Искам да споделя .....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Re: Искам да споделя .....

Мнение от sappa » 25 Фев 2009, 18:26

sineok_pi4_ написа:..............

ми то ние това си го знаем, колкото до неверниците едва ли ще го осъзнаят до като не подкарат и те по едно 10+ годишно бмв :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 25 Фев 2009, 19:11

aygofan написа:
djpamboss написа:напълно съм съгласен , и мой познати и приятели ме опрекват как може 2009 да си купя кола на 15-16 години за 5000лв при положение колко по нови коли има за тези пари , но все пак не може всеки да разбере разликата междо БМВ и всичко останало ....... нека се радват на вървежните голфове , хонди ......и тем подобни "бИгачки"

С тия 5 000 лв. нямаш голям избор...Пък и си взел правилното решение ...Сега ще чакаш много по-малко за да сте включиш в РЕТРО клуб.. :bgflag:

как да съм нямал избор ..... маляяяя колко фордове , опели ,фолцвагени , сеати и какво ли не има за тези пари ако знаеш ..... и се по нови години , а каква натокана усукана и засукана бегачка (хонда) можеш да си взема ако знаеш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axsel » 25 Фев 2009, 20:05

Сега в 21 век в света на компютрите е лесно да откраднеш дизаин ,да го моделираш и да го представиш като свое изобретение,но ви питам аз колко от тези нови пластмасови автомобилчета ще успеят да издържат проверката на времето и след 20 години ще продължат да бъдат предпочитани от масовите купувачи като наистина надеждни или някъде вървейки по дългият път на доказването ще се разпаднат на съставните си части ?

Колега проблема е че в днешно време никой не ги прави да искарват по 20 години.....Защото ще трябва да затворят всички заводи за автомобили...
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 25 Фев 2009, 20:20

axsel написа:Сега в 21 век в света на компютрите е лесно да откраднеш дизаин ,да го моделираш и да го представиш като свое изобретение,но ви питам аз колко от тези нови пластмасови автомобилчета ще успеят да издържат проверката на времето и след 20 години ще продължат да бъдат предпочитани от масовите купувачи като наистина надеждни или някъде вървейки по дългият път на доказването ще се разпаднат на съставните си части ?

Колега проблема е че в днешно време никой не ги прави да искарват по 20 години.....Защото ще трябва да затворят всички заводи за автомобили...

К'ви двайсе/двеста години бе мен? В Германия НОВА кола се сменя с НОВА на всеки 4-6 години....Това, че некъде живеят аборигени го боли некои....Аман от такива изводи.... :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 25 Фев 2009, 20:23

aygofan написа:
axsel написа:Сега в 21 век в света на компютрите е лесно да откраднеш дизаин ,да го моделираш и да го представиш като свое изобретение,но ви питам аз колко от тези нови пластмасови автомобилчета ще успеят да издържат проверката на времето и след 20 години ще продължат да бъдат предпочитани от масовите купувачи като наистина надеждни или някъде вървейки по дългият път на доказването ще се разпаднат на съставните си части ?

К'ви двайсе/двеста години бе мен? В Германия НОВА кола се сменя с НОВА на всеки 4-6 години....Това, че некъде живеят аборигени го боли некои....Аман от такива изводи.... :roll:

Коега,повярвай ми много хора биха предпочели 20 годишна Е30-ка,вместо чисто нова кола излезнала от шоколадово яице :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axsel » 25 Фев 2009, 20:38

plradev написа:
aygofan написа:

Коега,повярвай ми много хора биха предпочели 20 годишна Е30-ка,вместо чисто нова кола излезнала от шоколадово яице :winky:

Ама тоя пич верно кара кола от шоколадово яйце :++

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 25 Фев 2009, 20:39

plradev написа:

Това какво общо има с моя коментар? :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axsel » 25 Фев 2009, 20:41

То и мойта не е кой знае какво, ама поне един куфар мога да сложа в багажника..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 25 Фев 2009, 20:43

axsel написа:То и мойта не е кой знае какво, ама поне един куфар мога да сложа в багажника..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Представи си, че има хора които ИМАТ повече от една кола....Ей така, просто за разнообразие.. :uups:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axsel » 25 Фев 2009, 20:45

aygofan написа:
axsel написа:То и мойта не е кой знае какво, ама поне един куфар мога да сложа в багажника..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Представи си, че има хора които ИМАТ повече от една кола....Ей така, просто за разнообразие.. :uups:

Аз познавам доста такива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 25 Фев 2009, 20:47

sappa написа:
sineok_pi4_ написа:..............

ми то ние това си го знаем, колкото до неверниците едва ли ще го осъзнаят до като не подкарат и те по едно 10+ годишно бмв :mhihi:

Нека ни е зле! ;)

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 25 Фев 2009, 21:37

Ама за малко на чат да го обърнете, а :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата