СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 28 Апр 2025, 16:36

...и на кражбите , но не е след 9 месеца бума. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Апр 2025, 10:11

Нещо телефоните пак са се насрали
набираш от Виваком към А1 и не става, вика "набраният номер е грешен или не пълен"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 29 Апр 2025, 10:17

А1 имат сериозен проблем в момента. :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Апр 2025, 10:22

empar написа:А1 имат сериозен проблем в момента. :dummy:

Онзи ден Виваком имаха, казаха, че инсталирали някакъв ъпдейт и се наакали нещата.
Очевидно сега същият ъпдейт го слагат на А1 :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Апр 2025, 10:29

От Йетел набирам А1...избрания номер е грешен или непълен. С Йетел нямам проблем.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 29 Апр 2025, 10:52

Лоша работа, поръчах си манджа за вкъщи, а съм на А1 - като нищо куриера като се обади ще помисли, че съм си изключил телефона и ще ме отебе :lol: Дано го оправят скоро :confused:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Апр 2025, 11:11

Според мен ако има малко мозък ще види, че странно малко всички ще са решили да го бомбят. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 29 Апр 2025, 11:25

Вчера имах подобен проблем с виваком, будя се и нямам обхват, и се сещам че всеки момент трябва спиди да ми донесе кърпата за колата която дон диего препоръча, отварям приложението за следене на спиди и имах късмет че беше точно пред нас и успях да го хвана, той каза че изчаквал с надежда по 5-10 минути пред къщите на хората свиркал по 2 пъти но рядко имало ефект :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Апр 2025, 11:49

А как се казва апп-а на Спиди ? :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 29 Апр 2025, 11:53

Мозък пане - гледам го куриера си седи долу в колата, викам си Може пък да се прежали да пресече улицата и да позвъни на звънеца. Не щя Докато слизах по стълбите получавам мейл от takeaway "Дали сте ни грешен телефон, ама понеже е платено с карта ще оставим поръчката пред входната врата". Да де, но входната врата е на тротоара. Някой щеше да се облажи хубаво, но стигнах навреме. Тия хал хабер си нямаха, че от час и половина А1 не работят.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Апр 2025, 13:35

Това е така, понеже хората грам не ги е** за...за нищо. Скоро пусках клипа на Китодар за боли ме онова, ако някой го е пропуснал или не го е гледал преди време, препоръчвам да изгубите 4 минути и ще го пусна пак: :mhihi:
https://youtu.be/LRDZOGooXnk?si=hg2quVdueBreSrL2
Та да, никой не го е еня за нищо. Той гледа да му мине смяната, да си разнесе боклуците колкото може по-бързо в стил бързи и яростни, че да има повече време да си маже в Инстаграма примерно. Миналият ден един кУриер на някаква си там компания...абе я чакайте да потърся клипа, 30 секунден беше:
https://youtu.be/yd6QgDzrZZM?si=vhq1uMG42BpBba9C
Та този куриер виждате как дебилно събори Симсона. Същият такъв бус преди 2-3 дни беше в селото към което води посоката му от клипа, нямам идея дали беше същия келеш, но сече пътя на един с кола вътре в селото и бързаше, онзи добре, че спря. Предполагам не е бил същия, тоест те така си карат защото не им дреме нито за буса, нито за това да не блъснат някой, само смяната да мине по-бързо.
И така е с всичките неща, много често чувам от хора неща от сорта какво ги интересува след като еди какво си. Епидемия е да си безмозъчен и нищо да не те интересува ако не ти засяга пряко задника като по този начин естествено пропускаш, че ефекта на пеперудата те застига, в много случаи действащ като бумеранг, създаден от теб или минимум засилен.
И да не забравяме, ще масово се вика как само Господ може да го съди, ама масово не се и вярва в него.
Последна промяна Top Gun Maverick на 29 Апр 2025, 13:43, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 29 Апр 2025, 13:39

TNT написа:А как се казва апп-а на Спиди ? :dunno:

Не знам, пратиха ми някакъв линк по вайбър и там го гледах в реално време къде е
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 29 Апр 2025, 23:45

ivanski_2 написа:Вчера имах подобен проблем с виваком, будя се и нямам обхват, и се сещам че всеки момент трябва спиди да ми донесе кърпата за колата която дон диего препоръча, отварям приложението за следене на спиди и имах късмет че беше точно пред нас и успях да го хвана, той каза че изчаквал с надежда по 5-10 минути пред къщите на хората свиркал по 2 пъти но рядко имало ефект :mhihi:

:OT: :Моята дойде, днес я изпрах. ще видим кога ще се пробва :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 30 Апр 2025, 9:13

Имам следния казус и моля за съвети как да се процедира. На същата еднопосочна улица където ми е работата в близост беше построена жилищна кооперация. Инвеститорът живее в същата сграда и преди около 1 година самосиндикално реши да постави "легнал полицай" на улицата малко преди неговата кооперация. Проблемът е следния - преди новопоставения легнал полицай на около 20 метра има друг, поставен от общината тъй като има вход на училище, а новопоставения не отговаря на никакви изисквания и ежедневно там се трошат коли. Преди 2 месеца от общината преасфалтираха улицата и премахнаха незаконния легнал полицай, но гледам, че тези дни въпросният човек пак е монтирал нов.
Към кого трябва да се подаде сигнал в този случай

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Апр 2025, 9:24

Към общината мисля :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата