М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

Мнение от drago_pavlov » 26 Авг 2013, 15:20

Borymeckata написа:А кефи ли ви онази реклама: "Близо, близо, до нас ти седни..."? Преди да измислят тези превръзки, хората са стояли на дистанция (на една ръка растояние), но "вече нищо не пречи да сме близки"! Явно тези превръзки "хората сбират", както се казва в една друга реклама. Яко ни промиват мозъците, наистина. То не че е останало много за промиване... Направо ще ни зомбират с рекламните блокове по 15 минути. Между другото, добро впечатление ми направиха няколко канала. На TV1000 изобщо не съм виждал реклами, а на FOX и AXN са съвсем кратки, не успяваш и да се изпикаеш...

Това като оня виц:
Влиза едно момченце в аптеката и пита:
- Имате ли тампони?
- Имаме, но на теб за какво са ти? Мама ли те праща?
- Не, не ме праща мама. Просто искам да карам колело, да ходя на плажа и да правя каквото пожелая без никой да разбира...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Авг 2013, 15:56

Ей сега гледах Столичани в повече по БТВ комеди. Дойде реклама, изпиках се и измих съдовете, а рекламите още не бяха свършили :banghead:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 TDS '97

Мнение от mmc » 26 Авг 2013, 16:30

Повечето от вас са казали квото има да се каже по темата. Още по-синтезирано - тук:
http://www.guruhabits.com/brainwashed/

И много други сайтове, стига да знаеш кво да питаш чичко гугъл...

От време на време се чудя дали този филм нема да стане реалност след някоя друга годинка:
http://www.imdb.com/title/tt0387808/

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 26 Авг 2013, 17:12

Borymeckata написа:....

Аз може би се цепя от компанията, но всъщност ми се е случвало реклама да ме подсети за нещо, което ми трябва! :D И не веднъж м/у другото хехе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 26 Авг 2013, 18:25

Е.Димитров написа:Значи,гледам се лансира една реклама с музика по песента на Графа "А дано,ама на дали" или както се казва там песента.
...

е тая реклама не знам кой я е мислил, ама е по-скоро антиреклама
в един момент ни убеждават, че "с фрутели е купона" и в следващия момент се чува, че "а дано, ама надали" :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от azotos » 26 Авг 2013, 18:33

Fixxxer написа:
Borymeckata написа:....

Аз може би се цепя от компанията, но всъщност ми се е случвало реклама да ме подсети за нещо, което ми трябва! :D И не веднъж м/у другото хехе.

Да слезеш до магазина за още 4 бирички ? :dunno: :lol:
...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Авг 2013, 23:08

zazomazo написа:
Е.Димитров написа:Значи,гледам се лансира една реклама с музика по песента на Графа "А дано,ама на дали" или както се казва там песента.
...

в един момент ни убеждават, че "с фрутели е купона" и в следващия момент се чува, че "а дано, ама надали" :mhihi:

Тоя с растите е брат на една приятелка. У тях какви неща се гледат и колко са им промити мозъците......
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 26 Авг 2013, 23:18

zazomazo написа:
...

А тоя сок е... :puke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Авг 2013, 7:53

Гледам една реклама,дето промотират нещо си,мисля че ...кредит естествено,рекламата нали е направена отзад на пред,тоест някаква женица е спечелила състезание щото почнала да тренира,пък тренирала,щото искала да си влезе в някакъв пуловер,който пуловер пък мъжа и изпрал в новата пералня която пък,забележете,купил сутринта щото му дали заем за 1 час...
Значи,ако предположим че е било егати и жегата и пуловера е изсъхнал за около час-два да кажем около обяд,пита се във задачата,тая колко трябва да е тренирала и какви са тези състезания дето се провеждат след обяд че даже и вечерта,че е успяла да се запише,тренира ,а като вземем и факта от рекламата че дори го е спечелила,това състезание трябва да е било за инвалиди,каква измама е било,че да допуснат здрав човек да бяга,освен ако не е било за инвалиди,трябва да са били или много дебели или охлюви... :dunno:

А рекламата на култовият "джип" дъстер,дето някакъв оли отива на купон и е видно че са някакви мафиоти,според мен му се смеят че е дал толкова пари за това нещо дето го кара...И въобще виждали ли сте дъстер паркиран да речем до едно Х5,ми че той е направо миниатюрен и смешен...

Какво ли ще стане ако се забранят подвеждащи реклами или всички реклами трябва да са обективни и да казват истината,като при доказване на обратното да търпят санкции :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 27 Авг 2013, 8:47

Е.Димитров написа:Какво ли ще стане ако се забранят подвеждащи реклами или всички реклами трябва да са обективни и да казват истината,като при доказване на обратното да търпят санкции :mhihi:

Ще осъзнаеш, че си емигрирал отдавна :mhihi: Това в България няма как да стане :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Авг 2013, 9:03

Какво ли ще стане ако се забранят подвеждащи реклами или всички реклами трябва да са обективни и да казват истината,като при доказване на обратното да търпят санкции :mhihi
:
Е досега няма в БГ осъден за такава реклама.Поне не знам за такъв.Единствено спряха оная реклама с "мъжете знаят защо " преди години понеже някви женуря се бяха засегнали и се жалваха на пингвина :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 27 Авг 2013, 10:36

Казахте по-рано, че по Discovery и прочее канали няма реклами. Няма, ама пак през 5 минути има паузи и то, за да си рекламират собствените предавания... Мен това ме дразни повече и от рекламите. Те поне се сменят, има разнообразие, забавляваш се с някои. Преди време по Fine Living знаех последователността на целия "рекламен" блок и винаги знаех след колко време ще ми започне предаването :lol:

Потребител
Аватар
Кара: Ауди

Мнение от Freakylol » 27 Авг 2013, 23:23

MapkoB написа:Казахте по-рано, че по Discovery и прочее канали няма реклами. Няма, ама пак през 5 минути има паузи и то, за да си рекламират собствените предавания... Мен това ме дразни повече и от рекламите. Те поне се сменят, има разнообразие, забавляваш се с някои. Преди време по Fine Living знаех последователността на целия "рекламен" блок и винаги знаех след колко време ще ми започне предаването :lol:

Нали? Особено рекламата за бекона Е МАМКА МУ направо ми иде да счупя телевизора, ТОЛКОВА ПРОТИВНА РЕКЛАМА и на всеки 15 минути я пускат :ranting:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Авг 2013, 23:56

Преди години поне имаше чат-пат нещо готино и забавно. "Ооо Пепи" :mhihi: примерно. На Мара "Отварачката"... поне имаше цици там :lol: :mhihi: На Булсатком ме кефеше онова "Кво прайте бе, зайци" :mhihi: "Кажи баба Тенк ю" :mhihi: :mhihi: :mhihi: "Той е дебеел, той не е дебеелл" :mhihi: Поне да се посмее човек. Отдавна не гледам телевизия, но когато се случи по непредвидени обстоятелства (има мач :lol: ) да загледам нещо :lol: и ми идва да си направя харакири. Нека има по 5мин. реклами, но да са някакви готини. Нещо, което да те накара да поискаш да си купиш продукта, а не да отидеш по голяма нужда :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 28 Авг 2013, 8:27

TNT написа:Нека има по 5мин. реклами, но да са някакви готини. Нещо, което да те накара да поискаш да си купиш продукта, а не да отидеш по голяма нужда :mhihi:

Е как да има готини, като трябва да се плати на някой (с мозък) да ги измисли...
Аз все още не мога да проумея що за амеба трябва да си, че да измислиш рекламата на парфюма с азис... :banghead: :banghead: :banghead:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата