Дискусия относно една импортната тема за задно през зимата.
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
pinky_ написа:п.с.Ясно е, че бимата е супер кола за слънчевите, летни дни...
За калъфчета като теб да, то не може всеки да кара

Две бързи извадки от Алфа Ромео форум:
1.lulin racing:
Аз невиждам смисъл да се спори с "колегите" от Бе Ем Ве форума! Като гледам какво става по улицата.... какви Олигофрени с главно "О" има лошо ми става! 90% от които са Беемвисти..... И сега точно с тези хора ли трябва да се спори.... това е лишено от всякакъв смисъл! Падат си клавиатурни бойци и постоянно бращолевещи всякакви глупости! Осмели ли се някой да отиде и да покаже ЗАЩО БМВ е една от най-масовите марки?????????? НИКОЙ!!!!!!!! Само на клавиатурката във форумчето т'ва е истината..... А и бтв същите са и на пътя! Дава газ на светофара и 5 секунди след като е зелено им потъват гимийте! Айде със здраве
2.pinko:
Мисля, че темата се изчерпа, нито един от онези клавиатурни рацери и снегоходи не изяви желание да покаже майсторлък със задно по сняг и баир.
Пред клавиатурата са много силни, с обидните думи също, ама като опре до дела, всички се покриха в дупките си. Щом като самите те не са убедени във възможностите на задното и не смеят да се пробват по баира, няма какво повече да говорим.
Няма смисъл от повече обиди, нещата са ясни.
Темата е тук:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29665&page=5
1.lulin racing:
Аз невиждам смисъл да се спори с "колегите" от Бе Ем Ве форума! Като гледам какво става по улицата.... какви Олигофрени с главно "О" има лошо ми става! 90% от които са Беемвисти..... И сега точно с тези хора ли трябва да се спори.... това е лишено от всякакъв смисъл! Падат си клавиатурни бойци и постоянно бращолевещи всякакви глупости! Осмели ли се някой да отиде и да покаже ЗАЩО БМВ е една от най-масовите марки?????????? НИКОЙ!!!!!!!! Само на клавиатурката във форумчето т'ва е истината..... А и бтв същите са и на пътя! Дава газ на светофара и 5 секунди след като е зелено им потъват гимийте! Айде със здраве
2.pinko:
Мисля, че темата се изчерпа, нито един от онези клавиатурни рацери и снегоходи не изяви желание да покаже майсторлък със задно по сняг и баир.
Пред клавиатурата са много силни, с обидните думи също, ама като опре до дела, всички се покриха в дупките си. Щом като самите те не са убедени във възможностите на задното и не смеят да се пробват по баира, няма какво повече да говорим.
Няма смисъл от повече обиди, нещата са ясни.
Темата е тук:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29665&page=5
Мнението на "люлин рейсинг" беше много важно за мен. Благодаря ти
Са тука има доста предложения незнам що сте решили че некой се крие зад клавиатурата
Пак ти казвам, кажи му на пинко да драсне на една карта коя точно е отсечката пък ние не му щеме уискито ей така за спорта ще отидем...
Бутилката от мене ако даде координати на тоя баир...

Са тука има доста предложения незнам що сте решили че некой се крие зад клавиатурата

Пак ти казвам, кажи му на пинко да драсне на една карта коя точно е отсечката пък ние не му щеме уискито ей така за спорта ще отидем...
Бутилката от мене ако даде координати на тоя баир...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ма кой ще ти даде ве, камо ли да дойде да му докажеш...
Погледни ги какви са форумни интригантчета...
Погледни ги какви са форумни интригантчета...

хахахха, после кой е бил клавиатурен рицар
от 3 дена има желаещи да видят тоза прословут баир, ама мъжкарите от Алфа клуб се крият като ви погледна нковете розовия
и розовия_
и ми е ясно що за мъже сте де...
pinko написа:
Здравейте, тъй като много се изписа по темата, искам да приканя всеки от вас, който се смята за добър карач и има седмица (не е необходимо да е точно същата като тая 750i), да дойде и да се опита за качи баира от Кокалянско ханче към село Кокаляне СЕГА. На снимката в Алфа-форума не е сниман баш проблемния баир, а участъка пред гаражите. Днес в 17 часа 7-цата изобщо не можа да потегли и я прибрах отново в гаража.
Съжалявам, но все още нямаме от новата 7 серия дори и тя да не е 750

pinko написа:
Здравейте, тъй като много се изписа по темата, искам да приканя всеки от вас, който се смята за добър карач и има седмица (не е необходимо да е точно същата като тая 750i), да дойде и да се опита за качи баира от Кокалянско ханче към село Кокаляне СЕГА. На снимката в Алфа-форума не е сниман баш проблемния баир, а участъка пред гаражите. Днес в 17 часа 7-цата изобщо не можа да потегли и я прибрах отново в гаража.
Съжалявам, но все още нямаме от новата 7 серия дори и тя да не е 750

Последна промяна Hugo Boss на 06 Яну 2009, 21:06, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Яяяяя...какво има в хАлфа форумо - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29770
p.s.mavrut може да си хАлфист, но не бъди грубиян.....Знам, че пинковците те кефят, но все пак...
p.s.mavrut може да си хАлфист, но не бъди грубиян.....Знам, че пинковците те кефят, но все пак...
mavrut написа:не се правя на велик , и знам че алфата не е най страхотния автомобил, ама поне алфите ги карат горе долу свестни хора, тука като гледам сбивщина от пъпчасали пубери седнали да объждат на кой бмв-то е най, просто нямате още такъф акъл и не сте дорасли че да си говорите с някой от алфа или който и да е друг форум, за вас всичко опира до гъзарията да карате бмв, а не че цените марката и се истински фенове, аи няя са обясняям повече че до утре моа да пиша и да нареждам! и като някой от вас стигне нивото на PINKO, и опита с всякакви автомобили тогава може да му се подиграва, но за сега като работите като общи работници или разносвачи на кремвирши може да си траете и да не се надувате, шот повечето от вас въздухари !
Объркал си нещо форума пич

- etmoni
- Е30-джия
-
- Кара: ssssssss
- Мечтае да кара: e30
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
mavrut написа:не се правя на велик , и знам че алфата не е най страхотния автомобил, ама поне алфите ги карат горе долу свестни хора, тука като гледам сбивщина от пъпчасали пубери седнали да объждат на кой бмв-то е най, просто нямате още такъф акъл и не сте дорасли че да си говорите с някой от алфа или който и да е друг форум, за вас всичко опира до гъзарията да карате бмв, а не че цените марката и се истински фенове, аи няя са обясняям повече че до утре моа да пиша и да нареждам! и като някой от вас стигне нивото на PINKO, и опита с всякакви автомобили тогава може да му се подиграва, но за сега като работите като общи работници или разносвачи на кремвирши може да си траете и да не се надувате, шот повечето от вас въздухари !
Ето аз мога да ти докажа, че не е така...
Тоя клуб и форум е доказал многократно, че помага на много хора като даже много от тях помагат и на хора които не са от тук. За справка подписите на доста колеги. Комплексари не можеш да наричаш хора които през годините са се трудили и карат Е60 или Е90. Не всеки пъпчив пубер може да си позволи такава кола. И така... Не мисли хората тук за тесногръди или нещо такова, защото 90% ако те видят на пътя закъсал ще спрат да ти помогнат.
Съдиш хора които не познаваш, което е доста глупаво...
А и не си мисли, че си изкарваме парите с разнасяне на кремвирши, а дори и да е така, срамна работа няма.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ех, маврут точно на завой не се прави на бърз с предното каиш
Ти коя алфичка караш викаш? А относно обидите ти не бих ти отговорил във форума, жалко че си от далиеко

Ти коя алфичка караш викаш? А относно обидите ти не бих ти отговорил във форума, жалко че си от далиеко

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Е бърз е пинко банана, ама за една вечер така се намира 750и.
Всеки може да върне историята и да провери там където исках аз да дойда с 5цата
Всеки може да върне историята и да провери там където исках аз да дойда с 5цата