Формула 1 - обща тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: Формула 1 - обща тема

Мнение от немо » 12 Дек 2021, 18:36

Kimi.jpg

Благодаря за емоциите, Кими !

п.п. Баси цирка :no:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 12 Дек 2021, 18:36

Според мен червен флаг беше единственото решение. Не може тази година просто да ги раздават, а сега да има жълт флаг и сейфти кар при кола разположена така на пистата и маршали около нея.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 12 Дек 2021, 18:41

MapkoB написа:Факт, получи им се по най-добрия начин, драми цял сезон, влизат в последното състезание с равни точки, титлата се решава със спринт в последната обиколка... И Drive to survive нямаше да могат да го изиграят така.

Аз не мисля, че е случайно. Имам някакво усещане, че нетфликс има пръст в режисирането…

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 12 Дек 2021, 18:43

Този сезон Мерцедес направиха куп тактически простотии , и в последното съзтезание също сгрешиха.Може и късмет да е ,обаче в тактически план Биковете винаги извличаха максимума.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 12 Дек 2021, 19:08

Честито на шампиона Макс и Редбул, страхотна драма и страхотен завършек на сезона. Бих казал мечтания като се има предвид колко пъти късмета е покривал Хамилтън през предходините сезони, включително и този.
Златното пиленце за късмет кацна днес на рамото на Макс, но пък и те си го заслужиха. Мерцедес играеха цяло състезание с цел да са далеч от Макс(за да избехнат контакт между тях) и това доведе до загубената титла. Редбул влезнаха в този уикенд с по-агресивната и алтернативна стратегия, МЕрцедес си я караха както обикновено Медиум-Хард, но този път не им се получи. Това беше за късмет едно от състезанията, в което картите се разбъркват и печели този който най-добре е ориентиран в обстановката. В случая това бяха Редбул и Макс.
И двамата този сезон заслужаваха титлата, но като си направя една ретроспекция си мисля че Макс беше по-бързия, по-агресивния и по-желаещия титлата пилот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Дек 2021, 19:34

MapkoB написа:Само че при нормално ръководство от страна на органите, те си взимаха победата и никой нямаше да може копче да им каже после.

Факт. Но предвид цял един сезон на неадекватни мерки и решения аз лично не мога да реша за себе си със сигурност дали това беше с цел да се подбутне Редбул или просто така им дойде.

Решението дали да излезе кола за сигурност или да ги вкарат в пита трябва да се вземе моментално. Много е възможно да не са преценили последствията и след излизането на сейфти кара вече да беше твърде късно да го променят. :dunno:

Ясно е, че Мерцедес е по-силната кола. Хамилтън със сигурност е по-силния пилот. Но Редбул имаха своя шанс и заради решенията на стюардите, и заради грешни тактически решения на Мерцедес и заради безпардонността на Макс къде в, къде извън или на ръба на рамките на правилата и взеха максимума от него. По един или друг начин си го заслужиха.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 12 Дек 2021, 20:30

TheDriver написа:Има крещяща нужда от смяна на Маси.

Абсолютно.
Трябва да проверят дали Винс Макмеън ще се навие :)

Откакто се оттегли Михаил, чак докато се появи Льоклер, формулата я гледах без предпочитания за някой пилот,а просто като дългогодишен почитател на спорта. Американците сложиха Екълстоун в малкия си джоб, като става дума за пародия.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от inspite » 12 Дек 2021, 21:07

На мен ми хареса. Състезанието, сезона, надпреварата с точки, стратегиите на отборите, правилните и грешните решения на рейс контрола и Маси. Предпочитам да се наслаждавам на това което гледам, вместо да търся конспирации в всичко.

Изпратено от моят Redmi 8 с помощта на Tapatalk

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Дек 2021, 22:04

No Michael NOOOOOOOO.....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 13 Дек 2021, 8:04

А да видим сега ще има ли служебен шампион до около 60 часа . Мерцедес обжалват метър по метър ,Ред Бул точка по точка оспорват.Една импровезирана анкета можем да си спретнем . Аз мисля ,че няма да има намеса в класирането все пак. Иначе догодина вместо Ф1 , ще гледам някое готварско предаване :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Дек 2021, 8:55

До момента ги режат по всяко оплакване, съмнявам се да има разместване.
Като цяло не знам и за какво толкова мрънкат, сами са си виновни :dunno:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Дек 2021, 9:17

Как за какво, за цяла титла, за нищо повече. :mhihi: За Хамилтън беше последния влак, а за тях...пропуснати ползи. Иначе какво има да мрънкат чак толкова след като е имало достатъчно случаи в които са ги пускали с лека ръка през годините, ама това се забравя явно или просто са свикнали, че трябва да са първи по един или друг начин.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 13 Дек 2021, 18:31

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Дек 2021, 19:14

Не бе, то всички такива и не само такива простотии Ганьо ги е измислил и само Ганьо ги прави. :ahah:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 13 Дек 2021, 19:25

Хамилтън е истинския шампион, защото направи перфектно състезание и отвори размазваща разлика на Холандеца, но идиотското и несправедливо решение да се поднови състезанието при оставаща една обиколка подари титлата на Макс. Трябваше да завършат зад сейфти кара.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата