СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
- Мечтае да кара: 612
Re: СПАМ ТЕМА
Абсолютно! Сигурен съм, че на C32-то, което е на емнайсе хиляди километра, но пък изглежда, като да не е, имам други проблеми, довели до тези вибрации! Но, какво да се прави? В специализизрания Мерцедес сервиз не намериха нищо, което да не е наред и съответно ме изпратиха там. С времето тези други проблеми най-накрая ще си проличат и тогава ще ги мислим. Обаче пък, все повече я обичам тази кола. За 30-50км в една посока на ден, може би само SV8-цата би ми харесала повече, но тя е в сервиз, откакто съм я купил.
CLS55 не е "мойто". Нищо, че е осезаемо по-бърз. В момента, в който е готов да си тръгне го махам.
Но да се върнем на този вид баланс. Колкото и да се интересувам от коли и всичко покрай тях, никога не бях чувал, или виждал нещо такова.
Все си мислех, че ще е интересно за други хора, които също не са.
Абсолютно си прав, че ако караш нова/модерна кола, това е напълно безмислено. В моят случай, най-модерната кола, която притежавам е 2017 Geely Emgrand GT 3,5 V6. Която, колкото и да ми харесва и да е нещо, с което китайците са си надвили на масрафа седи за продаване в момента. И съответно не искам, да я карам, че да не "навие" още километри, които да я направят напълно непродаваема, колкото и да е добра/интересна.
И все пак... Сега C32-то вози като електричка
P.S. Уффф, за да го напиша това, цялото, си изпуснах аукционите тук. Инфинити FX50 се продаде за под 3к евро. С легендарният 5L V8 мотор от LeMans.
Но да се върнем на този вид баланс. Колкото и да се интересувам от коли и всичко покрай тях, никога не бях чувал, или виждал нещо такова.
Все си мислех, че ще е интересно за други хора, които също не са.
Абсолютно си прав, че ако караш нова/модерна кола, това е напълно безмислено. В моят случай, най-модерната кола, която притежавам е 2017 Geely Emgrand GT 3,5 V6. Която, колкото и да ми харесва и да е нещо, с което китайците са си надвили на масрафа седи за продаване в момента. И съответно не искам, да я карам, че да не "навие" още километри, които да я направят напълно непродаваема, колкото и да е добра/интересна.
И все пак... Сега C32-то вози като електричка

P.S. Уффф, за да го напиша това, цялото, си изпуснах аукционите тук. Инфинити FX50 се продаде за под 3к евро. С легендарният 5L V8 мотор от LeMans.

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
Къде ги гледаш тия аукциони!?
Дай да вземем и ние нещо оттатък големия пясък!
Аз бих сменил например мерцедеса с друг от тия години и 55 матор....ама...скъпо и ръждиво ще е сигурно.

Дай да вземем и ние нещо оттатък големия пясък!
Аз бих сменил например мерцедеса с друг от тия години и 55 матор....ама...скъпо и ръждиво ще е сигурно.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
slatanic написа:Къде ги гледаш тия аукциони!?
Дай да вземем и ние нещо оттатък големия пясък!![]()
Аз бих сменил например мерцедеса с друг от тия години и 55 матор....ама...скъпо и ръждиво ще е сигурно.![]()
В този специфичен случай, беше http://www.emiratesauction.com
И тази вечер по грешка, спечелих 2003 CLK 320
Laugh...
Cry...
Cry...
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
slatanic написа:от тия години и 55 матор....ама...скъпо и ръждиво ще е сигурно.![]()
Изобщо не е задължително да е ръждиво. Особено японските, които не са били регистрирани тук. Аз Z3-то го взех японка на 189к км, а отдолу беше като чисто ново
Даже един приятел от Бг ми каза "Те няма да могат да ти го сглобят сега", след като му показах тази снимка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
Cry...
Cry...