Ултимативната гаджеловка и златотърсачка магнет до 50к евро

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Re: Ултимативната гаджеловка до 50к евро

Мнение от PaCk0o » 17 Окт 2013, 15:13

даже 20к лева са достатъчни за гаджеловка както му казваш, а за 100к вече там са златотърсачките.
И да не съм офф вземам Е92 М3 или М6 пък ако искат да се качват, ши ма боли шпека :mhihi: даже като се замисля за тия кинти ще ми останат и за едно хубаво ремарке за офце там да се качват, че не заслужават такива мастиики да са в колата, даже и две бали слама за удобство ще има :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 17 Окт 2013, 15:17

Porsche 911 turbo :oops:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 17 Окт 2013, 15:21

PaCk0o написа:даже 20к лева са достатъчни за гаджеловка както му казваш, а за 100к вече там са златотърсачките.
И да не съм офф вземам Е92 М3 или М6 пък ако искат да се качват, ши ма боли шпека :mhihi: даже като се замисля за тия кинти ще ми останат и за едно хубаво ремарке за офце там да се качват, че не заслужават такива мастиики да са в колата, даже и две бали слама за удобство ще има :mhihi:

Най-точният коментар до сега,Евала.
(до автора на темата)
Aко не може да хванеш жена без такава кола :clap: ,имам лоша новина -не е добре :winky:
39470

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 17 Окт 2013, 15:24

BMW_RIDER написа: М6ца и Астъна си заслужават ако търсиш специфично голд дигърки.

Новите М6 са стархотни, но пред миналия модел 6-та серия предпочитам М3 Е92 :D

PaCk0o написа:даже 20к лева са достатъчни за гаджеловка както му казваш, а за 100к вече там са златотърсачките.

Добра забележка - дообогатих заглавието :)

Beamerdriver написа:(до автора на темата)
Aко не може да хванеш жена без такава кола :clap: ,имам лоша новина -не е добре :winky:

Просто тема за фантазии, мечти, реалност и да попишем малко, нищо повече :mhihi:

drago_pavlov написа:
Beamerdriver написа:Aко не може да хванеш жена без такава кола :clap: ,имам лоша новина -не е добре :winky:

Налазиха и свалячите, дето с 2 лв. в джоба свалят даже Анджелина Джоли :mhihi:

Ти да не мислиш, че човек си купува такава кола за да намери жената на живота си???

Точно попитано :mrgreen:
Последна промяна Larbi на 17 Окт 2013, 15:30, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Окт 2013, 15:27

Beamerdriver написа:Aко не може да хванеш жена без такава кола :clap: ,имам лоша новина -не е добре :winky:

Налазиха и свалячите, дето с 2 лв. в джоба свалят даже Анджелина Джоли :mhihi:

Ти да не мислиш, че човек си купува такава кола за да намери жената на живота си???
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар

Мнение от F3P » 17 Окт 2013, 15:29

Beamerdriver написа:...Ако не може да хванеш жена без такава кола :clap: ,имам лоша новина -не е добре :winky:

Аз имам по-лоша новина- 80% не могат да си хванат каквото и да е гадже ако им е празен джоба и/или са без кола...

По темата- всичко което комбинира "кабрио, мощно, скъпо, убийствен вид, екзотичен модел за БГ" върши идеална работа да изкъртиш ку*ветините...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Re: Ултимативната гаджеловка и златотърсачка магнет до 50к е

Мнение от goguma » 17 Окт 2013, 15:32

Най-важно е задкормилното устройство, защото имам приятели и познати, които даже книжки нямат, ама имат трицифрени бройки жени и хич не мислят за коли.

Иначе по темата - повечето жени изобщо не се интересуват, а и нямат представа за година на производство, мощност и цена на една кола. Те гледат основно цвета, формата, и чистотата на дадена кола. И особено се впечатляват от кабриолетите.

В този ред на мисли, гарантирам че ще ви вържат доста повече момичета ако примерно карате лъсната и полирана червена Z3-ка за 5 бона, отколкото последен модел S-класа за 250 бона.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Окт 2013, 15:45

PaCk0o написа:И да не съм офф вземам Е92 М3 или М6 пък ако искат да се качват, ши ма боли шпека :mhihi:

:OT: Скоро ме питаха за кола с бюджет 30к лв. и да харчи по-малко от Додж РАМ :mhihi: Колкото и да го мислех... сигурно щях да си взема Е46 М3, пък ме боли шмайзера коя ще се качи в 10-12 годишната кола :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Окт 2013, 16:00

You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 17 Окт 2013, 16:04

TNT написа:
PaCk0o написа:И да не съм офф вземам Е92 М3 или М6 пък ако искат да се качват, ши ма боли шпека :mhihi:

:OT: Скоро ме питаха за кола с бюджет 30к лв. и да харчи по-малко от Додж РАМ :mhihi: Колкото и да го мислех... сигурно щях да си взема Е46 М3, пък ме боли шмайзера коя ще се качи в 10-12 годишната кола :lol:

Вас хубаво ви болят автоматите и колбасите ама темата е за гаджеловка, а не "Каква кола бих си купил с 50к евро" :mrgreen:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 17 Окт 2013, 16:08

vicho написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371021712441092&f1=details&slink=4ikajv

адската пичеловка :yes:

би ли се обосновал :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Окт 2013, 16:32

Бахти темата. :mhihi:
Иначе едва ли има точен отговор. Като цяло кабриото е изключително желано от жените, това е защото не разбират особено от коли. :mhihi: Не бе, готино си е кабриото, но да кажем, че не е моя тип кола.
Като прочетох първо и се сетих за някое Ламбо, примерно ранно Галярдо. Няма по-магнетично май за тях.
След това се сетих за Мустанг, но гледам по-назад сте го писали. Та всичко рядко в БГ хваща окото. Задължително двуврато - Вайпър или Корвет. Тия Ролсове и Мерцедеси са отживелица.
Един познат с Мицубиши 3000 GT го представяше успешно пред жените за Ферари, точно защото повечето не разбират от коли. :mhihi: Снимки ли не си праеха, какво ли не беше.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Окт 2013, 17:29

K_Ilkov написа:
vicho написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371021712441092&f1=details&slink=4ikajv

адската пичеловка :yes:

би ли се обосновал :mhihi:

той си знае... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Окт 2013, 17:35

larbi написа:
BMW_RIDER написа: М6ца и Астъна си заслужават ако търсиш специфично голд дигърки.

Новите М6 са стархотни, но пред миналия модел 6-та серия предпочитам М3 Е92 :D

Леко грозноватички са отпред старите М6 наистина.
За мен пък една от причините да не си взема М6 или М3 Е92 беше именно впечатлението. Спрях се на М5 Е60 и сега всеки човек, който не гледа детайлно колите си ме приема като обикновена 5-ца, вече все по-често карана от мангали и т.н. :mhihi: Много рядко ме разпитват за колата и си правят снимки. Но като подам газ някъде и се ослушват винаги. :mhihi: Обаче аз съм си и с фолио отпред като така никой не вижда, че съм аз. :mhihi: Само ококорени, но празни очи ако подам газ.
Едни търсят едно, други второ, а на трети им е безразлично. :mhihi:
Ако тръгнеш с розов Трабант ще обереш точките. :mhihi: Преди време имаше един такъв тук. А и честно казано ще набараш доста по-интересни мацки така, с балансирано виждане за нещата от живота.
Има Едни супер грозни Американски Фордове към 15-на годишни, но кабриота. Щом те събират погледи, прави си сметка за рядко срещаните коли що ги гледат.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 17 Окт 2013, 17:36

Vra4anin написа:
larbi написа:Та идеята .... е нещо което да кара повечето бамбини да кажат уау.

Ако ще да си с полонез или таврия, отвориш ли багажника и в него освен крик, аптечка, пожарогасител и триъгълник има ли...:

Изображение

...златотърсачките са твои :yes:

По темата - не мога да кажа нищо, защото с коври не се занимавам и никога не са ми били целева група :mhihi: , т.е. да си купя кола (или тип кола) само за да се издигам в очите не слепите - няма как да стане. Иначе, за 50 000 евра има доста интересни коли, които биха ми правили личния кеф, но мисля, че вече е обсъждано в друг тип теми.

Ако се разкарваш с багажник пълен с пари по-скоро парцел в Малашевци е твой отколкото коврите :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата