Киномания
Модератор: Общи модератори
Re: Киномания
На някой ако му се гледа драма/трилър да си тегли gone girl и да види колко откачени може да са жените..много добър филм 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
снощи гледах това и смея да твърдя,че е добро изключвайки мудното начало
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Spark 50
- Потребител
-
- Кара: N57D30O1
- Детайли за колата: F10 530d Xdrive
Vanqu1sh написа:Много силен филм. Абсолютно си заслужава ходенето на кино. Оценявам го с 10 от 10.
https://www.youtube.com/watch?v=LphxcSlec9o
В моя поглед въобще не заслужава 10 от 10.След Интерстилар ми се видя доста слаб филм.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Spark 50 написа:В моя поглед въобще не заслужава 10 от 10.След Интерстилар ми се видя доста слаб филм.
представям си този, колко е безумен, щом е слаб сравнено с тая интергалактическа боза - интерстелар

днес чух, че Богове и тъпаци е много зле, а го предвидих още на трейлъра

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Spark 50 написа:Vanqu1sh написа:Много силен филм. Абсолютно си заслужава ходенето на кино. Оценявам го с 10 от 10.
https://www.youtube.com/watch?v=LphxcSlec9o
В моя поглед въобще не заслужава 10 от 10.След Интерстилар ми се видя доста слаб филм.
Двата филма са коренно различни и не ми се вижда уместно да ги сравняваш. Вичо като му видя любимите филми "Сойка-присмехулка" и "Пазители на галактиката" по-добре да спре да коментира и оценява филми.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Vanqu1sh написа:Вичо като му видя любимите филми "Сойка-присмехулка" и "Пазители на галактиката" по-добре да спре да коментира и оценява филми.
ще коментирам колкото си искам, има хиксче за коментарите, а малоумните бози с реенето зад библиотеката си ги гледай сам, но не ги пробутвай на хората

vicho написа:Пазителите на Галактиката - добър (дори вкъщи)
Сойка Присмехулка - Бива, не съм разочарован (поне е по интересен от предишния)
"бива" и "добър" не значи "любим", драги

и за да спра чата
predestination - един от най-добрите филми, които съм гледал последните години
sex tape - очаквах повече, но става
the maze runner - трагедия
the giver - много добър
Последна промяна vicho на 16 Дек 2014, 0:49, променена общо 3 пъти
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Никой не е длъжен да се съгласява с мен и всеки си харесва различни филми,но ми е ясно колко си компетентен в случая, да го коментираш филм който не си гледал дори.
Пиши си колкото искаш, обещавам да не се сърдя

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
vicho написа:...ще коментирам колкото си искам, има хиксче за коментарите, а малоумните бози с реенето зад библиотеката си ги гледай сам, но не ги пробутвай на хората
Както казах, точно пък опитът за визуализация на пространствено-времевия континуум (прав си, може и да прилича на боза, няма някой върнал се оттам да го питаме) е шедьовъра във филма на фона на всички дъ риъл шит опити в подобни филми дето съм гледал

Не се пени толкова

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Nickelback написа:vicho написа:...ще коментирам колкото си искам, има хиксче за коментарите, а малоумните бози с реенето зад библиотеката си ги гледай сам, но не ги пробутвай на хората
Както казах, точно пък опитът за визуализация на пространствено-времевия континуум (прав си, може и да прилича на боза, няма някой върнал се оттам да го питаме) е шедьовъра във филма на фона на всички дъ риъл шит опити в подобни филми дето съм гледал![]()
Не се пени толкова
На мен пък ми станаха интересни едни други детайли. Как къщата след около 30-тина години (когато синът му вече беше пораснал) си беше абсолютно същата, и даже нямаше един нов пирон забит

- vicho
- старши ентусиаст
-
Nickelback написа:Не се пени толкова
През гъза ми е, нищо не може да ми бутне Коледното настроение (създадено от Джорджано)

Както и мнението ми за този пробит филм... Явно е много трудно да се създаде филм за космоса, който да е супер як

Uninvited - Неканените - въртят го по Vivakom Arena , много добър и психарски
Let's be cops - Нека сме ченгета - става за 1 път, не е впечатляващ, ама не е и тъп
Plastic - Кредитна карта - определено ми хареса... и то много
Expendables 3 - Като че ли 1 и 2 бяха по-добри... този малко се разбози, но бива да гледаш час и нещо пуцане

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Пространствено-времевия континиум е най-голямата простотия на света ! Дори телепортацията е безкрайно по-лесна и вероятна от пътуване във времето , ама пък за сметка на това пътуването във времето е вдъхновило безкрайно много тъпи филми и обеднели физици, търсещи сензация 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За феновете на сериали като мен - The 100 не е зле. Малко фантастика, но ми харесва. Forever... първата серия беше добра, нататък леко ми затъпява нещо. The Boardwalk Empire нещо ми е скучен. Очаквах много повече.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
acho.rs написа:Пространствено-времевия континиум е най-голямата простотия на света ! Дори телепортацията е безкрайно по-лесна и вероятна от пътуване във времето , ама пък за сметка на това пътуването във времето е вдъхновило безкрайно много тъпи филми и обеднели физици, търсещи сензация

Може и да си прав, ама може и да не си!

Не ми се "спори" за нещо, за което нито ти, нито аз имаме преки доказателства. И какво разбираме под пътуване във времето? - напред, назад; за косм. кораби, за животни, за 'ора, за квантови частици...?

От друга страна - теорията е, че квантови частици можели да пътуват напред/назад, но тела от макро света - не... Ми може да дойде време, когато просто ще ни квантуват "бит-по-бит" (сериализират - много хубава думичка

Ей такива въпроси ме "мъчат"

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Някой ходи ли да гледа хобита на кино , аз ходих но останах с впечатление че на прожекцията не видях някой неща от треилърите, вижте за какво става дума:
На този на 1.27 м. се вижда как елфите стрелят с лъкове (в киното това ми се губи кога е станало)
https://www.youtube.com/watch?v=iVAgTiBrrDA
А на този на 1.04м. се виждат някви карети след това на 1.23м. армия от козели (козели видях само когато Торин и 2-мата братя ги взеха да се къчът на хълма ) https://www.youtube.com/watch?v=ZSzeFFsKEt4
На този на 1.27 м. се вижда как елфите стрелят с лъкове (в киното това ми се губи кога е станало)
А на този на 1.04м. се виждат някви карети след това на 1.23м. армия от козели (козели видях само когато Торин и 2-мата братя ги взеха да се къчът на хълма ) https://www.youtube.com/watch?v=ZSzeFFsKEt4
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
v_p_m написа:Някой ходи ли да гледа хобита на кино , аз ходих но останах с впечатление че на прожекцията не видях някой неща от треилърите, вижте за какво става дума:
Елфите с лъковете ги има , за другото не съм сигурен . Ходих и аз на премиерата , по-късно ще пиша , но да речем че след 2/3 от филма нещата леко затъпяха ... иначе най-доброто от трилогията и след Задръгата май, най-много ми хареса