СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
Мечтае да кара: 612

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от KoolyO » 18 Авг 2026, 19:56

Абсолютно! Сигурен съм, че на C32-то, което е на емнайсе хиляди километра, но пък изглежда, като да не е, имам други проблеми, довели до тези вибрации! Но, какво да се прави? В специализизрания Мерцедес сервиз не намериха нищо, което да не е наред и съответно ме изпратиха там. С времето тези други проблеми най-накрая ще си проличат и тогава ще ги мислим. Обаче пък, все повече я обичам тази кола. За 30-50км в една посока на ден, може би само SV8-цата би ми харесала повече, но тя е в сервиз, откакто съм я купил. :mhihi: CLS55 не е "мойто". Нищо, че е осезаемо по-бърз. В момента, в който е готов да си тръгне го махам.
Но да се върнем на този вид баланс. Колкото и да се интересувам от коли и всичко покрай тях, никога не бях чувал, или виждал нещо такова.
Все си мислех, че ще е интересно за други хора, които също не са.
Абсолютно си прав, че ако караш нова/модерна кола, това е напълно безмислено. В моят случай, най-модерната кола, която притежавам е 2017 Geely Emgrand GT 3,5 V6. Която, колкото и да ми харесва и да е нещо, с което китайците са си надвили на масрафа седи за продаване в момента. И съответно не искам, да я карам, че да не "навие" още километри, които да я направят напълно непродаваема, колкото и да е добра/интересна.
И все пак... Сега C32-то вози като електричка :ok:
P.S. Уффф, за да го напиша това, цялото, си изпуснах аукционите тук. Инфинити FX50 се продаде за под 3к евро. С легендарният 5L V8 мотор от LeMans. :banghead:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 18 Авг 2026, 21:13

Къде ги гледаш тия аукциони!?
Дай да вземем и ние нещо оттатък големия пясък! :ok:
Аз бих сменил например мерцедеса с друг от тия години и 55 матор....ама...скъпо и ръждиво ще е сигурно. :mhihi: :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 18 Авг 2026, 22:01

slatanic написа:Къде ги гледаш тия аукциони!?
Дай да вземем и ние нещо оттатък големия пясък! :ok:
Аз бих сменил например мерцедеса с друг от тия години и 55 матор....ама...скъпо и ръждиво ще е сигурно. :mhihi: :ok:

В този специфичен случай, беше http://www.emiratesauction.com
И тази вечер по грешка, спечелих 2003 CLK 320 :oops: Дано продавачът не одобри цената. AED9900. Зa японско CLK купе на 100к км. При тези не знаеш дали са с минимална цена, освен ако не започва от нея. Хич не ми трябва, особено при толкова голям гараж, който имам. Ужас! :oops:
Laugh...
Cry...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 18 Авг 2026, 22:12

slatanic написа:от тия години и 55 матор....ама...скъпо и ръждиво ще е сигурно. :mhihi: :ok:

Изобщо не е задължително да е ръждиво. Особено японските, които не са били регистрирани тук. Аз Z3-то го взех японка на 189к км, а отдолу беше като чисто ново ;)
Даже един приятел от Бг ми каза "Те няма да могат да ти го сглобят сега", след като му показах тази снимка :mhihi: То беше там, веднага след като го купих, да му сменят всичко течно и всичко гумено.
20240408_125953.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
Cry...

Предишна

Назад към Извън Темата