Млади срещу стари
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
A_DUNCHEV написа:SKIS-че,ми ти си бил новобранец бре наборче с тез 22г. стаж!![]()
![]()
Аз имам братле цели 24г. ! Ебаси и пенсионера дето сам! А за Денис и останалото което си написал съм напълно съгласен с теб!
чай са да сметнем ,че снощи бех на родителска по математика на сина...!!
карам от 83та-тва са 25г ,книжка изкарах 84та-края-тва са 24г и карах,ма немах годините и глобата беше 50лв,после ми я дадоха 86та -тва са 22г! бе точно съм ги сметнал ,щото не смея да кажа ,че са 24г- да нема още живи милиционери от тогава да ми напишат акт!!! а и да не развалям дисциплината на младежта...
така че пенсиите са ни в една група...

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
SKISA написа:A_DUNCHEV написа:SKIS-че,ми ти си бил новобранец бре наборче с тез 22г. стаж!![]()
![]()
Аз имам братле цели 24г. ! Ебаси и пенсионера дето сам! А за Денис и останалото което си написал съм напълно съгласен с теб!
чай са да сметнем ,че снощи бех на родителска по математика на сина...!!
карам от 83та-тва са 25г ,книжка изкарах 84та-края-тва са 24г и карах,ма немах годините и глобата беше 50лв,после ми я дадоха 86та -тва са 22г! бе точно съм ги сметнал ,щото не смея да кажа ,че са 24г- да нема още живи милиционери от тогава да ми напишат акт!!! а и да не развалям дисциплината на младежта...
така че пенсиите са ни в една група...премерихме си ги-са сме доволни..

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
от десет години имам книжле,някой друг километър,ама ме е страх да карам през деня
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
павката написа:от десет години имам книжле,някой друг километър,ама ме е страх да карам през деня
Опа,опа!Ясо паликари,ти кого мееееентттттиш бре дзилен?

Последна промяна POL_Starshi на 10 Окт 2008, 22:54, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
павката написа:от десет години имам книжле,някой друг километър,ама ме е страх да карам през деня
Аватара кърти....Jenna Haze номер 1

Това за вискоките застраховки в другите държави е наистина ...............
за 325бензин 192 коня и под 25 г в испания онзи ми вика най евтино (то4но като обикновената гражданска застраховка ) 1100€
(мда баЩата май Ще си купува 3та кола
). Дори ако не се лъжа на жените застраховките тук са по ниски ,според техните статистики правили по малко наруШения и катастрофи
. (добре 4е при леки ожулвания може да не се разправя6 с полиция само си даваШ номера на застраховката и няма ниЩо ина4е тогава да им видим стастистиката )
пп... и По темата 4е се отплеснахме млади или стари

пп... и По темата 4е се отплеснахме млади или стари

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
00Cool написа:(добре 4е при леки ожулвания

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ре
Глупаво е това разделение! И въобще кое е по-важно да имаш 500000-600000 км без ПТП или да може да дърпаш ръчна и да има зад гърба си 15-20 катастрофи и 1-2 здрави ребра