Маршрут от Италия..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Юли 2007, 9:38

krasikamex написа:
Nasti написа:
Аз лично София - Пиза го карам за 12 часа, като имаш предвид че от Болоня до Пиза са още 160-70км.

Пич това са около 1600 км с 4 държавни граници, не мога да си представя как успяваш да го минеш за 12 часа. Като само на Венеция редовно се виси с часове в задръстване. А отделно мен редовно на Slo-Hr граница ме ровят като за световно.

Колега, от София през Венеция за Милано съм си оставил гумите на колата и точно на Венеция никога не съм изгубил повече от половин час ,та даже и това е много :!: От Модена се прибрахме с Gazzzar-a и GAD за 12 часа в София , от Тревизо преди не много време се прибрах за 12 часа в София ,незнам защо се очудваш :dunno:
Може би съм късметлия по границите :roll:
'

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `05 E61 530d

Мнение от krasikamex » 19 Юли 2007, 11:10

Колега, ти говориш все за градове, които са поне с 200 км по-близо, че и повече. А доколкото разбирам като не си пътувал сам, може и да не си шофирал само ти! А по границите си е жив късмет как ще минеш.

П.С. Всъщност това разтояние винаги го пътувам в посока към Жабария, към България може и да се минава по-бързо!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 01 Авг 2007, 21:39

Как се минава Сърбия ,ако например Зелената карта не я "покрива",проверяват ли на митниците специално за това :?:
И още едно въпросче,за едно подаръче,да речем елипси ,ще има ли ядове за мита или някакви други задължения,евентуално в Сръбско да е препъни камъка.. :arrow:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `05 E61 530d

Мнение от krasikamex » 02 Авг 2007, 1:04

Le Transporteur написа:Как се минава Сърбия ,ако например Зелената карта не я "покрива",проверяват ли на митниците специално за това :?:
И още едно въпросче,за едно подаръче,да речем елипси ,ще има ли ядове за мита или някакви други задължения,евентуално в Сръбско да е препъни камъка.. :arrow:

С каква ЗЕЛЕНА КАРТА пътуваш, от коя компания? На Армеец доколкото знам зелените карти важат и в сръбско. За да разбереш дали важи, погледни на самата карта Сърбия дали е задраскана, картата важи за всички държави които НЕ са задраскани, обикновено с кръстче или нещо такова! Ако картата не важи, трябва да отидеш в ЗК, от където е издадена и срещу доплащане ще ти издадат важаща зелена карта!
Всичко това се отнася за гражданска отговорност издадена след 01,01,2007г., тъй като от тогава зел. карта и ГО са свързани взаимно!

Прости ме за невежеството, за какви елипси говориш?
Последна промяна krasikamex на 20 Авг 2007, 17:59, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 02 Авг 2007, 6:07

Колата е с италиански номер,гражданската не знам към коя тяхна компания е,факт е че била едно цяло,гражданска + зелена карта,но има три зачеркнати държави,сред които е Сърбия.Как се процедира в случая :!:
Елипсите са тип говорители,имах впредвид ако се закупят от Италия ,нови в опаковка,ще правят ли проблем на някоя митница за някакви митнически задължения... :arrow:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 03 Авг 2007, 18:12

Маса хора от форума пътувате из Европата,софиянци минавате през Сърбия и никой не обели дума ,ако се купи нещо от запад(да речем комплект говорители) ще го обуят ли някъде по границите с мито... :!:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 04 Авг 2007, 0:50

Абе пази си касовата бележка от магазина и нямаш драма, сега ако купиш 10 говорителя от един модел може да имаш филми ама не вярвам.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Предишна

Назад към Извън Темата