Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Киномания

Мнение от acho.rs » 04 Фев 2011, 2:34

Изображение
Искрено се надявах Скалата най-после да участва в сериозен филм - евала :bowdown: :bowdown: :bowdown: Филма е абсолютно уникален - и като игра на актьорите и като сюжет , за саундтрака да не говорим . Винаги съм мислил , че Дуейн Джонсън играе много добре , но в този филм надмина себе си . Не искам да се правя на критик , за това ще ви кажа само едно - гледайте задължително !
Лична оценка - 9/10

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Фев 2011, 4:35

Гледам темичката ми позамря , та за последно ще се опитам да я възкреся :)
Изображение
Рекох си чакай да видя , защо толкова го хвалят този филм и .... да , наистина е добър , което пък не означава , че ми харесва . Описанието няма нищо общо с това което се развива във филма . Става въпрос за много дълбок поглед в света на класическия балет , през очите на млада умопобъркана балерина , която отдавайки се изцяло на изкуството се превръща във фригидна шизофреничка . След средата филма става доста сюрреалистичен и не може да разбереш кое е действителност и кое е плод на болния мозък на младата балерина .
Филма наистина е добре направен и е изключително нестандартен и заради това ще отнесе доста оскари . През цялото време има музикален фон от класическа музика , което още повече те пренася в света на балета (което мен не ме влече особено) . Натали Портман до толкова влиза в роля , че направо се притеснявам за здравето и... Другите също са на ниво , момичето в поддържащата роля е страхотно - толкова бие на ку*ва , че си викам - тая е украинка ... и наистина била украинка :mhihi: За феновете на това изкуство този филм , съм сигурен , че вече е икона , защото самият филм е изкуство .
На по-обикновените хора , ще се стори безобразно тъп филма , за това са сложили малко еротични сцени ( много красиви между другото :yes: ) . Аз съм един от обикновените хора и на моменти малко ме отегчи филма пък и мразя филми , които гледат през очите на шизофреници , за това личната ми оценка е 6,5 / 10 . Реалната оценка е доста нагоре :)

Потребител
Аватар
Кара: служебни кошници

Мнение от hoolie » 08 Фев 2011, 11:10

Изображение
Във филма „Механик” Артър Бишъп (Джейсън Стейтъм) е високо платен наемен убиец, работещ за правителството на САЩ.
Светът, в който живее е лишен от всякакви норми и морал, всяко погрешно движение може да коства живота му.
Когато разбира, че поръчителите му предават един от „своите”, Артър престъпва принципите си и прави немислимото – взима сина му за свой чирак и го научава на всичко което знае. Сега двамата ще трябва да се изправят срещу най-големия си враг.
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 08 Фев 2011, 20:33

аватарът ти е неподходящ, а горното ти мнение е направо за изтриване
то и моето е :OT: , дано някой мод ги изтрие
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 08 Фев 2011, 20:33

Стига с тези военни филми .
Ще ви предложа малко екшани , за който сега се сетих докато преглеждах темата
Изображение
2-рата част
Изображение
3-тата
Изображение
Много добри
Утре други ;)
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330d

Мнение от achobre » 08 Фев 2011, 23:05

няма такъв филм просто трябва да се гледа Red / БСП - Бесни Страшни Пенсии :yes
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 08 Фев 2011, 23:29

Съгласен съм за РЕД
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 10 Фев 2011, 22:39

"FASTER" е убиеца на мозъчни клетки за годината :lol: или поне до този момент, може би едни от най-безсмислено изгубените 90мин. Това е слабоумен филм за малоумни тийнове дет се кефят на кеч мания :kuku: А Скалата е актьор колкото аз съм кечист :mhihi:
Слаба актьорска игра, режисура посредствена, а за сценария не намирам толкова лоши думи просто :dunno:
Другото което гледах днес е "Механикът". Въпреки че и той не блести кой знае с какво по го бива за губене на време
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 11 Фев 2011, 0:23

Zapa написа:"FASTER" е убиеца на мозъчни клетки за годината :lol: или поне до този момент, може би едни от най-безсмислено изгубените 90мин. Това е слабоумен филм за малоумни тийнове дет се кефят на кеч мания :kuku: А Скалата е актьор колкото аз съм кечист :mhihi:
Слаба актьорска игра, режисура посредствена, а за сценария не намирам толкова лоши думи просто :dunno:
Другото което гледах днес е "Механикът". Въпреки че и той не блести кой знае с какво по го бива за губене на време

Нямаш едно верно изречение - точно тиин феновете на Скалата не разбраха филма , режисурата е това което прави целия филм , Дуейн Джонсън влиза перфектно в роля , Били Б. Торнтън е перфектен , наемния убиец е перфкетен и не го казвам като пубер а като човек изгледал хиляди и хиляди и филми и не е като да не правя разлика от боза и стойностен филм .
Сега , че някой го пуска с нагласа за "яко бой и чирва" а получава драма , това е друг въпрос :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 11 Фев 2011, 8:02

Ей така като кажете - слаба актьорска игра...Кое не ти хареса точно ? Обоснови се !
Филма ми хареса,на Скалата му ходи да е badass chevelle ss driver...:clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 11 Фев 2011, 12:09

Отговарям и на двамата 8)
Пичове всеки има право на лош вкус, дори и вие, еле пък Ачо :winky:
Филма издиша отвсякъде, недомислен е, сценарий няма, всичко е дупка до дупка и нелогични неща. И какво играе толкова Скалата дет ви впечатли, пули големите си очички от малката си тиква директно свързана с раменете и има 3 реплики целият филм, страшна игра просто :lol: И какво има да му се разбира на филма бе Ачо, той е толкова сложен, завъртян, дълбок и изненадващ, че до него "Обичайните заподозрени" стои като студентска работа :lol: Дори иначе брилянтният актьор Били Боб Торнтън на може да помогне поне малко да се спаси филма. Toзи филм не заслужава голямото внимание което му обърнахме, просто е обида за всеки зрител имащ претенциите че е надскочил вкуса на масовият американски пуканкохрупащ седящ в салона човек :wave:
Айде със здраве :smoke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 11 Фев 2011, 12:12

Zapa написа:Отговарям и на двамата 8)
Филма издиша отвсякъде, недомислен е, сценарий няма, всичко е дупка до дупка и нелогични неща. И какво играе толкова Скалата дет ви впечатли, пули големите си очички от малката си тиква директно свързана с раменете и има 3 реплики целият филм, страшна игра просто :lol: И какво има да му се разбира на филма бе Ачо, той е толкова сложен, завъртян, дълбок и изненадващ, че до него "Обичайните заподозрени" стои като студентска работа :lol: Дори иначе брилянтният актьор Били Боб Торнтън на може да помогне поне малко да се спаси филма. Toзи филм не заслужава голямото внимание което му обърнахме, просто е обида за всеки зрител имащ претенциите че е надскочил вкуса на масовият американски пуканкохрупащ седящ в салона човек :wave:

Първото ти изречение - всеки има право на лош вкус е достатъчно за да обоснове останалата част от поста ти :mhihi: Обичайните заподозрени е коренно различен филми и няма как да ги сравним ... и да , там познах че Кевин Спейси е лошия , още в средата а тук не го очаквах от Б.Б.Т :mhihi:

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 12 Фев 2011, 0:39

Zapa написа:Отговарям и на двамата 8)

:yes:
Филам е покъртително тъп!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 12 Фев 2011, 0:46

Я тия дето ФАСТЪР им се стори супер тъп , да си кажат мнението за следните 2 филма , защото ако и те ви се виждат супер тъпи , значи ... просто сме с различен вкус :)
Изображение
и
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 12 Фев 2011, 6:50

Да не коментираме повече "любимеца на народа" (Скалата , не ББ :mhihi: ) , да си кажа мнението за един филм , който не бях чувал - Дони Бриско
Изображение
Ал Пачино отново издърпва филм , напред . Просто е невероятно този човек , как влиза в ролите си :flehan: За съжаление , не мога да кажа същото за целия филм . Макар и с много други добри актьори (начело с Джони Деп) нещо филма не се получава . Няма напрежение , няма интрига ... Макар и по действителен случай , филма е слаб.Пълно е със недоразвити моменти и неизяснени неща (не визирам самия край) . Филма е нещо подобно на Публик Енемис и другия филм ,където Джони Деп играеше нарко бос - нещо не му се получават гангстерските филми . Един Департед е класи , над Дони Браско . Не знам , сигурно е заради режисьора .
Въпреки това го препоръчва заради Ал Пачино - лична оценка 6,5 / 10

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата