Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от I.Voykov » 19 Мар 2011, 13:58

А откъде купувате тези 1кг разфасовки на рибата тон, че нещо немога да намеря?
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 19 Мар 2011, 14:05

acho.rs написа:
Maverick_VS написа:В 250гр. готвен ориз викаш има 200гр. въглехидрати ли :shock: ?! Има едни таблици със съдържанието на храните (няма да пускам сайта да не излезе реклама), та според тях в тия 250гр ориз имаш около 70гр въглехидрат :winky:

:winky: Ма си се объркал :) Суровия ориз е 75-80% въглехидрат и завиждам на колегата че успява да си го сготви само с 1:1,5 вода , аз с по-малко от 1:3 не го ям :mhihi: А ако разчитате на мама/баба/магазина си е 1:4 .

Колега всичко е до проба :) Купувах си доста различни видове, докато не открих такъв който почти не се раздува при варенето а и на самата опаковка пише 1:2 та аз си го правя 1:1,5 и става супер :D
Иначе до колегата Маверик наистина си в сериозна грешка- погледни отзад някой пакет ориз- на всички пише 75-80/100 въглехидрат. И слава богк че е така че ако в 250 имаше 100гр въглехидрат трябваше да ни се дръпнат очите за 1 месец- то това са по 3 кила само ориз на ден :mhihi: А и аз говоря за 250 гр суров - 1 чаена чаша. След това със сигурност тежи повече защото е попил вода все пак..
Последна промяна Macros на 19 Мар 2011, 14:12, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 19 Мар 2011, 14:12

Ориз / вода винаги се прави в съотношение 1:3, също така оризът много обича мазнина. :mhihi:

Аз купувам 4,80 пил пържола от бут без кожа, пил дроб 1,70/кг, свински врат чист 6лв/кг, котлет 3,80/кг, бекон/гърди/филе пушен 6лв/кг :mhihi: кайма ПОПОВ смес 80св/20 тел, 5,90 кг, извара 1,60кг, кашкавал 7,70 и 8,80 кг, сирене от 2,75 до 5 разлика голяма не виждам, яйца 14ст/ L, масло 5,10 кг..за бутчетата и бялото месо на пилето тря потърся във фактурите кви бяха цените, щото ям предимно от бут без кожа.

@Ачка, може да ми разгледаш папката с манджите във fb :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Мар 2011, 14:15

I.Voykov написа:А откъде купувате тези 1кг разфасовки на рибата тон, че нещо немога да намеря?

Кауфланд,коБИЛА и тн :yes:
blacksapphire

- ти ма приби :lol: Готвенето ми е адски омразен процес , не знам защо , просто ирационална омраза . Правя опити да се захвана с тази дейност , но не нещо ....
Поздравления за манджите :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 19 Мар 2011, 14:20

Колеги аз си правя един експеримент с тренировката, който се каня от доста време. Реших да спра всички добавки който взимам като тренирам, принципно досега взимах протеин, течни аминокиселини и креатин, като креатина го спрях още преди 3 месеца!
След спирането на добавките, установих че не мога да се възтановявам както преди за два дни, имам предвид че като правя гърди в понеделник, съм в кондиция най-рано в четвъртък/петък за гръб, но като сила и издържливост съм си както с добавките преди си правех на лежанката със 100кг 7-8 повторения и сега си правя пак толкова, просто от тези добавки освен да се тровим май друг смисъл няма, сега правя 2 тренировки в понеделник и петък, през другото време 1-2 дни бягане по няколко км!
Мисля въобще да мина в тима на отричащите добавките май, както казваше един приятел или взимаш или не, добавките са за настинали!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 19 Мар 2011, 14:23

колеги да вземем да се съберем повече хора и сапфира да осигури един бус месце на добри цени и с хубаво качесто ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 19 Мар 2011, 14:30

latrel написа:колеги да вземем да се съберем повече хора и сапфира да осигури един бус месце на добри цени и с хубаво качесто ?

Ама да вземе и да го сготви , че гледам му се отдава :mhihi:
също така оризът много обича мазнина

- обича , ако му сложа :mhihi: Ориз,вода и кисели краствички - като иска мазнина да си намери :mhihi:

Nukem

- аз преди пиех протеин само вечер , преди лягане защото иначе ми убиваше апетита . По-хубаво след тренировка глутамин(и/или БЦАА) и мляко с белтъци , тъкмо ще имаш апетит и за вечеря :)

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 19 Мар 2011, 14:49

Macros написа:Иначе до колегата Маверик наистина си в сериозна грешка- погледни отзад някой пакет ориз- на всички пише 75-80/100 въглехидрат. И слава богк че е така че ако в 250 имаше 100гр въглехидрат трябваше да ни се дръпнат очите за 1 месец- то това са по 3 кила само ориз на ден :mhihi: А и аз говоря за 250 гр суров - 1 чаена чаша. След това със сигурност тежи повече защото е попил вода все пак..

Е да, съгласен съм, 75-80/100 въглехидрат в суров ориз :yes: . Мислех, че говориш за 250гр. готвен :winky:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 20 Мар 2011, 12:02

acho.rs написа:Бърз метаболизъм - до болка познато. Има два начина да го преодолееш - или чакаш с годините да се забави (след 23-24та при повечето хора се забавя) или позлваш магии , които не трябва да се обсъждат в тази тема .

Има и диети или по-скоро специални хранителни режими, които могат да ти забавят метаболизма.
А и с "магиите"( :mhihi: ) съм чувал, че не е много лесно да се постигне
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 20 Мар 2011, 13:13

justboy написа:
acho.rs написа:Бърз метаболизъм - до болка познато. Има два начина да го преодолееш - или чакаш с годините да се забави (след 23-24та при повечето хора се забавя) или позлваш магии , които не трябва да се обсъждат в тази тема .

Има и диети или по-скоро специални хранителни режими, които могат да ти забавят метаболизма.
А и с "магиите"( :mhihi: ) съм чувал, че не е много лесно да се постигне

За първото си прав , макар че е трудно да плуваш срещу течението . За 2рото не си :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 20 Мар 2011, 23:25

Кажете си мнението за аминокиселини OPTIMUM NUTRITION AMINO ACIDS 2222

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 21 Мар 2011, 0:15

Какво ще правиш с тях?
Какво очакваш от тях?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 21 Мар 2011, 9:42

Ми не очаквам чудеса, просто хранителна добавка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 21 Мар 2011, 10:52

В смисъл какви са ти тренировъчните цели,
тренировъчния режим и т.н.

Аз лично такива аминокиселини не пия - ако целта ти е леко да подобриш възстановяването взимай бцаа и пий по 20грама на ден.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 21 Мар 2011, 13:14

R_Lakov написа:Кажете си мнението за аминокиселини OPTIMUM NUTRITION AMINO ACIDS 2222

Като съдържание в 1 табл има доста по-добри, но примерно softgels-а са им доста добри както и на капсулите, по-бързо се усвояват от организма и са добри, но ако е на табл има на др. фирми с повече съдържание в 1 табл.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата