Киномания
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Киномания
Zapa написа:не гледайте "Pain and Gain"![]()
не можах да го изгледам до край, дори не заслужава критика
Тъкмо бях свалил ламерски рип (то май изобщо не е рипвано) и си го готвех за киновечер - наистина ли е толкова тъп

А онзи ден гледах Донт Мес Уит ЗоХан - смазах се от смях , направо ревах

2008ма не ми беше толкова смешен - явно 5 години малоумни филми , доста са свалили летвата

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И аз тръгнах да свалям Pain and gain, обаче ми казаха, че бил трагично тъп
Изглежда мнението се потвърждава
Аз напоследък гледам Breaking bad. Готин сериал е, въпреки, че втория сезон нещо ми беше скучен, после се оправя. И както при всички сериали... първия сезон си е най-силен.
На Dexter новия сезон ми харесва. 8-ми сезон и още ми е интересен
Сега си свалям новия епизод 

Аз напоследък гледам Breaking bad. Готин сериал е, въпреки, че втория сезон нещо ми беше скучен, после се оправя. И както при всички сериали... първия сезон си е най-силен.
На Dexter новия сезон ми харесва. 8-ми сезон и още ми е интересен

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
На мен лично ми хареса pain & gain, до сега не бях гледал представена по такъв начин действителна история. Вярно, че имаше доста глупости и простотии, но като цяло ми хареса. 
Вчера гледах Man of tai chi... също става за гледане особено ако сте фенове на бойните изкуства.

Вчера гледах Man of tai chi... също става за гледане особено ако сте фенове на бойните изкуства.
TNT написа:И аз тръгнах да свалям Pain and gain, обаче ми казаха, че бил трагично тъп![]()
Изглежда мнението се потвърждава
![]()
На Dexter новия сезон ми харесва. 8-ми сезон и още ми е интересенСега си свалям новия епизод
Относно BB сериала , поне аз така си мисля, е че точно така трябва да бъде, в началото супер скучен , както си е живота на Уолтър и със следващите сезони действието става по-динамично, има повече тръпка във филма. Върви във възходящ ред за мен. Сега чакам с нетърпение да излезе следващия сезон.
А за Pain & Gain, това все пак е филм по действителен случай, даже доста добре направен. А вече ако историята не ви харесва , това е друг въпрос. Та недейте много много да се водите по мненията на другите, вкус приятел няма.
Man of Tai Chi , на Киану явно малко му е домъчняло за Матрицата, та боя в края на филма си беше същата работа. Ходеше като Нео, стъпваше тежко, удряше по същия начин... иначе като цяло филма е 50/50 , не е кой знае какво , но също така не е и чак толкова лош. За мен тези филми са "става за едно гледане".
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Breaking Bad е много луд сериал! Изгледах миналото лято всички сезони и ся чакам другия с нетърпение..после гледах The Sopranos мн много луд сериал и той. Ако знаете още някои подобни на тях може да кажете 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

ryan83 написа:...Ако знаете още някои подобни на тях може да кажете
Някои са подобни, други не, но всичките са яки! - Magic City , The Shield , Sons of Anarchy , True Blood, Boardwalk Empire , Underbelly
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
BaDxBoY написа:Току що изгледах pain and gain.
Става за гледане, но не е нищо особено.
"Критиката" на филма е доста негативна,но според мен филма не е лош. Направен е забавен,с доза черен хумор и не само.Е действително не е някой бестселър ,но става.
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Новия Wolverine !Много по слаб от предишния.Да не говорим,че освен рекламата на globul в началото,друго "REAL" 3D не видях 

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Гледам напоследък Strike back по HBO / Cinemax: екшън, готини актьори, мадами... Деймиън Скот ми е любимец, а и прилича на един мой приятел, който ми е на сърце

- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Поздрав за феновете....
34, 59, 20. 106, 36, 52
34, 59, 20. 106, 36, 52
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Снощи гледах сем. Милър имаше си леко блудкавите моменти, но това го очаквах и не съм разочарован. За сметка на това се спуках от смях, наистина страшно забавен филм със силни моменти, много отдавна не съм се смял така...

E34, E38
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз пейн ан гейн го гледах на кино и останах доволен, трябва да вида и сем. Милър, че по трейлъра се очакваше да е готино
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Новият Батман...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
РПУ в Ада не е нищо особено,става за едно гледане,просто нито в един момент не ме накара да се усмихна или да стане някакво напрежение,добре че го изтеглих а не се занесох до киното че щеше да ме е яд.