Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
А така може то за жалост цените на всички добавки в България са скандални наистина. Аз като видях че един протеин дет го зимам за 70лв с ебати намалението в US е 15$ ми стана лошо...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Затва аз си пия по 20гр БСАА и си свиркам, а вие викате много 

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Te т'ва си е доза, браво 

Кажете ми колко пари давате за мита и такси на добавки от САЩ. Сайта от който си купувах, докато бях там са пуснали и шипинг до европа на цена от 40$ без значение колко добавки поръчаш. Понеже досега не съм поръчвал от САЩ към БГ и затова не ми е ясно тази цена добра ли е или е много ....
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
deyan-enchev написа:Със сигурност се постигат резултати с протеини от 15лв кг, но не е ясно какви ще са дали гадене, дали чревни проблеми или просто натравяне
Изпил съм бая чували от него, нищо ми няма

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
latrel написа:Само с протеин няма да стане, ако ще да е 100 евро килото! Вземи си и хубав креатин и глутамин, яж по-често, прави с по-голяма тежест 6-8 повторения и ще стане работата.
П.С. Няма да може хем да направиш преса, хем да качваш. Първо трупай, пък после чисти!
Креатин не искам, защото се задържа вода от него а и съм чувал, че е доста вреден и се образували камъни в бъбреците от него. От друга страна пък досега четох за глутамина и ми стана доста интересно дали е добре да го пия със суроватката и изобщо колко време да го поемам и колко време след като го свърша да си дам почивка? Изчетох няколко линка и можеби това е най добрата добавка, която може да се взима. Какво мислите за Optimum Glutamine Powder 1000g? Коя фирма произвежда най качествения глутамин?
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Lattri написа:latrel написа:Само с протеин няма да стане, ако ще да е 100 евро килото! Вземи си и хубав креатин и глутамин, яж по-често, прави с по-голяма тежест 6-8 повторения и ще стане работата.
П.С. Няма да може хем да направиш преса, хем да качваш. Първо трупай, пък после чисти!
Креатин не искам, защото се задържа вода от него а и съм чувал, че е доста вреден и се образували камъни в бъбреците от него. От друга страна пък досега четох за глутамина и ми стана доста интересно дали е добре да го пия със суроватката и изобщо колко време да го поемам и колко време след като го свърша да си дам почивка? Изчетох няколко линка и можеби това е най добрата добавка, която може да се взима. Какво мислите за Optimum Glutamine Powder 1000g? Коя фирма произвежда най качествения глутамин?
Аз си купувам неща само на Peak. www.peak.bg
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Коя фирма произвежда най-качествения глутамин - ами да ти кажа няма такава фирма, няма нещо най-добро, все пак всяко тяло, организъм е различно. Няма нещо най, но пък в момента Optimum глутамина е на добра цена, Primaforce също. Ultimate Creapure техния се води за един доста добър и изчистен глутамин.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
latrel написа:на МНР глутамина е много добър
Той е друг вид - бавно усвояем, не че не е добър.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Lattri написа:latrel написа:Само с протеин няма да стане, ако ще да е 100 евро килото! Вземи си и хубав креатин и глутамин, яж по-често, прави с по-голяма тежест 6-8 повторения и ще стане работата.
Това,което си си втълпил за креатина са пълни глупости.Той е най-масово използваната и доказано работеща добавка на планетата земя.Взех го за пръв път преди 5 години и в момента съм в цикъл с него.Не съм чул някой да се оплаква,че креатина му е докарал ядове на дроба или бъбреците.Сигурно не знаеш,че има изключително силно противовъзпалително действие и пази сърцето.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Аз от две седмици пия креатин и за сега нямам оплаквания
Посъветваха ме да го взимам с фруктоза или фрешове,защото тя помага за освояването му 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Само незнам какво очаквате да ви стане от креатин......
Не се излагайте
Не се излагайте
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Аз очаква да кача малко мускули
За една година свалих 20 кила и сега няма качване,направиха ми режим на хранене и се тъпча с картофи,яйца и ориз като луд
Един приятел скоро ме видя и ми вика: Пич останал си само кожа и бемки