Имате ли шантави съседи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Re: Имате ли шантави съседи?

Мнение от exvitermini » 15 Фев 2011, 21:38

:mhihi: :bowdown: :bowdown: Това е яка тема...смееех :mhihi:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 15 Фев 2011, 21:39

в блока срещу нас има един чиито тераса е на нивото на моя апартамент,
редовно хвърля разни неща по хората или колите,даже съм и потърпевш с няколко яйца
докато не разбра,че така не бива с бмветата.
та освен това има навика да се крие зад остъклението чисто голичък и да зяпа преминаващи жени по улицата или други по терасите и да си прави ножовки.
напълно нормален е скоро дори си поговорихме на 4 очи и останах с впечатление,че всичко му е наред.
каня се да го снимам ако намеря по читав фотоапарат
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 15 Фев 2011, 21:40

при мен всичко е ток ,даже вчера ми правиха забележка Защо мопса ми е акал на в дворното общинско место на Кооппродукциятани :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 15 Фев 2011, 21:46

Единият ми съсед си направи парно и си иззида твърде нисък комин, за да не се преебе с парите. Защото няма и е беден и аз съм му длъжен на него и на всички като него, разбира се. И за зла участ втъра забива пушека в моя двор през по-голямата част от времето. Като вляза в колата и тя през филтъра се е усмърдяла на въглища. От време на време се пали гума и пластмаса, ако изпадне аванта. А аз лятото му спазвах режим и не давах на децата да се къпят в басейна от два до четири слетобяд. Е тая година няма, даже ще викна и всичките ми племенници и ще взривят квартала. Отсреща другия комшия си гледа в центъра на града една кравичка, та ми смърди и лятото. Внучката му гори много масло, но не долива и е запекла сегментите(откачила е), отвреме на време получава и Ес Ем Ес-и от космоса и като ме види започва да навиква: Ооооо селянина с БМВ-то и басейна, защо ти ми счупи прозореца на детската стая...И разни други работи съм и бил счупил. С другите съседи ме делят дебели и високи стени и не ги знам как са с разхода на маслото и връзката с Кораба майка в космоса.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Фев 2011, 22:10

Хахахахах много се смях,чуда се как си траете.
Та случката каква е,по диагонал на моята кооперация има друга такава,моя апартамент е ъглов и стаята ми гледа към въпросната сграда където на 1-2-3 етаж са некви програмисти/съпорт и там още кви са незнам,ама бачкат и нощем ок нема ядове,обаче петък вечер палат скарата в двора и става джангър музика ала бала щот са и 30 човекадо 2 часа през ноща го намирам за нормално да будат квартала и да го държат буден,то лято жега отворени прозорци сещате се не се спи ама кво пия още 10 бири и съм труп :mhihi:
Обаче почнаха и през седмицата смениха им се смените и стана зле щот треа да сатвам в 7 часа те в 5 умират на масата под масата и т,н учтиво ги помолих към 2:30 да спрат щото нема как така да стане,единия път спряха,втория пак отивам да се мола (това след 6-7 дена ) и тея смели ми казаха да го духам къв съм бил аз :mhihi: :mhihi: аз тамън си бях купил една въздухарка доста приятна,та те останаха без уредба :mhihi: много неприятно,ама на 3 тия път разбраха че съм аз та имах проблеми малки,вече купони нямат или са до 11 вечерта :)
Другите изперкали нема да ги споменавам,че много писане ще стане
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар
Кара: чужди
Мечтае да кара: поне шест в редичка

Мнение от kakata s cicite » 15 Фев 2011, 22:12

Еми в нашият вход има едно момиче,работещо древният занаят в чужбина.Като се прибере и пред входа става сбирка на цветни мъже-постоянно идват,чакат долу,все нещо уговарят!
Trans penem mihi est

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 15 Фев 2011, 22:18

Имам едни съседи на първия етаж... дето не им мисля много хубави работи...
Si non confectus, non reficiat.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 15 Фев 2011, 22:25

Имам много за разказване,но форума го четат много от комшийте ми и ще спестя пикантерийте :mhihi:
Само ще кажа че на една от комшийките вибратора се казва "Джон" - не ме питайте от каде знам :mhihi:

Другата е студенка и една вечер се чува яко скърцане на креват - по едно време се чува Женски ВИК - ОЛЕЛЕ МАЙКОООООО!!! - викам тоя само е ударил в анадола :mhihi:

На първия етаж живееха некви арабели,мътни такива не баш черни от вратата им миришеше постоянно на трева - един път дойдоха куки че беха надули неква музика и вече ги няма :mhihi:

Любимия ми комшия "БАТМАН" скочи пиян от 3тия етаж и сега ходи като колянов вал. /То и аз така ходя ма по друг повод/ :mhihi:
Другия комшия паркира 5 коли на паркинга и кара една другите да пречат - аз изсипах един автовоз 9 броя :mhihi: и идваха куки да не са крадени.... не са!

Последния случай един от 8мия етаж хвърли върху колата ми плик с вода и счупи предния джам - to be continued...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 15 Фев 2011, 22:55

Оххх :shock: тежка смешна и интересна тема ;)
На единия комшия постоянно се включва алармата на колата през 20 мин.
Отсреща комшията постоянно на терасата и гледа да не изпусне нещо.
А кварталните клюкарки като се позатопли превземат яко територии и следят какво става из квартала ,понякога наброяват 20-30 индивида :bang:
В съседния блок някакъв ненормален зимата цепи дърва на терасата :kuku: гледката е уникална :mhihi: :shock: той един нисък и само брадвата се вижда и се чува толкова силно,че незнам как го търпят комшиите му и как не падат стъклата в тоя блок :dunno:
В моя блок всички са недоволни постоянно събрания това ще правим онова ще правим но когато тръгнат да събират пари всички се крият и нищо не се прави освен пак събрания :mrgreen:
На времето живееше един бай Пешо до нас,работеше във военния завод голям алкохолик има нама 40-50 кила ама много луд.У тях беше пълно със снаряди куршуми всичко което се произвеждаше във военния завод пълен боен арсенал :kuku: и постоянно се караше със жена си и няколко пъти заливаше апартамента със бензин и викаше,че ще го запали добре,че са го спирали на време иначе нямаше да пиша сега :shock:
Тоя същия при един скандал със жената си залял главата със киселина и от тогава е плешив :conf: ама се изнесоха но сега там живее една махленска клюкарка :dunno:
Много ме е яд,че през комунизма не се строяли малки кварталчета със къщи,ами блокове в които живеят всякакви хора :nono:
Може би и ние не сме идеални в очите на съседите но щом домоуправителя ни хвали пред всички значи сме в ред :lalala: само дето храним котките около блока ама то е за добро правя си място в рая :yes:
Последна промяна trance4life на 17 Фев 2011, 0:51, променена общо 2 пъти
:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Фев 2011, 23:09

ако всички ми изглеждат нормални, това значи ли, че аз съм ненормалния в техните очи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 15 Фев 2011, 23:14

и аз имам любимци
едните са над нас - миналата година немската им овчарка роди 11 песа,като почнаха да щъкат все едно минават стадо бизони над главата ми :kuku:

с другия ме дели една стена - всяка вечер е кокал,а е на 20-22 години :conf:
винаги се напива сам,блъска по масата,псува,вика - от време на време концерти на Шабан слушам :ok:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: най-убавата....

Мнение от PRADO » 15 Фев 2011, 23:28

в стария блок имах един комшия...една вечер се прибира -тараба-.гледам телевизия и по едно време се чува тупурдия,панелките предават вибрацийте веднага....и се чува;
-къде са парите ме,к*во? 50 лв ти оставих,къда са ма.....?
така и не разбрах ,къде са тия 50 лв :mhihi:
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 16 Фев 2011, 0:35

Мойте пък са що годе нормални, нансям се аз преди 2 години спирам старата йеска, ниска, миска пред блока, други коли няма, викам си аз съм е*ати пича - царя на квартала, всичко хубаво ама нещо не съобразих, че беше лято и явно всички бяха на море, та за 3-4 дни ме обградиха едно х5, едно х6, най-новата седмичка 750ил, порш панамера, хонда с2000, цлк, некво е60, s500, нова а6ца и т.н., и т.н. та тия "нещастници" ми разбиха тридневната хегемония на цар и господар, после си мишкувах, докато не си взех е30ката :mhihi:
Сега по същество, в съседното блокче живее един мутряга, който само разнася едни пушкала и респектира, до него има някаква силиконова мацка, до тях е Павката - бмвджия, който си бие голдън ритрийвъра през ден - голем пич е
Павка, ако четеш поздрави от Ванката с кабриото :mhihi:
По-към мен е Ивчо - бивша охрана на Азис (само охрана, да не си помислите друго :mhihi: ) и той е голям пич, въпреки че щеше да ступа Павката миналия месец :mhihi: , от блока на Ивчо има 2 нещастни семейства, които не искам да споменавам, че само се изнервям с тях...
В моя блок всички са точни, само на първия етаж има едно майсторче, което не спира да чука, дялка, пробива, кърти вече втора година и всеки божи ден... ма е готин дядка
Кошмарът ми живее в третото блокче, една голяма лелка работеща в Каменица, която си хвърля останките от храна върху колата ми всеки ден, много е нагла, все някой и пречи, синът е некво малко хейтърче, насра блокчетата с някакви спрейове... не искам да съм лош пророк, но е бъдещ...
Над нея пък има една в един мезонет, която цяло лято крещеше, че ще се самоубива скачайки през терасата на някой по телефона, един път не издържах и се провикнах, че ми писна да слизам да си местя колата, заради нейните закани, ако ще скача да действа, е спря да крещи поне.
Много е весело тука, всеки месец обират по някой друг апартамент, ония със синия транспортер идват, хвърлят едни пудри, снимат и си занимават, вече се поздравяваме с тях - абе идилия.
В близост има и две къщи, едната е на бай Пешо, другата пък е на бай Пешо (различен от първия). Големи пичове са, хардтопи, 18ки, брони, генерации, всичко е на съхранение при тях при нужда :mhihi:
Бай Пешо 2 пък има Москве 12ка дефорсе + волга + ЗиЛ 130, както и 124ка ;) всичките в top zustand :mhihi:

Има и още колоритни, може да спомена и за тях по нещичко :yes:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 16 Фев 2011, 0:50

TuNero написа:в стария блок имах един комшия...една вечер се прибира -тараба-.гледам телевизия и по едно време се чува тупурдия,панелките предават вибрацийте веднага....и се чува;
-къде са парите ме,к*во? 50 лв ти оставих,къда са ма.....?
така и не разбрах ,къде са тия 50 лв :mhihi:

Изпила ги е :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 16 Фев 2011, 8:33

Народът е в криза!Много дълбока, ама не финансова...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата