Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от drago_pavlov » 23 Мар 2020, 17:54

alekangg написа:Абе ти наистина ли си тъп

Явно си е паднал на главата миналата седмица...
Досега храчеше по герб, сега вече "г-н Борисов"... Само що не се е надупил бб и веднага му е цункал четирибуквието :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 23 Мар 2020, 18:13

drago_pavlov написа:
alekangg написа:Абе ти наистина ли си тъп

Явно си е паднал на главата миналата седмица...
Досега храчеше по герб, сега вече "г-н Борисов"... Само що не се е надупил бб и веднага му е цункал четирибуквието :mhihi:

Колеги, моля да сме сериозни, да бъдем на нивото на ситуацията и да сведем функционалната си неграмотност до минимума, на който сме способни.
Последна промяна zvetiko на 23 Мар 2020, 18:52, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 23 Мар 2020, 18:13

alx написа:
DigitalExile написа:К'во ще купувате ако не е тайна :mhihi:

кво, кво.. така като гледам пазара, каквото и да си купя все съм на кяр...

До след 1 месец когато видиш че си се прееб@ал :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Мар 2020, 18:24

Баахти и здравеопазването....ВМА и Пирогов са с изчерпан капацитет, а случаите са общо 201 за страната...Са щели да искат от всички болници вкл. и частни да откриват по едно крило за прием до 3дни. Големи сме.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 23 Мар 2020, 18:25

Интересно имаме ожесточена война за 2-ро и 3-то място. Аз залагам, че до 2-3 дни Американците ще изпреварят Италия с преднина. Преди 4 дни бяха едва с 4к заболели сега са 10 пъти повече.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 23 Мар 2020, 18:28

zAcK написа:
Много хора ще изгубят пари, други ще направят много пари :dunno: Капиталът си знае мястото :mhihi:
Интересно е кога ще е подходящият момент, защото може и да се измести доста напред във времето :paranoid:

Хитрият чичак :mhihi: Много ме кефи, дали :mhihi:

Най-вероятно когато Дау падне поне под 10000 а SP 500 под 1000.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Мар 2020, 18:31

Американците яко катерят към първото място 20 000 нови за 1 ден . Иначе за капацитета на нашите ви казах още в самото начало , 200 болни и ще дриснат . Там къде в началота се кълняха за хилядите апарати които са приготвили да ни лекуват . Те в момента не са 200 , по малко са но там някъде ще е точката на пречупване :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Мар 2020, 18:34

peshehodetz написа:
zAcK написа:
Много хора ще изгубят пари, други ще направят много пари :dunno: Капиталът си знае мястото :mhihi:
Интересно е кога ще е подходящият момент, защото може и да се измести доста напред във времето :paranoid:

Хитрият чичак :mhihi: Много ме кефи, дали :mhihi:

Най-вероятно когато Дау падне поне под 10000 а SP 500 под 1000.

Очакваш да догоним нивата от предходните кризи? :bchug: Вероятно си прав, освен ако не се окажа, че Хининът наистина помага.
Тогава не можем да смогнем да купуваме :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Мар 2020, 18:36

Jordana написа:Американците яко катерят към първото място 20 000 нови за 1 ден . Иначе за капацитета на нашите ви казах още в самото начало , 200 болни и ще дриснат . Там къде в началота се кълняха за хилядите апарати които са приготвили да ни лекуват . Те в момента не са 200 , по малко са но там някъде ще е точката на пречупване :dunno:

Какви 200. Тоя вчера каза, че в болница има 30 човека :!: :!: :!: И всичките днес да са ги вкарали, направо сме си дриснали на 50 хоспитализирани :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 23 Мар 2020, 18:39

alx написа:ми след седмица мисля, че ще е момента да се купува. аз съм се приготвил и ще напълня кошницата със страшен кеф.

И аз така....само мисля, че може още да се изчака ;) рано е за стрелба по борсите! То накрая ше се окаже, че тоя вирус е донесъл много повече полза отколко лошо. Е го е, сума ти дарения за болниците, децата цъкат по цел ден Фортнайт и Браулстарс, ремонтирах си апартамента, въздуха се изчисти и разходките навън са прекрасни, нема хора и е супер спокойно! Кеф невероятен! Като бонус ще изкочат сума ти евтини имоти и бизнеси. Рай.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Мар 2020, 18:45

don_gori написа:И тук ще има обезщетения, но за момента се изчаква да се види на къде ще тръгне работата с болните и какво ще ни отпуснат от ЕС.

Нормалния бизнес не иска обезщетения, а условия.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Мар 2020, 18:47

E34 написа:
alx написа:ми след седмица мисля, че ще е момента да се купува. аз съм се приготвил и ще напълня кошницата със страшен кеф.

И аз така....само мисля, че може още да се изчака ;) рано е за стрелба по борсите! То накрая ше се окаже, че тоя вирус е донесъл много повече полза отколко лошо. Е го е, сума ти дарения за болниците, децата цъкат по цел ден Фортнайт и Браулстарс, ремонтирах си апартамента, въздуха се изчисти и разходките навън са прекрасни, нема хора и е супер спокойно! Кеф невероятен! Като бонус ще изкочат сума ти евтини имоти и бизнеси. Рай.

Скоро орките ще започнат да предлагат хотели за по 1 лев по морето. Аз ще чакам поне още месец. Тук тепърва започват да.затягат мерките. Автодилърите са всички с по 10-15% долу. Стигнат ли поне 40%, ще се замисля. А и не само те.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 23 Мар 2020, 19:06

Сондьора написа:Баахти и здравеопазването....ВМА и Пирогов са с изчерпан капацитет, а случаите са общо 201 за страната...Са щели да искат от всички болници вкл. и частни да откриват по едно крило за прием до 3дни. Големи сме.

Колега, не се притеснявай- в зала "Армеец" има 600 кревата. Не е "Софиямед", но хората ще имат покрив над главата, до няколко дни и българска маска. С повече късмет може да им дадат и от лекарството, което дари г-н Домусчиев и предаде лично на г-л Мутафчийски. Жалко, че ще стигне само за 200човека.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Мар 2020, 19:09

kiko написа:
alx написа:
DigitalExile написа:К'во ще купувате ако не е тайна :mhihi:

кво, кво.. така като гледам пазара, каквото и да си купя все съм на кяр...

До след 1 месец когато видиш че си се прееб@ал :mhihi:

колко да се прееба? акции които бяха по $150 нормално (с години) сега са по $25... след месец да са колко - $20? не виждам уловката ако ги купя дори сега и ги стисна за 1-2 години... :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Мар 2020, 19:20

Към тези с оплакванията от капацитета на болниците - нали не мислите, че тия болници работят само за коронованите и нали взимате предвид, че това е инфекциозно заболяване и не всяка болница има такова отделение :dunno: Според мен е похвално, че до момента успяват да приемат всички с по-силни симптоми към момента. Отделно не се знае и колко хора без никакви усложнения само лежат вътре за да запълват бройката
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата