Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
alekangg написа:Абе ти наистина ли си тъп
Явно си е паднал на главата миналата седмица...
Досега храчеше по герб, сега вече "г-н Борисов"... Само що не се е надупил бб и веднага му е цункал четирибуквието

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
drago_pavlov написа:alekangg написа:Абе ти наистина ли си тъп
Явно си е паднал на главата миналата седмица...
Досега храчеше по герб, сега вече "г-н Борисов"... Само що не се е надупил бб и веднага му е цункал четирибуквието
Колеги, моля да сме сериозни, да бъдем на нивото на ситуацията и да сведем функционалната си неграмотност до минимума, на който сме способни.
Последна промяна zvetiko на 23 Мар 2020, 18:52, променена общо 1 път
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
alx написа:DigitalExile написа:К'во ще купувате ако не е тайна
кво, кво.. така като гледам пазара, каквото и да си купя все съм на кяр...
До след 1 месец когато видиш че си се прееб@ал

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Баахти и здравеопазването....ВМА и Пирогов са с изчерпан капацитет, а случаите са общо 201 за страната...Са щели да искат от всички болници вкл. и частни да откриват по едно крило за прием до 3дни. Големи сме.
Интересно имаме ожесточена война за 2-ро и 3-то място. Аз залагам, че до 2-3 дни Американците ще изпреварят Италия с преднина. Преди 4 дни бяха едва с 4к заболели сега са 10 пъти повече.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
zAcK написа:
Много хора ще изгубят пари, други ще направят много париКапиталът си знае мястото
![]()
Интересно е кога ще е подходящият момент, защото може и да се измести доста напред във времето![]()
Хитрият чичакМного ме кефи, дали
![]()
Най-вероятно когато Дау падне поне под 10000 а SP 500 под 1000.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Американците яко катерят към първото място 20 000 нови за 1 ден . Иначе за капацитета на нашите ви казах още в самото начало , 200 болни и ще дриснат . Там къде в началота се кълняха за хилядите апарати които са приготвили да ни лекуват . Те в момента не са 200 , по малко са но там някъде ще е точката на пречупване 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
peshehodetz написа:zAcK написа:
Много хора ще изгубят пари, други ще направят много париКапиталът си знае мястото
![]()
Интересно е кога ще е подходящият момент, защото може и да се измести доста напред във времето![]()
Хитрият чичакМного ме кефи, дали
![]()
Най-вероятно когато Дау падне поне под 10000 а SP 500 под 1000.
Очакваш да догоним нивата от предходните кризи?

Тогава не можем да смогнем да купуваме

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Jordana написа:Американците яко катерят към първото място 20 000 нови за 1 ден . Иначе за капацитета на нашите ви казах още в самото начало , 200 болни и ще дриснат . Там къде в началота се кълняха за хилядите апарати които са приготвили да ни лекуват . Те в момента не са 200 , по малко са но там някъде ще е точката на пречупване
Какви 200. Тоя вчера каза, че в болница има 30 човека

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
alx написа:ми след седмица мисля, че ще е момента да се купува. аз съм се приготвил и ще напълня кошницата със страшен кеф.
И аз така....само мисля, че може още да се изчака

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
don_gori написа:И тук ще има обезщетения, но за момента се изчаква да се види на къде ще тръгне работата с болните и какво ще ни отпуснат от ЕС.
Нормалния бизнес не иска обезщетения, а условия.
E34 написа:alx написа:ми след седмица мисля, че ще е момента да се купува. аз съм се приготвил и ще напълня кошницата със страшен кеф.
И аз така....само мисля, че може още да се изчакарано е за стрелба по борсите! То накрая ше се окаже, че тоя вирус е донесъл много повече полза отколко лошо. Е го е, сума ти дарения за болниците, децата цъкат по цел ден Фортнайт и Браулстарс, ремонтирах си апартамента, въздуха се изчисти и разходките навън са прекрасни, нема хора и е супер спокойно! Кеф невероятен! Като бонус ще изкочат сума ти евтини имоти и бизнеси. Рай.
Скоро орките ще започнат да предлагат хотели за по 1 лев по морето. Аз ще чакам поне още месец. Тук тепърва започват да.затягат мерките. Автодилърите са всички с по 10-15% долу. Стигнат ли поне 40%, ще се замисля. А и не само те.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Сондьора написа:Баахти и здравеопазването....ВМА и Пирогов са с изчерпан капацитет, а случаите са общо 201 за страната...Са щели да искат от всички болници вкл. и частни да откриват по едно крило за прием до 3дни. Големи сме.
Колега, не се притеснявай- в зала "Армеец" има 600 кревата. Не е "Софиямед", но хората ще имат покрив над главата, до няколко дни и българска маска. С повече късмет може да им дадат и от лекарството, което дари г-н Домусчиев и предаде лично на г-л Мутафчийски. Жалко, че ще стигне само за 200човека.
kiko написа:alx написа:DigitalExile написа:К'во ще купувате ако не е тайна
кво, кво.. така като гледам пазара, каквото и да си купя все съм на кяр...
До след 1 месец когато видиш че си се прееб@ал
колко да се прееба? акции които бяха по $150 нормално (с години) сега са по $25... след месец да са колко - $20? не виждам уловката ако ги купя дори сега и ги стисна за 1-2 години...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Към тези с оплакванията от капацитета на болниците - нали не мислите, че тия болници работят само за коронованите и нали взимате предвид, че това е инфекциозно заболяване и не всяка болница има такова отделение
Според мен е похвално, че до момента успяват да приемат всички с по-силни симптоми към момента. Отделно не се знае и колко хора без никакви усложнения само лежат вътре за да запълват бройката