СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: СПАМ ТЕМА
alx написа:Lenco написа:Така е, като някой не си попълват профила във форума, но от друга страна Алх може да е повтарял всички класове, явно и като ученик е спорел с учителките, както спори с половината форум на тема "тостери".
Баси тоз пък как ми влезнА с бутоните напред
Пожелавам ти някой ден да седнеш зад волана на някоя много мощна електричка и да разбереш за какво става въпрос…
Ако трябва да бъда честен, напълно ти вярвам за електричките и с интерес чета постовете ти. Но на този етап от живота си ползвам служебен автомобил без ограничение, макар и дачия и не ме притеснява разхода. Работя на бюро и много се кефя да се цапам уикенда. Трябва да намеря малко време да си сложа двата хибрида на кабриото и да се радвам като разтрелвам по-бавните тостери.
Най-странното е, че работя в една от най-големите фирми за производство на ток в България, но никой не кара електричка.
Lenco написа:Но на този етап от живота си ползвам служебен автомобил без ограничение, макар и дачия и не ме притеснява разхода…
Най-странното е, че работя в една от най-големите фирми за производство на ток в България, но никой не кара електричка.
Въсщност е доста показателно. При неограничен бензин и безплатно обслужване, никой няма да предпочете електричка. Аз едно време имах служебо шкоде неограничено в петеолна компания. Най-добрата кола, която съм карал
Това важи са всяка личнослужебна кола.
И е причина да се замислям защо имам още 3 други коли!?
Но ще разчистим.
Което ми напомня,че не съм ви предлагал скоро цедеса в тая тема...Та ако някой има нужда...
И е причина да се замислям защо имам още 3 други коли!?
Но ще разчистим.
Което ми напомня,че не съм ви предлагал скоро цедеса в тая тема...Та ако някой има нужда...