Забрана на РЕМУСИ ???
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
1000лв слагам ако моя е менте-ти искам 500 да сложиш-става ли.Май се бъзикаш не на место///Ivan написа:Аз незнам и колко хора има във форума с ИСТИНСКИ ремуси!?

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:1000лв слагам ако моя е менте-ти искам 500 да сложиш-става ли.Май се бъзикаш не на место///Ivan написа:Аз незнам и колко хора има във форума с ИСТИНСКИ ремуси!?
Колко пари си го взел!?

- bmwfena
- БМВманиачения
-
има ли значение///Ivan написа:bmwfena написа:1000лв слагам ако моя е менте-ти искам 500 да сложиш-става ли.Май се бъзикаш не на место///Ivan написа:Аз незнам и колко хора има във форума с ИСТИНСКИ ремуси!?
Колко пари си го взел!?

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
Ама аз не казвам че Ремусите са менте,просто ИСТИНСКИ Ремус се поръчва и се чака доста време,също така е МНОГО скъп и не ми се вярва толкова хора да са дали примерно 2000 за Ремус а не примерно да са си купили некво за 200 колкото да бръмчи там нещо.
Не съм искал да обиждам никой.

Не съм искал да обиждам никой.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
Моя го взех от кола внесена от Немско-свалих го и го сложих на моята.Не съм го плащал подобаващо ама си е Ремус отвсякъде-ако не верваш утре ще ти го снимам да видиш за кво стаа дума.///Ivan написа:Ама аз не казвам че Ремусите са менте,просто ИСТИНСКИ Ремус се поръчва и се чака доста време,също така е МНОГО скъп и не ми се вярва толкова хора да са дали примерно 2000 за Ремус а не примерно да са си купили некво за 200 колкото да бръмчи там нещо.
Не съм искал да обиждам никой.![]()

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:Моя го взех от кола внесена от Немско-свалих го и го сложих на моята.Не съм го плащал подобаващо ама си е Ремус отвсякъде-ако не верваш утре ще ти го снимам да видиш за кво стаа дума.///Ivan написа:Ама аз не казвам че Ремусите са менте,просто ИСТИНСКИ Ремус се поръчва и се чака доста време,също така е МНОГО скъп и не ми се вярва толкова хора да са дали примерно 2000 за Ремус а не примерно да са си купили некво за 200 колкото да бръмчи там нещо.
Не споря,възможно е ТВОЯ да е Ремус но не всички на които пише Ремус са Ремус.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
///Ivan написа:Ама аз не казвам че Ремусите са менте,просто ИСТИНСКИ Ремус се поръчва и се чака доста време,също така е МНОГО скъп и не ми се вярва толкова хора да са дали примерно 2000 за Ремус а не примерно да са си купили некво за 200 колкото да бръмчи там нещо.

Колега, съвземи се малко в 21 век сме все пак и Ремуса далеч не е някаква химера и нарицателно, каквото е било преди години. Доста хора имат, ако не такова, то от друга реномирана марка

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Ivan Petrov написа:ditko1 написа:не е ли до определени децибели ? и те как преценяват кое е по шумно от друго ?
92db
И как точно са преценили колко децибела шум ти издава колата???? БГ куките нямат възможност да мерят шума на колата еле пък на улицата. Като поискат да ми пишат акт си усилвам музиката и ги моля най-учтиво да измерят и да запишат в акт-а, а аз да си го подпиша

- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
kiko написа:djsancho кажи как седи въпроса с другите марки гърнета или забраната е само за ремус
Виж сега колега, аз разбирам от Ремуси, толкова колкото разбирам от балет и цихулки.
Просто ми стана интересно дали наистина има закон за това ?

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
The Shadow написа:Ivan Petrov написа:ditko1 написа:не е ли до определени децибели ? и те как преценяват кое е по шумно от друго ?
92db
И как точно са преценили колко децибела шум ти издава колата???? БГ куките нямат възможност да мерят шума на колата еле пък на улицата. Като поискат да ми пишат акт си усилвам музиката и ги моля най-учтиво да измерят и да запишат в акт-а, а аз да си го подпиша. Ако за шум пишеха актове аз да съм го "изял" отдавна с тази музика в колата.
Ако те спипат след 22:00ч. имат право да ти пишат акт за нарушаване на спокойствието след вечерния час. Така поне на мен искаха да ми пишат акт, а в колата нямам кой знае каква музика. Но винаги могат да си намерят причина за да пишат

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2