СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: СПАМ ТЕМА
barabqga написа:Абе къде е стийн
Сакън, недейте, мазохисти такива!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
KoolyO написа:Lenco написа:Каква е тая странна гума - предна дяснаalx написа:...
Прилича ми на GoodYear Eagle Sport All-Season
И на мен ми заприлича на всесезонна, явно е залягал под някой електрическо Рено Зои, че 1000+ коня с всесезонна

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
- Мечтае да кара: 612
Не е страшно. Американските All Season гуми не са като нашите. Те имат и All Weather. Те по-приличат на нашите (Европейските) всесезонни.
Техният All Season е една идея по-"рошав" от нормални Touring гуми. И ако са Michelin/Goodyear/Pirelli/Conti, може и на бързи коли. То те сигурно така си излизат от завода за по-северните щати.
Техният All Season е една идея по-"рошав" от нормални Touring гуми. И ако са Michelin/Goodyear/Pirelli/Conti, може и на бързи коли. То те сигурно така си излизат от завода за по-северните щати.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
KoolyO написа:Не е страшно. Американските All Season гуми не са като нашите. Те имат и All Weather. Те по-приличат на нашите (Европейските) всесезонни.
Интересно, не знаех, че американските са различни. И аз карам с Michelin Pilot Sport all season. Така си идват 4х4 колите дори в Калифорния, защото знаят, че ще ходиш на ски и на плаж в един ден

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Lenco написа:KoolyO написа:Lenco написа:Каква е тая странна гума - предна дяснаalx написа:...
И на мен ми заприлича на всесезонна, явно е залягал под някой електрическо Рено Зои, че 1000+ коня с всесезонна
Гумите са оем гумите с които си идва фабрично. Аз само такива слагам защото не мога и на ежедневката да мисля какви гуми да слагам. Нямам опит със 3+ тона 1000 коня коли и затова просто се доверявам на производителя за избора. Гумата е доста плебейска, но е достатъчно добре за всеки ден и не е ужасна през зимата… също по спомени беше доста приемлива като цена- последния път оставих на Тесла центъра примерно едни $1600 за 4 гуми с демонтаж/ монтаж и баланс. Те си оставиха пръстите като правиха баланса, та трябваше да си ги балансирам сам ама друга тема… също са много тихи- вътре имат едни огромни парчета от някакъв тежък дунапрен залепен за протектора отвътре- предполагам за убиване на вибрации и шум от пътя- мисля- че работи…
Задните ги износва отвътре всеки 40к км примерно независимо че имам камбер кит за намаляване на камбера, предните са вечни но и тях ти сменям когато сменям задните- за принципа
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Добре де как ще си ги балансираш сам, машина ли имаш?alx написа:Lenco написа:KoolyO написа:Lenco написа:Каква е тая странна гума - предна дяснаalx написа:...
Гумите са оем гумите с които си идва фабрично. Аз само такива слагам защото не мога и на ежедневката да мисля какви гуми да слагам. Нямам опит със 3+ тона 1000 коня коли и затова просто се доверявам на производителя за избора. Гумата е доста плебейска, но е достатъчно добре за всеки ден и не е ужасна през зимата… също по спомени беше доста приемлива като цена- последния път оставих на Тесла центъра примерно едни $1600 за 4 гуми с демонтаж/ монтаж и баланс. Те си оставиха пръстите като правиха баланса, та трябваше да си ги балансирам сам ама друга тема… също са много тихи- вътре имат едни огромни парчета от някакъв тежък дунапрен залепен за протектора отвътре- предполагам за убиване на вибрации и шум от пътя- мисля- че работи…
Задните ги износва отвътре всеки 40к км примерно независимо че имам камбер кит за намаляване на камбера, предните са вечни но и тях ти сменям когато сменям задните- за принципа
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
alx написа: Нямам опит със 3+ тона 1000 коня коли и затова просто се доверявам на производителя за избора.
Toва не винаги е добра идея, в много от случаите производителя иска едни показатели на хартия и добра цена и всеки, който постигне тези критерии може да си лепне гордо ОЕМ supplier for M/RS/AMG модели и тн
Ниските серии и слабо оборудвани бмв излизат с Nexen от завода...дали е гума от ранга на Michelin/Goodyear/Continental/Bridgestone?
Те също имат страшни дървета в асортимента ама пак са си марки и поне откъм качество на изработка са ок
barabqga написа:Добре де как ще си ги балансираш сам, машина ли имаш?alx написа:Lenco написа:KoolyO написа:Lenco написа:Каква е тая странна гума - предна дяснаalx написа:...
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
Имам достъп до гараж на приятел който има Hunter DSP машина с road force - което в задължително при баланс на 20 цола и нагоре гуми… щото иначе някои от тях продто нямат балансиране при тежки коли…
За това дето оем не е добра идея- оем гумата е винаги игра на без изненади което винаги е добра идея. Не обичам изненади с гуми… и спирачки.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила