СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- kroki_e_edin
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: СПАМ ТЕМА
На мен ми излезнаха 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:ildivvy написа:Къде го пишеш това, в търсачката или в ИИ-то?
П.П. Нищо не намери! Нямал връзка със системите на КАТ и т.н.
Нямам предвид системите на КАТ. Написах си номера на старата Е39-ка и хоп - веднага ми изкара пост във Фейсбук. За на брат ми старо БМВ изкара някаква снимка от някакъв фото форум от 2011 годинаДаже не е снимка на колата му, а просто той е отзад на жълтите павета в трафика. Няма хаштаг или нещо подобно. Разбира се, не става с всяка кола... ама не знаеш къде ще те снимат и качат публично.
ок, разбрахме че ти е излезнало ,но няколко човека те питат къде го написа в гугъл или в АИ
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
- Мечтае да кара: 612
Предполагам в Google, в AI Mode.
Аз като написах номера на старата Е36ца, само ми каза каква е колата (на руски) и че имало оплакване за нея, че е изоставена. Брат ми строши мотора буквално на втория ден, след като "тръгнах" за Дубай, после я прави, но изгни и я беше оставил пред входа на негов приятел. От там е било и оплакването. Снимки не намери.
Аз като написах номера на старата Е36ца, само ми каза каква е колата (на руски) и че имало оплакване за нея, че е изоставена. Брат ми строши мотора буквално на втория ден, след като "тръгнах" за Дубай, после я прави, но изгни и я беше оставил пред входа на негов приятел. От там е било и оплакването. Снимки не намери.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Kroki
- kroki_e_edin
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Някой в щатите дали може да ми чекне, дали този номер го има наличен при тях?
11517790471
alx, enigma, Spunky разбира се и всеки друг?
11517790471
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
enigma написа:Jordana написа:enigma написа:Jordana написа:Откъде го изкопа тоя Майор Фръц ..??!!Ето ти един дрил да се упражняваш в къщиДа не е от тия серийки TOTAL IDIOTS AT WORK ??!!
Аз си помислих, че е от твоята партия - нали ти се радваш на такива ковбойски изпълнения - танцуващи с вълци и изчезващи зад барутни димни завеси
Аз не , но при вас има доста любители на пушека и миризмата на изгоряло ...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=oKts4wlp-lc
Мда, чудех се дали да обяснявам на Пауара, че такова съдийство дето броиш дупки е за аматьори … в Америка като стреляме нищо не остава от мишените, кво да броиш…
Един приятел с Б52 “стреля” … като търсят да намерят колчетата на целите - нищо няма, само кратер
Това сме го правили: Като удариш 'картечна цел' с щатен и резултата е същия! Е, след това има 'екшън', но кой ни е виновен, че толкова си можем?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
enigma написа:...Мда, чудех се дали да обяснявам на Пауара, че такова съдийство дето броиш дупки е за аматьори … в Америка като стреляме нищо не остава от мишените, кво да броиш…
Един приятел с Б52 “стреля” … като търсят да намерят колчетата на целите - нищо няма, само кратер
"Обяснявай" за на баба ти фърчилото. Приятелите дето "стрелят с Б" са го измислили още със стария модел Б-17. И от тях не остават дори и кратери. Само пепел. Справки в Дрезден, Хамбург и т.н.
Има едни други твои приятели, дето "стрелят" с "Ту". Само дето след техните пуцалки вече остава само тишина. Справка 30 октомври 1961г Нова Земя.
Разбираш ти
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Kroki написа:Някой в щатите дали може да ми чекне, дали този номер го има наличен при тях?
11517790471
Така зададения въпрос е некоректен. Много рядко в Щатите няма някоя (оем) част. Случва се, но е рядко. Тая водна помпа я има навсякъде… дори я намерих на Ибей в Чехия?
https://ebay.io/m/9aKBI6
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила