Шампионска лига 2012-2013
Модератор: Общи модератори
Re: Шампионска лига 2012-2013
sambeto написа:Абе а не бързайте с тая Барса,току виж се препънат срещу росонерите
В теорията на вероятностите...всичко е възможно..

Финала е на Уембли, значи титлата е на БАРСА!

21/02/08...speechless
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
каталунците са фаворити то се знае, но това не само тая година , а от 7-8г и както виждате много трудно се става шампион, защото има и доста други много добри отбори( най вече MU
)
та във фаза на директни елиминации има 2 мача на разменено и никога нищо не е сигурно
, за това е толкова интерестно и за това никой отбор още не е дублирал титлата
а иначе те юнайтед винаги са много слаби, нищо не играят
и сър Алекс е стар превъртел "мафиот"
, който държи асоциацията, и уефата и съдиите, а сигурно и фифата нали
( щото е бил и на щотландия селекционер) и тет за това сигурно горките всяка година или през година са шампиони в мижавото английско, печелят шампионската лига и играят финали постоянно, чупят всякви рекорди, и отбора като цяло и футболисти и трениора по отделно и това продължава вече 20г
ама то тва заради ван Перси, преди това зарди Рууни, Роналдо, Гигс, Кантона, те са причината, не че отбора е силен
, а каде са Барса и Реал без Меси и Роналдо не знам, да кажат техните фенове

та във фаза на директни елиминации има 2 мача на разменено и никога нищо не е сигурно

а иначе те юнайтед винаги са много слаби, нищо не играят

ама то тва заради ван Перси, преди това зарди Рууни, Роналдо, Гигс, Кантона, те са причината, не че отбора е силен

Без да съм върл противник на Ман Ю, само ще кажа:
Никога не са имали период на Европейска доминация! (Нямат галактико период, нямат Меси период, нямат период сравним с Милан на холандците, тоталния футбол на Аякс, на Байерн и т.н.). От както аз гледам футбол, имат две ШЛ през 10 години спечелени с най-големия късмет възможен...всички знаем за какво говоря 99-та в последните минути и 2008 с дузпите...
Така, че...голям отбор са, но Европейската сцена има и по-големи риби
Никога не са имали период на Европейска доминация! (Нямат галактико период, нямат Меси период, нямат период сравним с Милан на холандците, тоталния футбол на Аякс, на Байерн и т.н.). От както аз гледам футбол, имат две ШЛ през 10 години спечелени с най-големия късмет възможен...всички знаем за какво говоря 99-та в последните минути и 2008 с дузпите...

21/02/08...speechless
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
ся относно Манчестър и головете в последната минута.... да сте забелязали че винаги тогава играят най добре?? срещу Байерн беше малко късмет но швабите бяха забравили че играта се играе до последната свирка на съдията ...
бахура го гризнаха
Относно европейска сила .... така както са били Реал Барса Байерн Милан и Аякс - няма английски отбор който да е бил и за това си има адски просто обяснение - то се нарича силно и доста изравнено вътрешно първенство, затова всички гледаме английски футбол и затова диемите излъчват английското първенство
а не някое друго
отборите които изброяваме като колоси в европа имат една прилика помежду си .... всички може да се сетите коя е
П.С. Относно Лига Европа ... станаха супер мачове, лично аз много се изненадах на Зенит, тва дори Пуул не го заслужаваха

отборите които изброяваме като колоси в европа имат една прилика помежду си .... всички може да се сетите коя е
П.С. Относно Лига Европа ... станаха супер мачове, лично аз много се изненадах на Зенит, тва дори Пуул не го заслужаваха
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Тая години така като ги гледам отборите ми се струва , че Байерн имат най-големи шансове, стига да не се издънят с Арсенал
Барса - не е този неразгадан отбор от преди 1-2 години, доста отбори вече ги разкриха и с малко шанс са напълно преодолими.
Борусия - готин отбор са , добре играят обаче им липсва класа и опит.
Юве - да срещу селтик и аз мога да играя
както се казва, въпреки че са се надъхали жестоко и ги бутат страшно , но да видим мисля че 1/2 финал е максимума тая година.
ПСЖ - липсва им отборната игра и общата кауза.
Реал - отстранят ли Манчо и с малко късмет като нищо взимат юбилейната 10та титла.
МИЛАН - колкото и да ми се иска , тази година с толкова млад и нов отбор трудно ще се справим с Барса , а и ако случайно продължим напред то ще се изложим с някой "слабак". Догодина нещата се надявам да седят по друг начин стига да се привлекът 1-2 класни защитници и 1 център халф и газиме
. С Барса (колко и да не го харесвах , но започвам да го
) Балотелата можеше да стане дооооста интересно и шансовете щяха да се повишат, но догодина 

Барса - не е този неразгадан отбор от преди 1-2 години, доста отбори вече ги разкриха и с малко шанс са напълно преодолими.
Борусия - готин отбор са , добре играят обаче им липсва класа и опит.
Юве - да срещу селтик и аз мога да играя

ПСЖ - липсва им отборната игра и общата кауза.
Реал - отстранят ли Манчо и с малко късмет като нищо взимат юбилейната 10та титла.
МИЛАН - колкото и да ми се иска , тази година с толкова млад и нов отбор трудно ще се справим с Барса , а и ако случайно продължим напред то ще се изложим с някой "слабак". Догодина нещата се надявам да седят по друг начин стига да се привлекът 1-2 класни защитници и 1 център халф и газиме

- ivan83
- младши ентусиаст
-
NStorm написа:Без да съм върл противник на Ман Ю, само ще кажа:
ето пак глупостите се почнаха

"и 2008 с дузпите" - това вече е несериозно, имаш ли представа колко финали и полуфинали са се решава ли с дузпи? имаш ли идея колко такива двубои юнайтед са губели, защото са "няма ли късмет"?
дяволите имат и 2 ФИНАЛА изгубени от барса,да не говорим за полу и четвът-финали, я са кажи кой отбор(освен барса) е по успешен в ШЛ.....не КЕШ?
сигурно и миналия сезон имаха късмет с Евертън за 5мин с една атака и половина 2 гола вместо да беше 5:0, и най-смешния шампион на Англия Ман Сити с 2 гола за 1 мин и половина

миналата шампионска я спечели закъсалия Челси, за което заслужават уважение

футбола на Ман Ю не е доминиращ, той е ПРАГМАТИЧЕН,ротационен, сигурен ,прост, бърз и ЕФЕКТИВЕН
може на много хора да не им харесва, но това е модерния и успешен( за мен красив) стил на гениалния сър Алекс
"Така, че...голям отбор са, но Европейската сцена има и по-големи риби"
това звучи доста наивно, по същата логика от всеки отбор има по-голям ...РЕАЛ, ми дай да не играят другите тогава
нямам представа колко си запознат с футбола и на кой симпатизираш, но за твое съжаление Ман Ю са толко голям гранд колкото и тия дето ги изброяваш, това че имат 1-2 титли разлика не ги дели по класа
преди 20-тина година феновете на Ливърпул са сравнявали техните титли с тези на юнайтед(също като теб), защото са били много напред... е сега не са

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
По 3 имат и Реал и Милан от както се каЗва шампионска, таке че стига сме си губили времето с малки отборчета 

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Странно тогава защо доскоро им викаха осминареал
Може би защото за последно са печелили ШЛ преди 11 години или пък защото са я печелили 3 пъти в последните 46 години. По тази логика, ливърпул до преди 2 години трябваше да е най-големият клуб в англия, а в момента да е вторият най-голям 

Doberman_vas написа:По 3 имат и Реал и Милан от както се каЗва шампионска, таке че стига сме си губили времето с малки отборчета
И БАРСА, не забравяй!

Иначе, ivan83, Манчо имат 3 КЕШ-а и 2 загубени финала (тотално надиграни, познай от кой

Иначе аз подкрепям едни дето са повече от отбор!!
21/02/08...speechless
- ivan83
- младши ентусиаст
-
NStorm това е за теб, да се образоваш малко
, щото почваш да дразниш, не знам дали е нарочно, може би имаш сбъркани критерии или просто обичаш да казваш на черното бяло
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B5%D0%B4

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B5%D0%B4
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
колеги,всеки си има пристрастия към даден отбор и не виждам защо трябва да ползвате темата
за насаждане на омраза по между ви.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ivan83
- младши ентусиаст
-
NStorm написа: всичките тия работи дето ми ги обясняваш не отхвърлят това дето го казах - никога не са били доминантна сила !
за последните 5г. Манчестър Юнайтед имат 4 титли на Англия, 1 шампионска лига и 2 изгубени финала + 2 карлинг къп и 4 суперкупи( Къмюнити Шийлд) + 1 Световно клубно първенство
[/quote]B U L L I написа:колеги,всеки си има пристрастия към даден отбор и не виждам защо трябва да ползвате темата
със сигурност няма никаква омраза

Не се дразни като ти говорят с факти..
Аз примерно говоря за европейската сцена, ти ми говориш за комюнити шийлд...
Карай, здраве да е, няма да се разберем...
По темата за ШЛ, дано носителите на комюнити шийлд да бият реал!
Аз примерно говоря за европейската сцена, ти ми говориш за комюнити шийлд...

Карай, здраве да е, няма да се разберем...

По темата за ШЛ, дано носителите на комюнити шийлд да бият реал!

21/02/08...speechless
© написа:... даже си мисля, че тази година Байерн Мюнхен може да бие всеки
оказа се изключително прав

и то като гост и с резултат

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
евала на Bayern. тая година силно се надявам да е тяхна
лично на мен ми е писнало от късмета на манчо и безброй безкрайните пасове на барса.
силно се надявам утре да се получи добър мач.

лично на мен ми е писнало от късмета на манчо и безброй безкрайните пасове на барса.
силно се надявам утре да се получи добър мач.