СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Lenco » 06 Авг 2026, 22:25

alx написа:
Lenco написа:Така е, като някой не си попълват профила във форума, но от друга страна Алх може да е повтарял всички класове, явно и като ученик е спорел с учителките, както спори с половината форум на тема "тостери".

Баси тоз пък как ми влезнА с бутоните напред :mhihi:

Пожелавам ти някой ден да седнеш зад волана на някоя много мощна електричка и да разбереш за какво става въпрос… :bchug:

Ако трябва да бъда честен, напълно ти вярвам за електричките и с интерес чета постовете ти. Но на този етап от живота си ползвам служебен автомобил без ограничение, макар и дачия и не ме притеснява разхода. Работя на бюро и много се кефя да се цапам уикенда. Трябва да намеря малко време да си сложа двата хибрида на кабриото и да се радвам като разтрелвам по-бавните тостери.
Най-странното е, че работя в една от най-големите фирми за производство на ток в България, но никой не кара електричка.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 06 Авг 2026, 23:06

Lenco написа:Но на този етап от живота си ползвам служебен автомобил без ограничение, макар и дачия и не ме притеснява разхода…
Най-странното е, че работя в една от най-големите фирми за производство на ток в България, но никой не кара електричка.

Въсщност е доста показателно. При неограничен бензин и безплатно обслужване, никой няма да предпочете електричка. Аз едно време имах служебо шкоде неограничено в петеолна компания. Най-добрата кола, която съм карал :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 06 Авг 2026, 23:12

Това важи са всяка личнослужебна кола.
И е причина да се замислям защо имам още 3 други коли!? :ok:
Но ще разчистим.
Което ми напомня,че не съм ви предлагал скоро цедеса в тая тема...Та ако някой има нужда... :ok:

Предишна

Назад към Извън Темата