СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Lenco написа:Жива и здрава да си го кара.
Баси, гегата изглежда като събирана в час по трудово.
С вързани очи и с боксови ръкавици
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Вчера на една селска магистрала в Мексико, една Тесла модел У пърформанс (май- с червените спирачни апарати) пак реши да ми се пробва на старт на мотора
Отвях го, макар късно да разбрах, че се “състезаваме”, сигурно е бил с грешните джапанки и не е натиснал газта хубаво
На следващия светофар му дадох място да се нареди пак до мене ама не иска, спря отзад кротко. Ударих му няколко прекъсвача само за поздрав
Не мога да ги разбера тия комплексари с тесли , що все нещо трябва да доказват на моторите … и все го правят на места където лентите се сливат 1/4 миля след светофара и ме застрашават така. Пък и дори да ми вземат старта пак ги отвявам между лентите
изобщо безсмислено упражнение.
Не мога да ги разбера тия комплексари с тесли , що все нещо трябва да доказват на моторите … и все го правят на места където лентите се сливат 1/4 миля след светофара и ме застрашават така. Пък и дори да ми вземат старта пак ги отвявам между лентите
изобщо безсмислено упражнение.enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
А той знаеше ли, че се "състезавате"?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Lenco написа:Жива и здрава да си го кара.
Баси, гегата изглежда като събирана в час по трудово.
Тя е така нарочно. Всъщност няма нищо общо със направата на другите Мерцедеси- дори с- класата е по- малко “монолитна”. В Гегата -нищо- не помръдва, не проскърцва и тн… като се заглеждаш отдолу и видиш как са прекарани сноповете жици, как всичко е хванато… вниманието към детайлите… не съм видял друга скъпа кола така измислена/ направена. А съм ги виждал всякакви. Уруса като го погледнеш отвън и разбираш, че италианци са го правили- сексапилен и всеки елемент може да се ползва като оръжие за ръкопашен бой лол… като го погледнеш под капака и … пак виждаш, че италианци са го правили- и не в добрия смисъл

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:А той знаеше ли, че се "състезавате"?
Очевидно да - аз съм в лява лента, той се нарежда в дясната, която свършва 1/4 миля след светофара. Аз си тръгвам както обикновено, с повечко газ ама не оптимизирам предавките и след секунда гледам нещо упорито ми червенее отдясно. Просто отворих дросела докрай и
Като видиш че лентата ти свършва не е място да дадеш газ докрай да се набуташ, особено като има мотор в другата лента…
В Мехико етикетът е като има мотори отпред на зелено чакаш да заминат и тогава тръгваш. Изчезват бързо…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Ми… пърформанса на скорост е една идея по- слаб от модерно м3… демек не ти ли вземе старта, шанса му на скорост да те дръпне е… никакъв. Трябвало е да го смачка от място и квото ти вземе до към 60- толкоз… после ще го подминеш…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Да, случвало се е да ми вземат старта 3ки пърформанс, ама точно до.. следващите половин-една миля където засядат в поредния пакет кафезници, които подминавам лежерно
Та просто не мога да разбера целта на упражнението. На магистралата като е чисто да се позакачаме малко разбирам, ама това бутане между светофарите е просто идиотско
Дори дежурните хулигани на пътя чарджър/челинджър не правят такива простотии покрай моторите 
Дори дежурните хулигани на пътя чарджър/челинджър не правят такива простотии покрай моторите 
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В мехико може , я покарай в Швайц да видиш как е ...Дори дежурните хулигани на пътя чарджър/челинджър не правят такива простотии покрай моторите
https://www.youtube.com/shorts/XbD2DmQIxBw
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...