СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Авг 2024, 15:31

dankata написа:Някой може ли да удари едно рамо за по-подробна информация за БМВ по вин?
На ЛС ще изпратя номера.

Имаше теми преди, но не знам доколко някой ги следи откак стана достъпно и платено всичко. В спама не знам колко хора ще го видят.

Колеги, имам лошо новини, ще трябва да разочаровам целия форум. За втори път се убеждавам, че...Дачия не става за кола. :mhihi: Втори колега блъска в града леко такава, първия директно я тотализира, този сега де чуди. Уж леко я бутна в едно дърво с много ниска скорост. На малко кръгово с една лента, един му пуска ляв мигач, че ще ходи наляво, но се отказва в последния момент, а нашия вече му е отдясно да си минава, тоя го чукнал във вратите и айде и виновен за ПТП стана освен, че смаза Дачията. Пратих го при моя тенекеджия, той рога 20см. навътре, двигателя мръднал залепен с динамото не се знае дали не е ударен, трябва да го сваля, таблото трябва, една камара неща и майстора вика, че такива тънки ламарини не е виждал на други коли. :mhihi: По принцип не прави Дачии, затова сега се запозна с такива. Само хубави коли гледа да прави и е най-добрия в околията, прекалено педантичен е даже, работи бавно и скъпо, ама тая кола не желае да я прави и се моли колегата да се откаже. :mhihi:
Та колеги, не става Дачия, съжалявам, друго да почваме да препоръчваме вече когато някой пусне тема какво БМВ да си купя. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 21 Авг 2024, 16:01

:mhihi:
Каква друга кола освен БМВ да си купя?
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Авг 2024, 16:26

Top Gun Maverick написа:
dankata написа:Някой може ли да удари едно рамо за по-подробна информация за БМВ по вин?
На ЛС ще изпратя номера.

Имаше теми преди, но не знам доколко някой ги следи откак стана достъпно и платено всичко. В спама не знам колко хора ще го видят.

Колеги, имам лошо новини, ще трябва да разочаровам целия форум. За втори път се убеждавам, че...Дачия не става за кола. :mhihi: Втори колега блъска в града леко такава, първия директно я тотализира, този сега де чуди. Уж леко я бутна в едно дърво с много ниска скорост. На малко кръгово с една лента, един му пуска ляв мигач, че ще ходи наляво, но се отказва в последния момент, а нашия вече му е отдясно да си минава, тоя го чукнал във вратите и айде и виновен за ПТП стана освен, че смаза Дачията. Пратих го при моя тенекеджия, той рога 20см. навътре, двигателя мръднал залепен с динамото не се знае дали не е ударен, трябва да го сваля, таблото трябва, една камара неща и майстора вика, че такива тънки ламарини не е виждал на други коли. :mhihi: По принцип не прави Дачии, затова сега се запозна с такива. Само хубави коли гледа да прави и е най-добрия в околията, прекалено педантичен е даже, работи бавно и скъпо, ама тая кола не желае да я прави и се моли колегата да се откаже. :mhihi:
Та колеги, не става Дачия, съжалявам, друго да почваме да препоръчваме вече когато някой пусне тема какво БМВ да си купя. :mhihi:

Глупости на търкалета :mhihi:
Даже си е екстра.
Правиш пълно каско и от веднъж решаваш проблема с тотализацията.
А не някоя корава кола и да не може да я тотализираш никога :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 21 Авг 2024, 16:30

Викаш , караше си с 20 и съвсем леко се чукна и тя колата се разпадна....и мармота завива ли завива.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 21 Авг 2024, 17:01

barty написа::mhihi:
Каква друга кола освен БМВ да си купя?

Как каква Toyota Sequoia :) :) :) Маверик сега ще настръхне :) :) :)

Майтапа на страна, но и аз това се чудя за БГ какво да си взема предвид, че догодина мислим да се прибираме. Може би не за постоянно ми нещо от рода на около 6 месеца лятото от май до към октомври да избегнем гадните горещи и влажни месеци тук и после някъде насам, за да се махнем от кофтито време на есенно-зимните месеци в БГ. По едно време се замислях да си докарам F10-ката предвид че е много запазена и с малък пробег и си знам всичко по нея а и предвид факта, че няма да и плащам мита и ддс, а само контейнера и застраховките обаче после цялата разправия с освобождаване от митници, техно тест, смяна на мигачи кат и всякакви подобни простотии да се занимавам с корумпирани държавни чиновници ми идва малко в повече. За Секуоята предвид идиотското каране и непрекъснатите коментари в темата за катастрофите ми е супер. Само не знам как ще влиза в гаража ми. Последния път като си бях даже мерих и би трябвало да влезе особено с прибрани огледала, ма де да знам, да не я докарам и да е тясно и да трябва да я държа отвън което не ме устройва особено когато съм за по дълго извън страната. При нея поне няма да се занимавам с промяна на мигачите понеже са кристални и си мигат оранжево. Като се махне високия разход, който мен така или иначе не ме бърка, почти никакви пари не отиват за поддръжка, а за ремонти за над 120к мили разходите ми са нула. Обаче до догодина ще гони 250к мили което е към 400к км и си е много, та ще трябва да я шитна и да взема някоя по нова ако искам това да е колата. Но ще трябва да чакам минимум 6 месеца преди да я изпратя ако искам да избегна мито и ддс. Другия ми вариант е 4Рънър или някое Х5 с В58 пак от тук. От БГ не знам какво и от къде бих търсил, като знам какви са мошенници повечето, а и като чета съседната тема за автокъщите ми настръхват косите. Има едни Ланд Крузер-и из БГ дето много приличат на Лексус GX460 обаче поне 75% са дизел, аз за дизел не ща и да чуя. Тези 7Карс ги много рекламират последно време, а и чета доста хора са доволни та не знам като наближи ще му мислим ако нещо не се промени до тогава.
Последна промяна peshehodetz на 21 Авг 2024, 21:51, променена общо 2 пъти
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Авг 2024, 17:45

Ще настръхвам да, но щото и аз я имам като опция кола за жената или семейна. :mhihi:
Говорил съм с моя майстор, има един с бяла от предпоследния модел мисля, на газ, обикаля Европа с нея като тегли платформа. Нищо вика не колегата и се чупи бе. Не помня какво и въртя, ама всеки месец обикаля из Европа с нея.

Как проблеми с вноса на кола от там бе, алх вика песен, а ти даже за своя кола не ти се разправя. :mhihi: С мигачите няма дерт бе, правиш като всеки патрон, лепиш оранжева лепенка за КАТ, после махаш и си ти червен и само аз ще те псувам. :mhihi:

Моджо, не може да не настръхнеш, че всичко летят и затова се удрят. Пак казвам, че колегата кара зад тоя, който дава ляв и завива наляво. Каръшка работа защото вече излиза от малкото кръгово колегата и онзи решава, че няма да ходи наляво и свива в него. Карал е с 30, там трудно можеш с повече, дървото е на две педи от бордюра, километража е спрял на 25. И айде да не нищим в темата морално кой и как кара, ставаше дума за надеждността на тая бангия като се удари в дебела липа, средно дебела. На нея само кората леко е свалена отпред.
Последна промяна Top Gun Maverick на 21 Авг 2024, 18:06, променена общо 1 път
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 21 Авг 2024, 18:01

Нали масово се препоръчваше Шкода ? Отпаднаха ли към текущия момент?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 21 Авг 2024, 18:05

peshehodetz написа:
... Може би не за постоянно ми нещо от рода на около 6 месеца лятото от май до към октомври, да избегнем гадните горещи и влажни месеци тук и после някъде насам да се махнем от кофтито време в БГ. ...

Тъкмо ще 'хванете' горещите и прашни месеци тук!

Ето това излезе преди 10-тина дена: https://www.youtube.com/watch?v=0h-Qz-H3VLA .
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 21 Авг 2024, 19:33

Нищо не нищим. Ако ще от фолио да е няма как бавничко, лекичко и разпадана се, тотал щета да са в едно изречение.
Търкули едно празно кенче да се удари и ми разкажи как се е сплескало до неузнаваемост. Ако го фраснеш може би.
Хм,хм...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Авг 2024, 19:40

Е, тя ще стане ако той иска да я направи. Аз просто не бих я правил.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 21 Авг 2024, 20:21

ildivvy написа:
Тъкмо ще 'хванете' горещите и прашни месеци тук!

Немож си представиш колко е райско лятото в БГ спрямо при тях.

Аз съм също за големи японски осмаци за територията.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 21 Авг 2024, 20:46

Дайте ги насам... :ok:
Май само с такова ще сменя цедеса някога...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 21 Авг 2024, 21:42

Top Gun Maverick написа: и майстора вика, че такива тънки ламарини не е виждал на други коли. :mhihi:

На Майстора му кажи ,че що се отнася до ламарините в колите "дебело" не винаги е синоним на "здраво" , както и "тънко" не значи задължително "слабо".
Учудваш ме , честно, все едно слушам някой набор на баща ми да обяснява как Космича е яката работа , щото като се ударил навремето само калникът бил огънат, а сега тез новите коли малко като се чукнели и ставали на мармалад.
Рог на относително съвременна кола да се сгъне с 20см. не е било невинно чукване с много лека скорост :winky:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 21 Авг 2024, 22:11

На ЛС ще изпратя номера.
Пиши на Кроки
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Авг 2024, 2:21

Естествено, че не само "тънките ламарини" са боклука в цялата работа. Съвременно...Лоджи. Вземи си Дачия щом мислиш, че са ок откъм ламарини и сглобка. :mhihi: Ето, пак опряхме дотам във форума, Дачия е колата. :bchug: :mhihi: Не знам, може като са правени за 15-ки джанти да значи, че ще е много сериозна кола. :mhihi:

Относно майстора, ако "видиш"(щото после стенда не лъже, фугите също когато имаш размазана кола)какви чудеса прави, ще ти се прииска той да ти прави колите да боядисваш. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата