Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- mom4eto
- Потребител
-
- Кара: e34 525tds
- Мечтае да кара: m5 e60
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Mollov написа:Някои хора буат яко жълтъци, та им пукат ушаците и нищо им нема... но според мен не трябва да се ядат повече от 2-3 жълтъка на ден...
Зависи вече от нивата на холестерол на всеки човек ... Много е относително , и на мен нищо не ми става от много , но докато тренирах не сам ял по повече от 1-2 жълтъка на ден.
Coulthard написа:БМВ са ненадминати в умението да създават буквално интимна връзка между колата и шофьора (май съм за лекар)
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:Годишно изяждам над 1000 жълтъка и не съм преритал още
Е да де.... 365 х 3 ~ 1100... т.е. няма проблеми... преди и аз така ядях много яйца, ама по едно време ми втръснаха до противност...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Много дълго ги набеждаваха яйцата, но те не повишават нивото на холестерол, тъй като организмът сам произвежда холестерол от натрупаните мазнини, а не го получава от богатите на холестерол продукти, към които се отнасят и яйцата.
Какъв ще стане холестеринът, съдържащ се в яйцето, зависи с какви продукти сте го яли.
Какъв ще стане холестеринът, съдържащ се в яйцето, зависи с какви продукти сте го яли.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За да не ти втръсват номера е да се сменя рецептата. Един път бъркани, един път със сланина, със сирене, с някакво месо и така. Иначе не ям по 3 на ден, има доста дни в които не ям, а като ям отиват 5-10 на ден, според зависи.
И относно горното мнение за холестерола- да. Няма никакво значение колко холестерол поглъщаш с храната. Той се образува в огранизма, а не идва отвън.
И относно горното мнение за холестерола- да. Няма никакво значение колко холестерол поглъщаш с храната. Той се образува в огранизма, а не идва отвън.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
bum_bum написа:За да не ти втръсват номера е да се сменя рецептата. Един път бъркани, един път със сланина, със сирене, с някакво месо и така. Иначе не ям по 3 на ден, има доста дни в които не ям, а като ям отиват 5-10 на ден, според зависи.
Уж си сериозен човек,пък да разсъждаваш така за холестерола

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Всеки е свободен да се грижи за здравето си както намери за добре. Никой не задължавам с мнението си 

В този ред на мисли да се включа и аз.
Вредно ли е да пия всеки ден шейк от 2-3 домашни яйца + прясно мляко + какао? Ако имате идеи, споделете - ще съм ви благодарен.
Вредно ли е да пия всеки ден шейк от 2-3 домашни яйца + прясно мляко + какао? Ако имате идеи, споделете - ще съм ви благодарен.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Нали го пита същото 3-4 страници назад, Кирчо. 

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
K.Laloff написа:В този ред на мисли да се включа и аз.
Макар и минимален има риск от хранителни отравяния(салмонела)след прием на сурови яйца,било то и домашни.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Малко да сменя темата - понеже след 2 години пауза започвам пак да тренирам (малко силно казано за ходене на фитнес
) да ви питам - има ли начина да не хвана зверска мускулна треска , след първата тренировка ?
До сега винаги е било така , особено гърдите - ако ще само 50 кг на лега да сложа на другия ден ме стяга яко .И като се има предвид , че първите 2 седмици ще помпя от всичко по малко , ще си представям как ще ме боли всичко. Със аспирин нищо не става . Някакви идеи ?

До сега винаги е било така , особено гърдите - ако ще само 50 кг на лега да сложа на другия ден ме стяга яко .И като се има предвид , че първите 2 седмици ще помпя от всичко по малко , ще си представям как ще ме боли всичко. Със аспирин нищо не става . Някакви идеи ?
- Mollov
- Мародератор
-
Няма начин... сериозно натоварване (на фона на ежедневието ти в момента) си е... просто я изтърпяваш и това е... 
Пробвал съм кви ли не "бабини рецепти", то не бяха хаспирини, то не беше кисело мляко... треската си я има.. че и след следващата тренировка...
Има вариант да пробваш лицеви опори, ама лекичко, за първите няколко дни... да натовариш по-леко... пробвай, може да ти помогне...
bum_bum, ти що не ги ядеш всеки ден... нормално... аз за някви месеци бухах яйца всеки ден... по 4-5 белтъка (поне) и 2-3 жълтъка... писнаха ми и варени, и бъркани, и с месо, и без месо, и на очи, и на квадратчета, и на кръгчета... аз така примерно сега не мога да пия протеинови шейкове, освен ако не са някви супер яки протеини, да са вкусни... писнали са ми до незнам къде...

Пробвал съм кви ли не "бабини рецепти", то не бяха хаспирини, то не беше кисело мляко... треската си я има.. че и след следващата тренировка...
Има вариант да пробваш лицеви опори, ама лекичко, за първите няколко дни... да натовариш по-леко... пробвай, може да ти помогне...
bum_bum, ти що не ги ядеш всеки ден... нормално... аз за някви месеци бухах яйца всеки ден... по 4-5 белтъка (поне) и 2-3 жълтъка... писнаха ми и варени, и бъркани, и с месо, и без месо, и на очи, и на квадратчета, и на кръгчета... аз така примерно сега не мога да пия протеинови шейкове, освен ако не са някви супер яки протеини, да са вкусни... писнали са ми до незнам къде...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Гърдите ми са най-слабата група и дори само от лицеви опори ме схваща мощно
Инак и аз съм пробвал какво ли не . Глутамина помага , но това ако вече си във форма и просто решиш да се изцедиш до край в някоя тренировка , да не говорим , че в самото начало,няма никакъв смисъл да се пият добавки .

Инак и аз съм пробвал какво ли не . Глутамина помага , но това ако вече си във форма и просто решиш да се изцедиш до край в някоя тренировка , да не говорим , че в самото начало,няма никакъв смисъл да се пият добавки .
- Mollov
- Мародератор
-
Абе зависи... ако са някви азотни бууууууустъри и подобни, които те надъхват допълнително... при мен действат 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Първите 4 седмици , обикновено качвам по кило на седмица , за това казах , че няма смисъл от жокери. Според мен чак на 2рия месец е необходимо да си набавяш допълнително аминокиселени . Аз така ги виждам нещата ...
- Mollov
- Мародератор
-
Аз имах в предвид повече за психологическият ефект, за да ти тръгнат тренировките... и да имаш желание и енергия да тренираш... че докато влезнеш в кондиция, няма да си толкова енергичен...