СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: СПАМ ТЕМА
Някой да знае 635CSi E24 за проект, може и извън България. Нещо съм объркал с възпитанието на дъщерята.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Lenco написа:Някой да знае 635CSi E24 за проект, може и извън България. Нещо съм объркал с възпитанието на дъщерята.
За 24ка идея си нямам, на за това сбъркано възпитание ще трябва да удариш едно рамо, да сбъркам и аз!
Spunky написа:Моята философия винаги е да избирам това, за което има най-малко шанс да съжалявам. Няма един човек в историята, който да е казал, по-добре да бях взел 3.6 вместо 5.7. С осмака на всяко излизане с тая кола, ти слага усмивка, само като запали. При Б48/Б58 ще е същото. Иначе 540ки на задно има много в щатите, но няма комби.
Ще мина и без комби.За другото си прав.Виж,че има 540 на задно не знаех.
Стават по интересни нещата тогава.
Ще разгледам.
А Ленко прати много здраве на дъщерята,че не сме се виждали от бая години.
Още е в правия път като гледам.
Аз го позагубих,но още съм във форума близо 20 години по-късно та не е загубено всичко.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Lenco написа:Някой да знае 635CSi E24 за проект, може и извън България. Нещо съм объркал с възпитанието на дъщерята.
Ще влезеш във сериозен филм, вярвай ми !
Приятел преди 2-3 месеца продаде такова , но направено от-до !
Не знам за какви пари , но предполагам м/у 25 и 30 ойро.
Това ,което съм виждал , собственост на познати обичайно е USA внос , говоря за 6 или 7 коли.
Отвъд океана може да намериш в диапазона 12-15 евро до тук, като това е само ориентировъчно.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Да не я подучва зета
https://www.carandclassic.com/list/10/e ... =price-asc
Според мен е по-добре да вземеш нещо в добро състояние и в движение, отколкото да влизаш във филми.
Лично мнение
https://carsandbids.com/auctions/9l5AX8 ... ref=lr_1_1
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
BMW_POWER написа:Lenco написа:Някой да знае 635CSi E24 за проект, може и извън България. Нещо съм объркал с възпитанието на дъщерята.
Да не я подучва зета![]()
....
Не, той е най-страдащия.
Те са едни измъчени хора с z3 купе, е36 кабрио и е36 комби. Предложих им да се освободят от тях и да си вземат едно 3 цилиндрово Поло от магазина, да се видят с кола и пари, но ме замерват с тежки предмети
drago_pavlov написа:steeN написа:Пауърката плаши с недостиг на гориво в ЕС... и в Москва пускат купони за гориво, плаши с рецесия в ЕС... Канада влиза в рецесия. Тва само в последните седмици.
![]()
![]()
![]()
Перфектен контра индикатор
Драго, що ме караш да се смея? Канада е в спад (писал съм го) от 2015г. В рецесия е от 6 (шест) месеца, не от "последните седмици". ЕС не е в рецесия, в криза е. Чий задник целува германската делегация в Ленинград тия дни???
Упс, това май не се говори по нова и бтв
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Lenco написа:BMW_POWER написа:Lenco написа:Някой да знае 635CSi E24 за проект, може и извън България. Нещо съм объркал с възпитанието на дъщерята.
Да не я подучва зета![]()
....
Не, той е най-страдащия.
Те са едни измъчени хора с z3 купе, е36 кабрио и е36 комби. Предложих им да се освободят от тях и да си вземат едно 3 цилиндрово Поло от магазина, да се видят с кола и пари, но ме замерват с тежки предмети
Покажи комбито, ако не е проблем. Може и на лично.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Енигмата, кравата дето те е гонила със сигурност е била руски агент. Какъв медал ти дадоха, затова, че така майсторски и се измъкна?
Излитам с ф16ката обаче докато прихвана кравата на радара тя тропва с копита и задейства 4 АА батареи, по една на копито. Пускам Тепловые ловушките … преодолявам първия и втория залп…. Пикирам ниско и минавам на метри между два хълма и третия залп ме губи… четвъртия обаче нямам шанс … набирам малко височина и катапултирам.
Отваря се парашута и гледам - близо съм до залива и там блещука една подводница клас Вирджиния … хващам въздушните течения и политам към нея….
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:BMW_POWER написа:Енигмата, кравата дето те е гонила със сигурност е била руски агент. Какъв медал ти дадоха, затова, че така майсторски и се измъкна?
Излитам с ф16ката обаче докато прихвана кравата на радара тя тропва с копита и задейства 4 АА батареи, по една на копито. Пускам Тепловые ловушките … преодолявам първия и втория залп…. Пикирам ниско и минавам на метри между два хълма и третия залп ме губи… четвъртия обаче нямам шанс … набирам малко височина и катапултирам.
Отваря се парашута и гледам - близо съм до залива и там блещука една подводница клас Вирджиния … хващам въздушните течения и политам към нея….
И ти изписа пет реда, като просто можеше да кажеш, че кравата е била дюстабан
А оная в Швайц?
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:
А оная в Швайц?
Оная в Швайц просто си пасе кротко…

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Увлече се
Айде и ние да сме виждали швейцарска крава

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Така като гледам ти да си виждал най-много холандска крава 

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
Знаех си, че няма да се вържеш, ама бях длъжен да опитам.
От друга страна, имаш ли време да видиш, какво те гони?
От друга страна, имаш ли време да видиш, какво те гони?