Политическа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Политическа

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Яну 2026, 17:30

nickstorm написа:
Top Gun Maverick написа:Вероятно не точно в този случай. Много зависи как виждам нещата, но каква е връзката между въпроса ти и моя? Точно, че за да не ми се налага да избирам да защитавам или не, предпочитам разни хора с болни амбиции и алчност за територии в 21 век да не им се позволява да практикуват тези си мераци. И докато една демокрация е почти невъзможно да хукне така военно на някъде, то за диктатурата няма как да повлияеш на един човек когато той си е наумил. И в този ред на мисли диктатурата се вижда, че е провален модел и не трябва да съществува.

Маверик, е разклати го малко де, ти само по Владимир Владимирович пикаеш :mhihi: Дай малко и по Бени, Тръмпи, оня мустакатия азер... :lol: А какво ти е мнението за монархиите в Европа през 21-ви век? :roll: Някакъв абдал сега е крал, понеже преди много много поколения прадядо му също е крал (в големи мащаби) :lol: Най-фрапиращ е случая с Дребнобритания, другите са по-скромни уж... :mhihi:

Много вярно го каза, прадядо му крал колкото може, сега и той краде или има от многото крадено по него време, не му се налага да краде. Като цяло съм против абсолютно всякакви монархии, това е мега остаряло и доказано не работи в интерес на хората. Иначе грам не ме вълнува кой ще управлява, тя властта така или иначе създава предпоставки за злоупотреби. Ако ти беше Путин, а аз Лавров, щяхме да крадем и ние на убиване. :mhihi: Айде Шиши и Боко да кажем. :mhihi:
Много пъти съм казвал за това кралското семейство в Англия, че са едни паразити, които имат незнайно колко злато и скъпоценности натрупани абсолютно незаслужено и незаконно през годините. Влизаш с един багер и ги измиташ. Никакви монархии не искам да има нито в Европа, нито някъде другаде защото даже и да е добър монарх някой, следващия може да не е, а 100% ще се появи такъв, който да не е. Властта колкото по-разделена е, толкова повече може да достигне до идеята на цялата нация, а не един да решава. Да не говорим, че може през първите години да е един, а после съвсем друг. Аз откровено харесвах Путин в първите му години. Иначе никога не съм мразел руснаците, напротив. Ама когато някой се балсамира като монарх там докато е жив...не съм видял нещо добро за държавата му даже, остави останалия свят.
.представяш ли си Джо Байдън както беше наред с акъла като дойде и после изкука нацяло да беше монарх? Колко случаи има на монарси през вековете, когато някой зад тях командва, я майка, я съветник, я нещо си там само защото тоя не е наред с акъла? Не, че и една демокрация не може да сгреши както правят Щатите с бомбите над Япония. Ама да речем обстоятелствата са били кофти в него момент, а японците инати до гроб, времената гадни...
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Re: Политическа

Мнение от streetz » 21 Яну 2026, 18:53

steeN написа:Интересни са ми хората, които им е много забавно да гледат как "силните" взимат територии на други държави

И Марк Карни говори такива забавни неща, явно това ще е новият стар световен ред - големите взимат всичко. :mhihi:

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Предишна

Назад към Извън Темата