвърляш същите пари, даже в някои случаи доста по-малко, таковаш доста по-добро отколкото би таковал в нормална връзка, няма излишни въпроси, няма измислени оправдания за да се избегне таковането... песен направо :mhihi:

Е да ама няма и кой да ти опъва нервичките, в един момент ти доскучава... :mhihi:

ХА,кат ми доскучее ще ида на гости я на некой роднина,я на гости на майка ми и баща ми :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата