избор на смартфон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 03 Ное 2008, 0:11

От месец и нещо съм с Omnia. Доволен съм, но аз от телефона искам основно да е телефон и после всичко останало. Ако не си играя с него (gps, wifi, soft) изкарва две седмици на стендбай + над един час разговори. Сравнявахме снимки с един колега с N95 и на омнията са по-добри, нокията прави твърде голяма компресия - на омнията не и се налага - моя е 16GB модел.
Има си трески за дялане, част от тях ги имат всички базирани на WM телефони.
И още нещо - моят не е стоманен - целият е от черна пластмаса, по-която не остават отпечатъци.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 03 Ное 2008, 0:41

Искам само да попитам тия, където са доволни от Iphone, ако ви накарам да ми пратите песничка/картинка, като Bluetooth не му става за нищо ко да праим.. хах за мене това е един екран и това е .. наистина мултитъч технологията му е уникална, управлението му е уникално просто, но по-добре един Ipod Touch.

Аз лични ползвам Nokia E71, от около 1 месец, батерията на този телефон е от типа - "Забравяш кога си я заредил"..просто е много яка.. супер удобна клавиатура, и бял моя..направо съм влюбен в него :uups: :lol:

Но ти си знаеш, все пак за мен най-добрия от тези 3те е HTC Diamond..уникален дизайн..просто, ако Е71 не ми харесваше толкова, това щеше да ми е телефона .. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 03 Ное 2008, 1:00

Loop написа:Искам само да попитам тия, където са доволни от Iphone, ако ви накарам да ми пратите песничка/картинка, като Bluetooth не му става за нищо ко да праим.. хах за мене това е един екран и това е .. наистина мултитъч технологията му е уникална, управлението му е уникално просто, но по-добре един Ipod Touch.

Ами нищо не правим :mhihi: Вярно е това за Bluetooth, но аз лично го преглъщам лесно :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 03 Ное 2008, 4:05

смарт-тухлофон

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Ное 2008, 9:03

аз ползвам от година и нещо НТС. много съм доволен. НТС тъч про с клавиатурата ми върши перфектна работа за всичко.
гласувам с две ръце. ак оне ти трябва клавиатура-НТС даймънд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 03 Ное 2008, 11:01

Loop написа:Искам само да попитам тия, където са доволни от Iphone, ако ви накарам да ми пратите песничка/картинка, като Bluetooth не му става за нищо ко да праим.. хах за мене това е един екран и това е .. наистина мултитъч технологията му е уникална, управлението му е уникално просто, но по-добре един Ipod Touch.

Пращам ти я на мейла, така няма значение колко далече си от мен :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 03 Ное 2008, 11:42

Н95 8Гб ;)
От два месеца ползвам такъв и съм повече от доволен :P
R6 - Was sonst?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 03 Ное 2008, 13:51

HTC Pro :mhihi:
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 03 Ное 2008, 14:24

Аз лични ползвам Nokia E71, от около 1 месец, батерията на този телефон е от типа - "Забравяш кога си я заредил"..просто е много яка.. супер удобна клавиатура, и бял моя..направо съм влюбен в него :uups: :lol:

Но ти си знаеш, все пак за мен най-добрия от тези 3те е HTC Diamond..уникален дизайн..просто, ако Е71 не ми харесваше толкова, това щеше да ми е телефона .. :mhihi:

Това Смартфон без да може да прати една картинка на котка как ближе екрана на друг фон Неструва за нищо !!!баси :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 03 Ное 2008, 14:54

isa написа:

Ами нищо не правим :mhihi: Вярно е това за Bluetooth, но аз лично го преглъщам лесно :)

Абе мани тоя чиреп за нищо не става това е GOLF-а на телефоните iphona всеки го хвали по форумите ,а на живо ПРЪЦ ! Неква мацка ти мие дисплея неква бира и пуканки децка радост шарени бонбонки нито камерата нито нищо ... А за GPS да не говорим
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 03 Ное 2008, 19:57

DirtySouth написа:Абе мани тоя чиреп за нищо не става това е GOLF-а на телефоните iphona всеки го хвали по форумите ,а на живо ПРЪЦ !

Право в десятката! хАХха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 03 Ное 2008, 20:01

еее давам един чисто нов n78 .. обади се ако ти е зор още :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 03 Ное 2008, 20:34

Имал съм два от тия телефони,сега съм с HP IPAQ 614C.
Препоръчвам ти него,разгледай го хубаво и няма да съжаляваш ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 03 Ное 2008, 22:42

apple ;) да не отварям нова тема , някои ползвал ли го е?
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 03 Ное 2008, 22:52

[quote="Evelin Cotsev"][/quote]

Не прави грешката на живота си :mhihi: Но сериозно ,аз съм го ползвал .. нее е това за което се носят слуховее ,че ее ... абее бих предпочел една по скъпа N-ка пред това ;)

Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата