Една разбита детска илюзия...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Окт 2007, 10:37

Търпение и постоянство. ;) И аз от как излязоха Е39-ките по улиците се обръщах след всяка минаваща покрай мен. И продължавам да се обръщам, нищо, че вече карам такава. Потрай малко, стъпи си на краката и ще имаш каквото искаш. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 16 Окт 2007, 10:53

Пич ти си добре.. аз започвам курсовете след около има няма 3 месеца... само, че няма да имам какво да карам докато не си събера парите сам :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 16 Окт 2007, 11:02

Перфектно, ако така си напишеш и темата по литература на матурата - цена няма да имаш :lol: А като докажеш на вашите, че си човек на който може да се доверят до край..... мисля, че и те ще ти помогнат. Но не тръгвай срещу тях с"рогата" напред. Това ще е голяма грешка. Моя син също почна на "Жигули". :)
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 16 Окт 2007, 11:58

нали знеш, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му ...следвай твойта, не се отказвай, и постоянството ти един ден ще бъде възнаградено ...
карай си сега Пунтото...после като се качиш на баварец и видиш разликата ... ще я заобичаш много повече

:winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 16 Окт 2007, 13:08

Eвала младеж :D написъл си това, което повечето тук го мислим и чувстваме. Ще ти кажа една тайна за пълния кеф - изкарай си сам парите за бавареца и като дойде момента в който намериш твоя - тогава ще е кулминацията :weed:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 16 Окт 2007, 13:15

Пич,добре си го написал и аз минах през същите неща с баща ми първо го обеждавах да си земе е36,той си зе мондео после го обеждавах да ми купи е36 и се наслушах как била голиама кола,как не била за мене и накрая си зех патачките и бегом кам щатите и си изкарах парите за количката и си я купих!
Иначе евала за избора е36 си е наи-красива и ако може да произведат пак е36 новичка си я купувам веднага!
А един савет от мене не си зимаи 316,318,318ис от 6-ка започва истината,много ми липсва новата ми 318ис не може да му стапи и на малкиа пръст!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 16 Окт 2007, 13:36

Евала пич :yes: Добре си описал не само твоите, но и мислите на многото форумци!
Вземи пунтото, покарай го, придобий опит и като чета доводите на баща ти, много е вероятно ако си старателен и покажеш умения да шофираш, скоро да получиш изненадващия подарък - ключове на любимата ти бима ;) А ако не, като имаш цел, един ден сам ще си я постигнеш :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 16 Окт 2007, 13:49

:clap: Браво за историйката. Много е надъхваща! Но не се заблуждавай - никаква детска илюзия не е разбил баща ти. Само ти е засилил мечтата и мерака. Ще дойде и този ден, в който ще караш собственото си BMW, това е неизбежно! Просто имай малко търпение ;)
It's not who You are, it's who You know...

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 16 Окт 2007, 14:11

Щом го носиш в сърцето няма страшно, ще успееш! :) Ти сега карай здраво, за да свикнеш и после да можеш смело да поемеш бавареца в свой ръце.
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 16 Окт 2007, 14:26

Nukem написа:Пич,добре си го написал и аз минах през същите неща с баща ми първо го обеждавах да си земе е36,той си зе мондео после го обеждавах да ми купи е36 и се наслушах как била голиама кола,как не била за мене и накрая си зех патачките и бегом кам щатите и си изкарах парите за количката и си я купих!
Иначе евала за избора е36 си е наи-красива и ако може да произведат пак е36 новичка си я купувам веднага!
А един савет от мене не си зимаи 316,318,318ис от 6-ка започва истината,много ми липсва новата ми 318ис не може да му стапи и на малкиа пръст!

Така е в 6-така е истината :yes: И мене ме е яд, че си взех ИС ама ко да се прай. ;)
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 16 Окт 2007, 15:07

Много позната история. И аз като тебе преди да изкарам книжка много исках Е30 и говорех на наще да ми земат, ма кат изкарах книжка не ми взеха, и да ти кажа мисля че и по добре, да тъпо ми е че постоянно гледам БМВта по пътищата и ми се кара, ама мисля че е много по хубаво ти да си я купиш и да си правиш квото искаш с нея, а не да ти я купят и да те е шубе да не я счупиш, защото после че има няколко часови лекции...И както по нагоре казаха хвани се на работа събирай пари и съм убеден че ваще ще ти помогнат (поне от написаното от теб иглеждат читави) с някой лев. Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 16 Окт 2007, 16:40

A_DUNCHEV написа:Като изкараш книжка започни да искаш БМВ-то на стария и тогава той сам ще ти купи!!! :mhihi:

Подкрепям :yes: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от toshomir » 16 Окт 2007, 16:52

Фиат Пунто... нелоша колица... като се има предвид, че повечето сме почнали със Жигули...това ми се вижда един добър старт. ;) Като гледам, че не работиш, а учиш, прави си сметка, че бензина струва пари. В един момент ти става криво, че няма лев за кафенце, за мацката, за дрешки... Кефи се на това, което имаш и с времето ще започнеш да си изкарваш парата сам, ще можеш да си позволиш мечтаната кола. ;) :)
8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 16 Окт 2007, 20:59

Спомням си първото BMW на стария 1800 с тасове емитиращи спици,цвет сребърен много неустойчиво и неможеше да вдигне повече от 160 но все пак БМВ.Единствено във Видинска облас тогава ..........,ауе космос ти каам :mhihi: е оттогава повече от 20г,това е единствената марка.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Окт 2007, 23:45

готина историика ;) :clap:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата