Покана

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 08 Фев 2005, 20:43

:cop: BMW///M-ma6inata: Все ще се намери някой да подклажда огъня, имайте някакво усещане, колегата Визи с най-добри намерения е пуснал темата :!:
Последна промяна Bavarishe на 08 Фев 2005, 20:54, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 08 Фев 2005, 20:52

Видeото е много много добро :) :yes:
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 08 Фев 2005, 21:14

:cop: BMW///M-ma6inata: За теб се отнася същото което написах на колегата второто мнение над твоето :!:

хехе ок :)
успях да дръпна филмчето въпреки бавния ми нет :)
много зарибяващо наистина... жалко че вече съм зарибен по друга марка :P -демек готино е

:OT: бтв много отдавна искам да си надърпам малко МП3 в стила на тая музичка дето са я сложили при филмчето, някой може ли да ми каже нещо като стил, състави (оркестри), имена на песни и други подобни неща които да ме насочат как да търся? или сайт откъдето да ги дръпна?
а това дето го изтрихте - продължавам да си го твърдя :)
Последна промяна DEFLEPPARD на 08 Фев 2005, 23:30, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 08 Фев 2005, 21:19

Гледайте и недавайте излишни коментари :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Фев 2005, 21:22

много ми хареса. и като режисура и като съдържание.

ауди си търсят и те мястото под слънцето. от тази конкуренция печелиме само ние- феновете :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bimmer » 09 Фев 2005, 1:31

Аз, пък мразим хейтърите! 8) (те си знаят)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Фев 2005, 2:31

С триста зора го теглих, но си заслужаваше .... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 09 Фев 2005, 12:54

BMW///M-ma6inata написа: особено като разбрах ,че са го изключили от рали шампионата поради факта че бил прекалено бърз :mhihi:

Това, което аз разбрах от едно друго клипче, което описва историята на Ауди в рали шампионата, е че след масови злополуки в Португалия и Корсика през 1986та Ауди както и други конструктори се изтеглят по собствено желание от group B. Малко след това федерацията забранява напълно цялата група.

Vosrsprung означава "напредък".

Удоволствието ми е голямо като чета постингите ви!
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 09 Фев 2005, 13:46

Истината е, че в знак на солидарност, Ауди се изтеглят след три злополуки, в които има жертви :( Последната от тях обаче кара Ауди да преосмислят пребиваването си в рали-шампионата - Хенри Тойвонен изгаря като факел в състезателния си автомобил. Ауди веднага решават да се оттеглят от шампионата (както правят и Мерцедес в средата на 60-те, когато на Льо Ман W125-ца се врязва в трибуните с близо 280 км/ч, което води до смъртта на 88 (не съм сигурен, но май бяха толкова) зрители!). Година след това шампионатът в Група Б ( автомобили с по 500-600к.с ) бива забранен от съображения за сигурност.
Ауди С1 е бил доста добър и адски бърз автомобил, въпреки факта, че е бил с предно разположен двигател, а не както конкуренцията тогава със средноразположен. Бил е шампион само две години (1984 и 1986 или 1982 и 1984 - не съм сигурен....), но е успял да докаже, че за времето си е бил най-бързият рали-автомобил. В края на състезателната си кариера, преди Ауди да напуснат шампионата, С1 вижда доста сериозна конкуренция от страна на новите участници в група Б - малки и леки коли, но с много напомпани двигатели. Така че, според мен, Ауди не са успели да наложат тотална хегемония със своя С1 в шампионат (както примерно 3.0CSL Group 4 Racer в IMSA - 6 години участие в IMSA, 6 световни титли!!! ;) - lowdriver,обясни малко :winky: , или Ферари в последните 5 години във Ф1 :( ), но са доказали бързината и шампионския дух на С1. И въпреки всичко според мен друг е Кралят на Рали- състезанията за всички времена! И той се казва Ланча СТРАТОС :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 09 Фев 2005, 16:43

Това, което Ауди е променило за вечни временна в рали шампионата е факта, че до тогава колите са били само с предно или задно предаване. Никой не е предполагал дори и за момент, че това може да се окаже някакво предимство. В крайна сметка е имало състезания, където Ауди е взимало първа позиция на етапа, оставяйки втория финиширал след него на повече от 30 минути кафе-пауза.

Ауди са се състезавали главно с Audi Sport Coupe quattro което дори в първият си вариант е бил 400 коня от 2.2л турбо. Модификацията с която са излезнали в WRC е била първоначално 340 коня, след това 360.

Едва 1985та Ауди искарват модела S1, който е имал 450 коня и е бил оправляван от Валтер Рой. Имал е "нестандартни" анти-крила отпред за повече стабилност на пътя и радиаторите са били инсталирани вертикално в задния капак.

След като Ауди се отегля окончателно от WRC отправя поглед в не по-малко интересното в това време състезание Пайкс Пийк. Кръстено е на името на един връх в Щатите и е едно от най-старите автомобилни състезания на този континент редом с Индианаполис 500. Аудито отново е шофирано от Валтер Рой, който пръв се изкачва до върха под 11 минути.

В последните си модификаций Ауди са правили S1 близо 1000 коня, но е било непосилно да се кара от който и да е състезател.

По това време конкурентите далеч не са били толкова назад с материала. Ланчия и Форд са имали модели със също толкова сериозни технически характеристики. Преди да се премести в екипа на Ауди Валтер Рой е бил единственият състезател по това време успявал да държи до колкото може на тепото на Sport quattro-то като е карал мисля Ланчия.
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 10 Фев 2005, 15:40

Има едно филмче от изкаване на въпросния пайкс пиик на Ари Ватенен със пежо от което можеш да се идрайфаш върху компа.М/у другото ако някой има клипчета от Бгрупа го моля да даде линк щот по голяма лудница няма :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от falko » 12 Фев 2005, 16:45

Видeото е много добро :yes:
but i have a bmw!!!
Изображение
S 54 SMG
:bowdown: :bowdown:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Фев 2005, 12:38

Wizi написа:Vosrsprung означава "напредък".

offtopic - би могло да значи и "преднина".
Ати
ПС - сега го дърпам

Предишна

Назад към Извън Темата