Препоръки за покупка на бмв
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
vladuicho написа:
е ти пък нищо не каза 700-800 няма да му стигнат,аз по моята за 3-4 месеца не съм дал и левче(не говоря за бензина) като е здрава колата за какви средства говорим,може би първоначално колегата ще набие някой лев ама после шапка на тоягаМисля да взимам е46 там подръжката ми казаха колеги че била по солена
![]()
п.с. Колега един път качиш ли се на бмв,няма да искаш да чуеш за друга кола,УСПЕХ С ПОКУПКАТА![]()
Ами честно казано, не знам как се справяте със 700-800 лева, телефони, сметки за ток, храна, дрехи... и колата, аз предната седмица само 350 лева дадох за амартесьори и там около тях... застраховки, гуми, бензин... аз може би повечко я карам, но месечно поне 200 лева отиват за бензин. Както и да е, всеки предценява за себе си...
А към момчето, запалиш ли се, ще даваш много по колата, повярвай! Особено, ако искаш да я направиш и по-красива

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- dackooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 53
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
vladuicho написа:Apassionata написа:Правило №1 за новите кандидат-членове тук: Първо четеш ли, четееееш, идея си нямаш колко стотици страници има написани тук точно по въпросите, които те интересуват. Не че колегите не са гостоприемни и отзивчиви и няма да ти отговорят, ма поразрови се малко, има търсачка.
Аз само да кажа със 700-800 лева може и да ти е малко трудничка поддръжката. Освен ако мама и тате не плащат всичко в къщи...
Добре дошъл все пак!
..............![]()
п.с. Колега един път качиш ли се на бмв,няма да искаш да чуеш за друга кола,УСПЕХ С ПОКУПКАТА

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2