----КОСОВО----

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Фев 2008, 4:20

В тоя ред на мисли, така и така нищо няма да направим, поне една подписка за морална подкрепа на сърбите :roll:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

естествено

Мнение от Любо Мегов » 17 Фев 2008, 4:22

///peter написа:А, къде ве, то нема турци :mhihi:

естествено че няма :mhihi: , на всички пише българин по документите :mhihi:
турците са у турция, тия дето са останали са българи :mhihi: си налягат парцалите за автономия :twisted: ... засега

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 17 Фев 2008, 10:19

ja написа:
///vlado написа:... че 40% от младежите до 18 годишна възраст са от ромски произход вече...

И къде го прочете това?

първо в 24 часа ..... а на следващия ден го дадоха и по новините ( говорим за преди 1 седмица ..... ) :D

ентусиаст
Аватар

Re: ----КОСОВО----

Мнение от evans » 17 Фев 2008, 11:30

klintan66 написа:Косово с автономия.За мен е нередно - меко казано. А има поговорка -- щом мечката играе у комшийте , ще дойде и у нас . Така като гледам ние сме следващите.....
Аз мисля че няма да стане същото с нас,първо сме в ЕС,второ в НАТО.А да ли е редно,това да не те впечатлява,то и Американците си гепват по една държава и си я правят щат,пример Пуерто Рико,говори се че ще става щат на Америка и сега те си пътуват без визи в Америка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Фев 2008, 11:38

то нашата я наредихме,че взехме да оправяме и другите
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 17 Фев 2008, 11:48

г-н Пенчев е попътувал из тези райони и сигурно казва как е наистина положението. Но мисля, че до преди малко повече от сто години и ние сме били на същото дередже, борещи се за своята автономност. И за нас ли е било нередно :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 17 Фев 2008, 12:32

За нас нема страшно ние се надупихме и вече сме партньори, в ЕС, в НАТО, всичко си дойде по местата без бой. Виж обаче Сърбите не се надупиха и сега ги наказват, поне така си мислят господата Американци :)

Интересното ще стане, когато УСА изядът дървото и с тях и партньорите им...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 17 Фев 2008, 13:41

При положение , че сърбите са такива националисти, водиха кървава война , дадоха хиляди жертви и въпреки това не можаха да се оправят, какво ще стане у нас...... Аз съм 100 процента сигурен че при нас ще бъде съобщено днес за утре по новините и никой от нас българите няма да си мръдне пръста --да не говорим за война пък въобще. Единствената причина де не се отдели част от южна България и Родопите според мен е че те и сега са под турско "присъствие" :mhihi: и не им трябва автономия щот ние ги носим на гърба си --- то като се замисля по-добре да се отделим ние в автономия /на българите/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 17 Фев 2008, 14:54

Прочетах мнението на Пенчев, и е много право. Ас живеам в Скопйе границата с косово ми е на 30км... бил сам у Косово няколко пати и ситуацийата е уюасно много лоша, коли крадени од койзнае каде, сичко пари които ги имат са найголем дел од нелегална трговийа, од индустриите нищо не работе, за школство да не говореме, поминах в Витина, каде има србско население, тежко на тя човеци ако са отанали тамо... Американците имат найголемата база и тоа на сред балкана, а србите одамна го изгубийа тоа место, най ги мразат шиптарите, а србинките за пари се ебават с них...

е сега е проблемот с Западна Македония, говорам Тетово на прво место, гостивар, дебар, каде населението найголям дел са шиптари... Тамо мислам че е имало поголемо славенйе за независноста на косово одколку в косово...
какво ще се одвива незнам, ама сам 100% сигурен че няма да има голямо влийание за Блгария

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Фев 2008, 15:01

^ Потрисам се от написаното от Киро :help:

Страшно много се моля да не стане същото в Македония, той човека като гражданин на републиката описа какво е положението там и как бружението е в много по-голяма сила от колкото в Косово :shock:

Няма да се давате Кире :!: :!: :bang: :bang: :maad: :ranting: :banghead: :censored:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 17 Фев 2008, 15:10

Ма ние не се даваме, ако се сещате на 2001 годинка когато настана конфликта, особено в Арачиново ( Скопско село) каде са само Шиптари... тамо бя стационирани найголемите терористички групации, и Македонската войска беше спремна да ги срамне с земйа, с сухои , с как се казваа б52 Алигатори хелихоптери и какв не. западот каза че не смее да се случе такво нещо и испратиха 15 автобуса с черни стакла од странство и спасиха ги сите терористи...
така мислам че няама да се дозволе да дойде до пуканйе. Сега за сега е мирно и няма проблеми, ама се страхувам за териториалниот интегритет на наща земйа...

Пенчев кога ще дойдете ще йа развиеме и тази тема

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 17 Фев 2008, 15:36

македонец написа:Ма ние не се даваме, ако се сещате на 2001 годинка когато настана конфликта, особено в Арачиново ( Скопско село) каде са само Шиптари... тамо бя стационирани найголемите терористички групации, и Македонската войска беше спремна да ги срамне с земйа, с сухои , с как се казваа б52 Алигатори хелихоптери и какв не. западот каза че не смее да се случе такво нещо и испратиха 15 автобуса с черни стакла од странство и спасиха ги сите терористи...
така мислам че няама да се дозволе да дойде до пуканйе. Сега за сега е мирно и няма проблеми, ама се страхувам за териториалниот интегритет на наща земйа...

Тя вашата земя какво ли не е изтърпяла...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Фев 2008, 16:11

македонец написа:Ма ние не се даваме, ако се сещате на 2001 годинка когато настана конфликта, особено в Арачиново ( Скопско село) каде са само Шиптари... тамо бя стационирани найголемите терористички групации, и Македонската войска беше спремна да ги срамне с земйа, с сухои , с как се казваа б52 Алигатори хелихоптери и какв не. западот каза че не смее да се случе такво нещо и испратиха 15 автобуса с черни стакла од странство и спасиха ги сите терористи...

Киро, на пролет с Дилян и ако има желание останалата аудитория да направим едно пътуване до Скопje ,ще бъде супер :D Нека се пораззелени природата и ще трябва да се направи една организация :!: Мисля ,че 220 км от София са едно незначително разстояние, да не говорим пък за колегите от Перник,Кюстендил,Дупница,Благоевград 8)
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... mage2.y=5#

По темата аз си спомням когато там в това село и района станаха размириците :confused:
Колеги, каква е позицията на останалите държави на полуострова ни,знам че Румънците са против ,поизпуснах малко нещата от полезрението си тези дни :help: :?:

Георги Пенчев
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Фев 2008, 16:32

И аз не одобрявам някаква шайка терористи да се обявяват за независима държава,ма кой ме пита :roll:
Дано ги смажат сърбите,поне сега като клекнаха на руснаците има кой да ги подкрепя.
Не трябва да се дават без бой.
А каква е официалната позиция на България за случващото се?
Или все още не са казали :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 17 Фев 2008, 19:41

официалната позиция на Блгария е че ще е неразумно да не ги признаем. :!: :?: мамка им мръсна и е?аните политици и е?аната държава.за това трябва референдум

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата