Търся клип!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 29 Май 2008, 13:52

vld написа:ма като се замислите на гергьовден и преди коледа е същото само дето се прилага на прасета и агнета :mhihi:

Не знам за прасетата и агнетата, ама ми мина през акъла, че може да се пусне и по магазините нещо такова. :confused:

Всякакви ги има. :roll:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 29 Май 2008, 13:57

Illusion написа:
vld написа:ма като се замислите на гергьовден и преди коледа е същото само дето се прилага на прасета и агнета :mhihi:

Не знам за прасетата и агнетата, ама ми мина през акъла, че може да се пусне и по магазините нещо такова. :confused:

Всякакви ги има. :roll:

еее мацка стига де....верно ли си мислиш че на гергиовден вместо агнешки дреболийки ще си пазаруваме
дреболийки от някой клет скитник

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 29 Май 2008, 14:00

Аз не мисля, че ще си го купиш съзнавайки го, ако ме разбираш. Но то в днешно време знаеш ли какво ще ти пробутат.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 29 Май 2008, 15:15

Колеги това вкъщи на кухненската маса няма как да стане. Трябва повечко място (поне 3х4 метра) за да работиш спокойно. Ако нямаш инструменти е доста трудно, но и с добре наточени ножове става. 1 голям за по-грубото, 2 малък за обезкостяване и разделяне и 1 сатър са достатъчни. При човек нещата се вадят по същия начин като при свиня. (с някои изключения, но не ми се обеснява сега) Успех с рязането и гледай никой да не те е видял като си прибрал трупа.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAZVRATNIKA » 29 Май 2008, 16:26

t060 написа:Колеги това вкъщи на кухненската маса няма как да стане. Трябва повечко място (поне 3х4 метра) за да работиш спокойно. Ако нямаш инструменти е доста трудно, но и с добре наточени ножове става. 1 голям за по-грубото, 2 малък за обезкостяване и разделяне и 1 сатър са достатъчни. При човек нещата се вадят по същия начин като при свиня. (с някои изключения, но не ми се обеснява сега) Успех с рязането и гледай никой да не те е видял като си прибрал трупа.

Абе бате ти добре ли си? :roll: :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 29 Май 2008, 16:28

RAZVRATNIKA написа:
t060 написа:Колеги това вкъщи на кухненската маса няма как да стане. Трябва повечко място (поне 3х4 метра) за да работиш спокойно. Ако нямаш инструменти е доста трудно, но и с добре наточени ножове става. 1 голям за по-грубото, 2 малък за обезкостяване и разделяне и 1 сатър са достатъчни. При човек нещата се вадят по същия начин като при свиня. (с някои изключения, но не ми се обеснява сега) Успех с рязането и гледай никой да не те е видял като си прибрал трупа.

Абе бате ти добре ли си? :roll: :lol:

Абе не знам кой отвори тая тема, за да го питаш той дали е добре ;) :mhihi: !

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 29 Май 2008, 16:28

Ае, затварям темата.

П.С. Наскоро писаха по вестниците за момче, изкормило приятел по точно подобен начин :(
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата