Искам да споделя
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Apassionata написа:...За Е36, по-скоро ни гледат като... че ей сега нещо извън правилата ще направиммалко недоброжелателно бих казала
така е - Е36 се свързва с някакъв негативизъм и простащина ... незнам откъде идва това отношение, но е така не само в БГ а и в ГЕР!
затова си купих Е30

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
дюнер моделаCheGevara написа:Apassionata написа:...За Е36, по-скоро ни гледат като... че ей сега нещо извън правилата ще направиммалко недоброжелателно бих казала
така е - Е36 се свързва с някакъв негативизъм и простащина ... незнам откъде идва това отношение, но е така не само в БГ а и в ГЕР

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Искам да споделя
LAST RIDE написа:LuBo1 написа:...Батка що си мислиш че с БМВ-то ще се промени държанието на "селяците" по пътищата....отдавна отминаха мутренските години когато БМВ бе нарицателно за човек с полужение или мУтра и хората се шашкаха и му правеха път,сега всеки втори иска да е мутра(поне в собственото си съзнание) и по нашите пътища бмв-та стават по масови и от голфовете
а бе след като видях бронираната Е32-ка в Камор Ауто се замислих дали все още мутрите не карат БМВ

Винаги когато някой каже "карам BMW!!!" и по някакъв начин вдъхва респект но от друга страна e36 e до такава степен писнало на хората тука в моя град че се е случвало да чувам да го сравняват и с голф 2 ... респекра попринцип се поражда от водачите на привидно по-скъпите автомобили към тези на пвивидно по-евтините ....
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
все още има респект от автомобила който караш в Бг,когато карам на жена ми Опел Тиграта,не ме смятат за нищо,гледат те лошо,като съм с моето БМВ,макар и старо вдъхва лек респект,а съм взимал и от приятел Infiniti FX 45,тогава всеки ти прави път вече и се усеща респектът в хората 

Аз пък съм на мнение 4е каквато и кола да е тръгнала да изпреварва и не ми е попре4ила или на някой друг не би трябвало да има свирене къси дълги и така , но ако след изпреварването си остане в лявата лента и не се върне в дясната 4ак тогава по4вам къси дълги на каквато и 6те кола да е ко 6те и самолет да е .
За времето ми в Испания до сега ми е направили впе4ътлението 4е хората които карат тук незнаят какво е да пуснеШ някой който не е с предимство , а да неговорим 4е когато бързаШ и си в най лявата лента и пред теб има кола и му светнеШ къси дълги да се върне от дясно си казва " тоя па къф 4е да ме изпреварва " и наро4но си остава в най лявата лента и тогава ти се налага зиг заг
Така 4е мърШа си има навсякаде
За времето ми в Испания до сега ми е направили впе4ътлението 4е хората които карат тук незнаят какво е да пуснеШ някой който не е с предимство , а да неговорим 4е когато бързаШ и си в най лявата лента и пред теб има кола и му светнеШ къси дълги да се върне от дясно си казва " тоя па къф 4е да ме изпреварва " и наро4но си остава в най лявата лента и тогава ти се налага зиг заг

Така 4е мърШа си има навсякаде

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Мишел написа:bigmurzi написа:Не мисля, че шофьорите са по-толерантни към е36 околкото към Вектра и други подобни ..![]()
То си е въпрос на култура на пътя.Има много точни и с кашони(Г-класи), и с голфчета, с лади и тн.
Това не го вярваш, нали?![]()
Жалко е, ама е така...
Напълно си вярвам на думите.
Малко са хората, на фона, на общата база, но има и е много приятно като попаднеш на такива, особено в моменти, когато бързаш

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
kando написа:аз пък и трабант комби със ремарке да карам пак всявам респект,що така ..... 55килца съм със обувките така че не е от външния ми вид
Щото така караш, че плашиш хората, колега. То и аз да видя трабант комби с ремарке, накачулено до ушите да бичи с 80-90 км/ч и аз ще се стресна.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:49, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
найстина БМВ-тo вдъхва респект, аз също смело го твърдя, карам си един път Свищов - Русе пътя е супер и си карам със 120-30 зад мен гледам някакав състезател с Вектра Б с оптичен тунинг само леви мигачи покрай остналаите, стигна до мен и там остана, 15-тина км. си стоеше зад мен докато накрая аз не побързах
и го загубих

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Kambe написа: стигна до мен и там остана, 15-тина км. си стоеше зад мен докато накрая аз не побързахи го загубих
Не бъди толкова сигурен,защото ако е била 2.0 4х4 бая чаец щеше да ти сипе

На мен пък със VW Lupo-то всички ми дават предимство,явно ги е страх да не ме потрошат и ме пазят,че то си е като кибритена кутийка

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аз го казах миналата година за "черните джипове", някой ми се смяха, но както се оказва, си е чиста истина .
п.с. ///Марто - лупо?
п.с. ///Марто - лупо?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3