Една разбита детска илюзия...
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Търпение и постоянство.
И аз от как излязоха Е39-ките по улиците се обръщах след всяка минаваща покрай мен. И продължавам да се обръщам, нищо, че вече карам такава. Потрай малко, стъпи си на краката и ще имаш каквото искаш. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Пич ти си добре.. аз започвам курсовете след около има няма 3 месеца... само, че няма да имам какво да карам докато не си събера парите сам 

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Перфектно, ако така си напишеш и темата по литература на матурата - цена няма да имаш
А като докажеш на вашите, че си човек на който може да се доверят до край..... мисля, че и те ще ти помогнат. Но не тръгвай срещу тях с"рогата" напред. Това ще е голяма грешка. Моя син също почна на "Жигули". 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
нали знеш, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му ...следвай твойта, не се отказвай, и постоянството ти един ден ще бъде възнаградено ...
карай си сега Пунтото...после като се качиш на баварец и видиш разликата ... ще я заобичаш много повече

карай си сега Пунтото...после като се качиш на баварец и видиш разликата ... ще я заобичаш много повече

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Пич,добре си го написал и аз минах през същите неща с баща ми първо го обеждавах да си земе е36,той си зе мондео после го обеждавах да ми купи е36 и се наслушах как била голиама кола,как не била за мене и накрая си зех патачките и бегом кам щатите и си изкарах парите за количката и си я купих!
Иначе евала за избора е36 си е наи-красива и ако може да произведат пак е36 новичка си я купувам веднага!
А един савет от мене не си зимаи 316,318,318ис от 6-ка започва истината,много ми липсва новата ми 318ис не може да му стапи и на малкиа пръст!
Иначе евала за избора е36 си е наи-красива и ако може да произведат пак е36 новичка си я купувам веднага!
А един савет от мене не си зимаи 316,318,318ис от 6-ка започва истината,много ми липсва новата ми 318ис не може да му стапи и на малкиа пръст!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Евала пич
Добре си описал не само твоите, но и мислите на многото форумци!
Вземи пунтото, покарай го, придобий опит и като чета доводите на баща ти, много е вероятно ако си старателен и покажеш умения да шофираш, скоро да получиш изненадващия подарък - ключове на любимата ти бима
А ако не, като имаш цел, един ден сам ще си я постигнеш 

Вземи пунтото, покарай го, придобий опит и като чета доводите на баща ти, много е вероятно ако си старателен и покажеш умения да шофираш, скоро да получиш изненадващия подарък - ключове на любимата ти бима

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

It's not who You are, it's who You know...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Щом го носиш в сърцето няма страшно, ще успееш!
Ти сега карай здраво, за да свикнеш и после да можеш смело да поемеш бавареца в свой ръце.

BMW only!
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Nukem написа:Пич,добре си го написал и аз минах през същите неща с баща ми първо го обеждавах да си земе е36,той си зе мондео после го обеждавах да ми купи е36 и се наслушах как била голиама кола,как не била за мене и накрая си зех патачките и бегом кам щатите и си изкарах парите за количката и си я купих!
Така е в 6-така е истината

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Много позната история. И аз като тебе преди да изкарам книжка много исках Е30 и говорех на наще да ми земат, ма кат изкарах книжка не ми взеха, и да ти кажа мисля че и по добре, да тъпо ми е че постоянно гледам БМВта по пътищата и ми се кара, ама мисля че е много по хубаво ти да си я купиш и да си правиш квото искаш с нея, а не да ти я купят и да те е шубе да не я счупиш, защото после че има няколко часови лекции...И както по нагоре казаха хвани се на работа събирай пари и съм убеден че ваще ще ти помогнат (поне от написаното от теб иглеждат читави) с някой лев. Успех!
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
A_DUNCHEV написа:Като изкараш книжка започни да искаш БМВ-то на стария и тогава той сам ще ти купи!!!
Подкрепям

Фиат Пунто... нелоша колица... като се има предвид, че повечето сме почнали със Жигули...това ми се вижда един добър старт.
Като гледам, че не работиш, а учиш, прави си сметка, че бензина струва пари. В един момент ти става криво, че няма лев за кафенце, за мацката, за дрешки... Кефи се на това, което имаш и с времето ще започнеш да си изкарваш парата сам, ще можеш да си позволиш мечтаната кола.

8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Спомням си първото BMW на стария 1800 с тасове емитиращи спици,цвет сребърен много неустойчиво и неможеше да вдигне повече от 160 но все пак БМВ.Единствено във Видинска облас тогава ..........,ауе космос ти каам
е оттогава повече от 20г,това е единствената марка.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4