Я си кажете... какво сте извършили дето...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Мнение от saarak » 20 Юли 2008, 22:31

имал съм тридневен махморлук - младо вино много бие у главата ще знаете :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 21 Юли 2008, 1:21

Возил съм две 10-12 годишни лапета по бански и мокри на service door-а (държащи се от външната страна) на ice cream truck с 40 мили/час по голям булевард в околностите на Филаделфия.

Със същия ice cream truck съм побеждавал toyota supra на магистрала пак във Фила.

Излизал съм с колата без да направя нито една светофарна гонка с никой,..веднъж два пъти за 7 години зад волана :mhihi:
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kowalski » 21 Юли 2008, 2:13

Прясно! преди няколко дни, се возим с един приятел по околомръсното и му викам спри да пикая, ония не та не.... аз се издразних, изправих се през джама.... и можете да се сетите какво направих......
не е много хитро защото при 80км/ч ...... ефекта е ДИСПЕРСИЯ..... но не беше моя колата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Както и един по стар случай... возя си се в трамвая .... подобаващо на нищо не приличащ .... ПИЯН... за щастие от тия чешките.... и точно минаваме лъвов мост.... а на мен вече ми се пикае зверски... дръпнах вратата тя взе че се отвори.... и аз веднага се възползвах от отвора, добре че не минаха коли :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Юли 2008, 2:39

Изображение
Изображение

обичам да пироманствам ;)
също обичам да пия по градинките и да правя мизерии

един приятел беше много ядосан на една бивша негова и една нощ след 5-тата бира и сложихме бетонно блокче 10х10х40см подпряно на външната врата която се отваря навън. Резултатът - целия блок се събуди в 7:30.

залагали сме запалено говно пред вратата на апартамент в 3:30 сутринта и звъннахме на вратата. така разбрахме с брат ми колко бързо можем да бягаме и че ако крещиш от прозореца м-у етажите ехото се чува надалеч.

като гръмна челопечене бях в дружба 2-4 - станах, излязох по пишка на балкона, прокълнах всички които бяха по балконите и тия дето гърмяха толкова рано, затворих дограмата и си легнах да е*ба пак.
странното беше че след 2-рото "п**ка му майчина (лелина) всички почнаха да гледат мен.

Ходил съм с 3 едновременно и никоя не разбра за другата през всичките 4 месеца. Това да са от различни квартали и да са различни като цяло е голяма екстра.

Правил съм секс през зимата при -5* навън в една градинка - не е като да не става, само желание трябва.

Като малък съм летял със Ан-26 доста пъти (тате в армията а на сина му не му се ходи на детска градина). Всяка сутрин се тръшках че не искам да ходя на детска градина а в поделението в Доброславци.

Пилотирал съм Злин-50 но с инструктор. доста яко усещане е когато земята се приближава с 300км/ч към теб.

ако се сетя за още ще допиша...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 21 Юли 2008, 10:50

мен пък все ме хващат като пробвам с няколко и за тва се отказах :mhihi:
темата в Тhе бест ли е :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 21 Юли 2008, 14:28

Викам и аз да споделя нещо :mhihi:
Някой карал ли е мотор ЕТZ в 5-6 следобяд почти припаднал, в момента в който съм седнал отзад - веднага съм заспал прав на седалката, за доста дълъг път. Имаше тогава много rakia trinken :mhihi: Но това не си го спомням :mhihi:
На дискотека на морето - пак припаднал на едни шезлонги на плажа в 5-6 сутринта, няква охрана са ми мерили пулса... :shock:
Ааа, ходил съм на автостоп от Априлци, от некъв връх в стара планина да отида на рожден ден в некво кръчме в софия на неква марула, което е незнам колко км но беше цяла вечност. И след 1 час се прибрах че 'онази' се разсърди че много съм бързал със свалянето :evil: :evil: :evil: Нема такива жени...
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 23 Юли 2008, 1:37

чуках една манекенка дълга 1.95 в трабантче...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 23 Юли 2008, 10:05

Карал съм слжебната Вектра на баща ми с 11 говеда вътре. Общо бяхме 12 с мен - 2ма в багажника, 1 на тавана (главата му беше в купето през шибидаха да не му духа), 3ма на предните седалки и 6 отзад. Беше клекнала на копеле. Като слезнахме се чу едно оооо.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Юли 2008, 0:23

-Бил съм в хоме присън близо 5 месеца, изучавайки тонове география и с оценка 6.00 няма да бъда приет във винса, понеже ми е ниска оценката по мат и раздадоха тестовете от тяхната книжка ->има 3429348763 6-ци. :evil:
-Крил съм се в шкаф с един авер от 2 нахални жени. :mhihi:
-Целвал съм патрулка с яйце, по погрешка, голямо бягане падна.:mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 25 Юли 2008, 0:38

Разгоних стоков м20б20 на газ малко над 7000 :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i LCI Xdrive
Мечтае да кара: каквото кара
Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd

Мнение от kapitanat » 25 Юли 2008, 12:34

след единия си рейс ( работя на кораби):
1. 13 месеца не бях стъпвал на суша
2. след кофти гориво - трябваше да сменим 9 горивни помпи на двигателя - 1 та отнема 12 часа не спах 82 часа и тогава припаднах в/у двигателя
3. бил съм в подводница , под водата
4. борил съм се 3 часа с 72кг риба тон на малдивските острови
5. като се върнах от 13 те месеца рейс 3 дена и 3 нощи ядох и пих без да спя

Толкоз от мене :)
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 25 Юли 2008, 12:38

kapitanat написа:след единия си рейс ( работя на кораби):
1. 13 месеца не бях стъпвал на суша
2. след кофти гориво - трябваше да сменим 9 горивни помпи на двигателя - 1 та отнема 12 часа не спах 82 часа и тогава припаднах в/у двигателя
3. бил съм в подводница , под водата
4. борил съм се 3 часа с 72кг риба тон на малдивските острови
5. като се върнах от 13 те месеца рейс 3 дена и 3 нощи ядох и пих без да спя

Толкоз от мене :)

Т'ва да ти кажа си е ненормална работа ...
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 25 Юли 2008, 15:21

последното и най-скорошно нещо... гониха ме куките с трабанта около 5-6 километра из околностите на варна след като минах покрай тях със 120км без гърне и с надута музика.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Юли 2008, 15:25

uricatoli написа:последното и най-скорошно нещо... гониха ме куките с трабанта около 5-6 километра из околностите на варна след като минах покрай тях със 120км без гърне и с надута музика.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:shock: 'бахти трабанта
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Юли 2008, 15:48

BESSNIA написа:
Stanchev написа:сега се сетих в 8-ми клас изипах 30 пакета мая в тоалетните на партера в училище :mhihi:
съответно на другия ден не учихме, а гомнарката "отводняваше" :mhihi:

това и аз съм го правил ма на една бабичка в селския кенеф, дето ми взе футболната топка щото сме ритали на улицата :shock:

Мда и аз съм го правил това в един кефеф външен които стоеше точно на метър и педесе от улицата,отворихме(с един приятел) вратата и я застопорихме да стои широко отворена,представетеси на другата сутрин ква беше улицата
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата