СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от slatanic » 02 Фев 2025, 17:04

steeN написа:http://www.volkspage.net/technik/04/maximum_boost.pdf

Има го навсякъде из нета.

Е като го има защо не го пусна,а ме караш да ровя по архивите... :mhihi:
Поне си разгледах снимките на е30ката и 36цата да си припомня кога бех млад...и уЛав. :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 02 Фев 2025, 17:05

Проверих фордчето в кар вертикално и в Cebia...както и мислех - пари на ветеро. Повече нема да го правя :)) Километри не излязоха...а колата е купувана в бг от мотопфое и е първи собственик.. Дрън дрън проверки....
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 02 Фев 2025, 18:03

Имаш пари угаждаш си... :ok:
А какво зайче ще излезе...божа работа.
Наскоро продадохме една шкода супърб.
Реални километри обслужвана уж по норма от нас на около 150К.
Човека я взе на добри пари спрямо пазара в момента.
Колата умря след седмица. :ok:
Остави че умря ами прескочи ремък.
За радост на място и без щети.
Преди 50К е сменят тоя ангренаж барабар с водна помпа и там всичко около него,че на тия им умират помпите под 100К,а халдекса и преди това.
Не ги обслужваха на пробег,а на време :shock: ...вече ги обслужват.
На служебна е имало случай да сме на 130К за година и един два месеца...та ебах тва време дето ще го чакаме да дойде.
Как и да е.
Оказа се,че гарнитурата на капак клапани се разпада (и тва на няма и 50К) и прави мазило вътре и ремъка...хоп...
Айде довиждане,чао,мерси...ако си в движение.
Имаше късмет човека и ще си я кара.
Ама...лошият вкус в устата остава.
Но жена и кола...на късмет. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 02 Фев 2025, 21:13

Моджо написа:Проверих фордчето в кар вертикално и в Cebia...както и мислех - пари на ветеро. Повече нема да го правя :)) Километри не излязоха...а колата е купувана в бг от мотопфое и е първи собственик.. Дрън дрън проверки....

Ами чети бе човек, не веднъж съм давал сайт който 1-во ти казват какво имат за автомобила тогава плащаш .......ползвал съм го 100 пъти и всичко точно ( само веднъж имаше грешни снимки и ми върнаха парите веднага )

https://uk.vin-info.com/
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 03 Фев 2025, 6:56

И там е No records за км.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 03 Фев 2025, 11:17

Моджо, къде е тая кола?

Имам ForScan и съответния кабел. Не съм някакъв факир с нея, но някакви базови неща си гледам и кодирам по колите.
Ако е в/около София и продавачът е склонен да я закачим мога да видя как са километрите по отделни модули. Силно се съмнявам, че ще са платили 500-1000лв., за да пренапишат всчики модули на такава кола.

Коя генерация Фокус е това? Втора? 100 коня би трябвало да е стандартния Duratec без променливо газоразпределение. Жената търкаля първото поколение на тоя мотор(Zetec SE), маслар е, но е корав. Гарнитурата на капака на клапаните протича, но общо взето е лесен и евтин за поддръжка.

Дертовете на тая кола не са в задвижването и окачването. Дръжки на врати, машинки на централно, копчета на ел.стъкла, табла, и друга електроника в купето.... там са проблемите. Понякога много дразнещи и трудни са решаване, но не са скъпи.
Последна промяна TheDriver на 03 Фев 2025, 11:36, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Фев 2025, 11:26

Първи ден на ново работно място...от години не бях сменял работата и ми странно :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Фев 2025, 11:32

И първата работа - да отвориш форума :mhihi: :mhihi: :mhihi: Успех :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Lupo

Мнение от Georgi_G » 03 Фев 2025, 11:40

Препоръчайте някакъв силикон за уплътнение между трети стоп и врата за прословутите течове на вода на - "Citroen C1, Peugeot 108, Toyota Aygo, boot leaks".

Идеята е да запечатва ръба, да уплътнява, да остава еластичен, но и да не лепи на камък, че може да се наложи стопчето се сваля по някое време.......... :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 03 Фев 2025, 11:41

TNT написа:И първата работа - да отвориш форума :mhihi: :mhihi: :mhihi: Успех :bchug:

Това е важна част от сетъпа на новото работно място, нали трябва да се почувстваш комфортно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Фев 2025, 11:45

TNT написа:И първата работа - да отвориш форума :mhihi: :mhihi: :mhihi: Успех :bchug:

Приоритети :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:bchug:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 03 Фев 2025, 12:17

Don_Diego написа:Първи ден на ново работно място...от години не бях сменял работата и ми странно
А честито. Къде си сега? Като не отиде във Виена, реши да смениш ли направо?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 03 Фев 2025, 12:39

Don_Diego написа:Първи ден на ново работно място...от години не бях сменял работата и ми странно :lol:

Честито! Много успехи, пари и слава!
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 03 Фев 2025, 12:41

Georgi_G Нещо от сорта ,сваляш стопа ,почистваш ,обезмасляваш ,отсичаш с тиксо да не освиниш ,нанасяш на стопа и лепиш .Фугата мое я загладиш с мокър и насапунисан пръст .Не караш колата поне 12 ,часа .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 03 Фев 2025, 12:51

TheDriver написа:Моджо, къде е тая кола?

Имам ForScan и съответния кабел. Не съм някакъв факир с нея, но някакви базови неща си гледам и кодирам по колите.
Ако е в/около София и продавачът е склонен да я закачим мога да видя как са километрите по отделни модули. Силно се съмнявам, че ще са платили 500-1000лв., за да пренапишат всчики модули на такава кола.

Коя генерация Фокус е това? Втора? 100 коня би трябвало да е стандартния Duratec без променливо газоразпределение. Жената търкаля първото поколение на тоя мотор(Zetec SE), маслар е, но е корав. Гарнитурата на капака на клапаните протича, но общо взето е лесен и евтин за поддръжка.

Дертовете на тая кола не са в задвижването и окачването. Дръжки на врати, машинки на централно, копчета на ел.стъкла, табла, и друга електроника в купето.... там са проблемите. Понякога много дразнещи и трудни са решаване, но не са скъпи.

Да, 1,6 дуратек, само 4 клапани на цилиндър. Променливо газоразпределение няма. Е то аз доколкото знам са само 2 модула и съвсем успешно си се презаписват :)) Иначе е МК2 , 2008 г. На 90 000 км :shock: . 1 собственик. По книжката на мотопфое е била на 21000 на 5-тата година. Други доказателства няма, каза че ще иде да пункта ако можели да му изкарат история, само там си ходел и км можело да се видят..ако може изобщо. Иначе забележки си има, козметични. Волана е леко захабен /било от слънцето/, шофьорската врата се отваря малко трудно - иска си да дръпнеш ръчката по силно. Тва конзолата с бутончетата е некво сребристо и част от бутончетатата са ..подпухнали, се едно се е надула боята. Климатроника работи. Карах я по павета и дупки. Не тропа, мотора е добре, съединителя е добре, коланите се прибират нормално и са като нови.Нямаше кора на мотора, ама човека каза че нямало , дизелите имали, тая не. Ама май ще отпадне работата. Сеата могат да го направят...на цената на форда, разбира се :)) Иначе фордчето ми хареса..и си е бая удобно и широчко, особено отзад и хубаво вози. Ма е на 16 години да го ева.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата