Жени шофьори....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 17 Ное 2008, 23:27

Аз имам позната, която като паркира някъде и ще излиза от колата, като си дръпне ръчната и слага едно празно кенче от Пепси на таблото.

Няколко пъти го гледах това без да задавам излишни въпроси и си викам "Ще разбера защо го прави това без да питам" Ама мислих, мислих и не мога да схвана идеята.

Та като питах какво разбрах :!:

Значи девойката решила, че задължително трябва да се дърпа ръчната, щото да не тръгне колата нанякъде. До тук добре...обаче както всички нас го прави по навик. И затова като слезе от колата и като тръгне нанякъде започва да се чуди "Дали дръпнах ръчната???", както всички сме се чудили дали сме изключили котлона, ютията, дали сме заключили у нас...та затова си слага кенчето от Пепси на таблото, за да може като започне да се чуди дали си е дръпнала ръчната, да си погледне колата отдалеч и да види кенчето и така да знае, че си е дръпнала ръчната, вместо да се връща обратно до колата за да види...женска му работа...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Ное 2008, 23:30

ЕЕее, аз имам още няколко: "Сложи кастофона" кат в горната част е двойно залепваща се лепенка и кат го сложа я обръщам. А там "Махни кастофона". Долу до лоста Ярко оранжево листче: " Не пускай левия педал, ако лоста не е на 12часа! После с дребни буквички: Ако не тръгваш, намали кастофона и слушай. Ако не трака, тряя да запалиш- срелка леко наляво". До триъгълничето дет е и то там някъде: "Кат не знаеш кво да праиш - нанисни ТУК"... И други иам, и една отзад, на мястото на 316I / абе кво е това i - обърната удивителна? Та там пише: " Объркала е рейса, Пичччч" ;)
Последна промяна Apassionata на 17 Ное 2008, 23:32, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Re: Жени шофьори....

Мнение от KIARA_G » 17 Ное 2008, 23:30

Garribaldi написа:...... някви бележки залепени с тиксо :roll: гледам гледам пише нещо на тея листчета :mhihi: като се наведох към нейната кола .. успях да прочета какво пише на тея бележки залепени на таблото над радиото ... :mhihi: първа бележка: "ръчната спирачка" втора блежка: "светлини!" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Незнам вие какво мислите .. ама или тя да се подсеща или мъжо и преди да и даде колата я е налепил с белжки какво да прави и как да кара :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следнащия път искам снимков мат`риал! С оглед на факта, че когато ви е скучно се чудите какви да ги измисляте.
Но дори и да отговаря на истината въпросната картинка, не разбирам кое е толкова смешно и странно....
Какъв е проблема?! Ааа ДА, забравих, че е пълно със супершофьори...
Хахаха... колко смешно!
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 17 Ное 2008, 23:39

прави сте има ужасно много жалки жени, и още по лошото - мислят си че може да карат :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 17 Ное 2008, 23:40

KIARA_G написа:
Garribaldi написа:...... някви бележки залепени с тиксо :roll: гледам гледам пише нещо на тея листчета :mhihi: като се наведох към нейната кола .. успях да прочета какво пише на тея бележки залепени на таблото над радиото ... :mhihi: първа бележка: "ръчната спирачка" втора блежка: "светлини!" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Незнам вие какво мислите .. ама или тя да се подсеща или мъжо и преди да и даде колата я е налепил с белжки какво да прави и как да кара :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следнащия път искам снимков мат`риал! С оглед на факта, че когато ви е скучно се чудите какви да ги измисляте.
Но дори и да отговаря на истината въпросната картинка, не разбирам кое е толкова смешно и странно....
Какъв е проблема?! Ааа ДА, забравих, че е пълно със супершофьори...
Хахаха... колко смешно!

Комичното идва от това че в опита си да се докажете, ако не повече то поне равни на "супер шофьорите", правите несравними глупости.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 17 Ное 2008, 23:42

Kris написа:Комичното идва от това че в опита си да се докажете, ако не повече то поне равни на "супер шофьорите", правите несравними глупости.

А още по-комичното е когато някой от мъжки род се опитва да те впчеатли с "шофьорски умения", но уви в много случаи завършва с последствия.. Та не е ли жалко, ми кажи ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 17 Ное 2008, 23:46

M2PR написа:
Kris написа:Комичното идва от това че в опита си да се докажете, ако не повече то поне равни на "супер шофьорите", правите несравними глупости.

А още по-комичното е когато някой от мъжки род се опитва да те впчеатли с "шофьорски умения", но уви в много случаи завършва с последствия.. Та не е ли жалко, ми кажи ;)

Още по-жалко.

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 17 Ное 2008, 23:50

То ние ако не правим /глупости/, ще умрете от скука по улиците /и не само там/ :mhihi:
Вижте какво, момичета, дайте дружно да признаем тука, че не можем да караме и сме супер зле, та белкем мирясат най-накрая Мъжете!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 17 Ное 2008, 23:52

За съжаление не можах да я снимам защото нямаше да се вижда нищо през стъклото а и щеше да е много тъпо !!! обръща се жената и гледа как я снимам :werd: ...kiаra_g...
Последна промяна Garribaldi на 17 Ное 2008, 23:54, променена общо 1 път
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KIARA_G » 17 Ное 2008, 23:53

Ca_Ma написа:прави сте има ужасно много жалки жени, и още по лошото - мислят си че може да карат :mhihi:

А бе то има и много мъже,които си мислят същото, ама все се дават примери с такива единични случаи и се правят едни обобщения, кой, какво и как може да кара, и се почва едно мерене и сравняване... мани, мани... за кой ли път гледаме това представление :mhihi:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 17 Ное 2008, 23:55

Apassionata написа:

То ние ако не правим /глупости/, ще умрете от скука по улиците /и не само там/ :mhihi:
Вижте какво, момичета, дайте дружно да признаем тука, че не можем да караме и сме супер зле, та белкем мирясат най-накрая Мъжете!

Идея та е друга, а не кой може и кой не.

Просто си карайте колите, моторите или там каквото Ви харесва, не се опитвайте да се доказвате на който и да било. Всички правим гешки, някои по-комични, други не до там толкова. Никой не е застрахован да стане за смях, но като станеш за смях не е ли по-добре да се посмеееш и ти от колкото да станеш вече за резил.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 18 Ное 2008, 0:04

KIARA_G така е, но темата е за жени :D

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 18 Ное 2008, 0:07

Kris написа:Всички правим гешки, някои по-комични, други не до там толкова. Никой не е застрахован да стане за смях, но като станеш за смях не е ли по-добре да се посмеееш и ти от колкото да станеш вече за резил.

Е, ако кажеш, че тук не съм се самоиронизирала и ... абе още ми трябват стикери отвреме-навреме ... :mhihi: :uups: :mhihi: :uups:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KIARA_G » 18 Ное 2008, 0:12

Ca_Ma написа:KIARA_G така е, но темата е за жени :D

:roll: А пък ти?! Лелей добре, че ми каза! :mhihi:
Сега сериозно - точно това казвам и аз, че примерите винаги са еднакви, за това вече не е интересно и смешно... :mhihi:

Apassionata, предлагам вече само да ни возят! Точка! :mhihi:
Изображение♥™

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Ное 2008, 0:12

Apassionata написа:
Kris написа:Всички правим гешки, някои по-комични, други не до там толкова. Никой не е застрахован да стане за смях, но като станеш за смях не е ли по-добре да се посмеееш и ти от колкото да станеш вече за резил.

Е, ако кажеш, че тук не съм се самоиронизирала и ... абе още ми трябват стикери отвреме-навреме ... :mhihi: :uups: :mhihi: :uups:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15

То 99.999999999999999999999999999% от шоферите се нуждаят.

А за мен пък един голям стикер и пак ще ми е малко.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата