България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
alekangg написа:Друго си е да люпят семки и пърдят в колите и да взимат запарки и то не малки.
Като кърлежи са, да се изплюеш в муцуните им е малко.
90% от тях не стават за абсолютно нищо и никой не би ги наел за каквот и да е.
Като каза за пърдят, имаше един тюфлек едно време, първо беше в сота докато още имаше такава полиция, беше свикнал само да лежи там и да иде да провери някоя мишка ако задейства нещо. И после като ги закриха се наложи да е патрул...малеееееее. Те не искаха да работят с този защото се казваше Христо по прякор гъза.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Top Gun Maverick написа:https://dariknews.bg/regioni/haskovo/kamion-se-vriaza-v-opashka-ot-tirove-na-kapitan-andreevo-shofioryt-zagina-2443828
Добре де, наближаваш ГКПП, не ти е за пръв път, но въпреки това шпориш като луд, толкова като луд, че като се блъскаш размазваш кабината. Или трябва да се въведе нов термин, който с по-висока степен от караш като луд при тираджиите, а именно караш като турчин.Вчера в Хаинбоаз същият темерут затри 9 годишно дете, родителите не се знае дали ще оживеят и как ще живеят занапред, онзи ден тъпия тир не можа да спре край Видин ли беше къде, който го знае дали не беше фес и той, редовно турците размазват някой тук или минимум събарят търговски обекти и мачкат инфраструктурата. Кога ще почнем да ги глобяваме за скорост, за малоумие и т.н?
Преди границата бързат, да не ги изпревари друг и да им изяде чорбата. Сигурно е имало мъгла, добре че друг не е пострадал.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
С тези бюджетни излишъци могат да им вземат по една електричка, щом ще ги глезите и сте на тяхна страна, да обикалят с нея! Самия процес може да се автоматизира - снимка на номера с автоматично показание на дата, час и гпс-координати и готово! Камера с два бутона: спрял на забранено спиране и паркирал на забранено паркиране! Снимката се обработва, като тези за скорост и готово!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
+50 000 000 евро в бюджета на МВР за обучение на служителите за електрички 

Бай холандец го е измислил - той си блее по витрините, колата си снима. Човек филтрира снимките, вече сигурно е научен и модел.
Само не знам като няма добра маркировка и не си личи улица ли е от калта от строежите, дали ще работи спрямо очакванията.
При нас може би ще трябва и друга версия на софтуера - съмнявам се този да си представя паркиране в градинки, на плажа, до детски катерушки, в самото кръстовище и ако може вкъщи, пред входната врата.
П.П.: Нещо се е*ава добавянето на изображение - ей това е количката - https://nltimes.nl/sites/nltimes.nl/fil ... 5aac_c.jpg
Последна промяна driver69 на 27 Яну 2026, 17:25, променена общо 1 път
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
немо написа:Аааа, тука се обърка, пешаците да пишат ? Ма то много работа бе? На тоя студ / слънце ?
Сега са модерни с едни устройства минават, снимат и готово. Няма толкоа писане и пак не искат мамичката им!!!!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Exclusive89
- младши ентусиаст

-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
При нас сканират и глобяват ето тези гадини
, служителите с устройствата, които обикалят са на изчезване.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.