ЗА БОГА БРАТЯ НИКОГА В ДЗИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 07 Май 2008, 22:49

Че ДСК и застраховки ли правят вече? :shock:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 07 Май 2008, 22:58

И аз вече трета година съдя ДЗИ, защото не ми изплатиха и една стотинка за кола, която беше тотална щета. Всичко ми беше редовно, никакъв алкохол, протокол от КАТ, още 1000 документа...
Знаят, че нямат с каво да оспорят фактите и вече толкова години ме мъкнат по съдилищата и или не се явява техен представител на делото, или искат някакви отсрочки, или в последният момент се сещат, че са "забравили" да приложат някой документ по делото.... На мен това удовоствие вече ми струва близо 2000 лева по адвокати и съдилища :confused: Осъдих ги на първа инстанция след две години ходене по мъките. Те обаче обжалваха и сега сме на втора, като ги осъдя и тук ще отидем на трета и живот и здраве след десет години може и да си взема парите. Боклуците сигурно разчитат, че ще се откажа като ме размотават, ама не са познали. Ще ги спукам от съдене!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от dakta » 07 Май 2008, 22:59

Да, правят. Ако имаш дебитна карта и заплатата ти преминава през тях е още по-лесно.
Разсрочват ти за девет месеца.
Платих първо 35 лв. и девет месеца по 8.40 лв. ще ми вземат от сметката. Застраховах през април.

Потребител
Аватар

Мнение от dakta » 07 Май 2008, 23:07

Така е X-citer , явно който е ивал вземане-даване с тези гнусове се е опарил жестоко, става въпрос за сериозни щети. Сега имам решение от СГС и чакам дали гадовете ще обжалват, защото решението е в моя полза. Съди ги до край, заслужават смотаняците. Макар, че едва ли в белите страни е възможно такова нещо, даваш си парите за ззастраховка , а после к-рец за клиента. Бях чел, че застарховките носят за застрахователните компании приходи за година от 260 000 000 лв. а изплатените обезщетения възлизат на 120 000 000 лв. аджеба къде остават другите 140 000 000 лв. - сигурно за заплатки и преееееееееемииииии. гадни двуличници са особено ДЗШ.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 08 Май 2008, 0:30

Конкуренцията какво ли не прави :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от Vasseca » 08 Май 2008, 18:41

Ей ДЗИ са големите копелета.На мен на 725цата ми дадоха 250лв за счупено огледало,при положение,че в тяхен доверен сервиз струваше 450лв (само на шприц).Върнах се при тях и те любезно ми обясниха че колата била на над 10г. и плащали по незнам си к'во.Ама като ми взеха 1000 лв за каско не ме питаха на колко години ми е колата.И от тогава при тях никога повече! :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 08 Май 2008, 19:22

И аз съм при ДЗИ.
Скоро ще ми покриват една щета и се надявам всичко да е ОК.
Ама като чета такива истории :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от dakta » 08 Май 2008, 22:01

McClane , брато , дано щетата ти да е в малки размери , тогава надявам се ди ти изплатят някаква сумичка , но стане ли въпрос за по-сериозни парички -- нема как да стане.
Казах ви вече, нямали пари да покрият щетите смотаняците, а имат желание да ни прибират парите от застраховките!.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 08 Май 2008, 22:12

един път си направих каско при тях и ядох дървото-не искам да ги видя и чуя-ама никога :!: :!: :!: нема такава пирамида да знаете-бегайте надалеко оттам-кво му е държавното на тоа държавен застрахователен институт-или само името му е таково да дърпат баламите :evil: :evil: :evil: :evil:

Предишна

Назад към Извън Темата