14ти... февруари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 14 Фев 2008, 1:26

titto написа:Ай Честит ми Имен Ден и НАЗДррАВИЧКА! :bchug: :bgflag: :drinking: :winky:

аииииииииии честит ти имен ден да си жив здрав прав и корав :mhihi: :drink: :drink: :drink:
It`s party time !

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Фев 2008, 1:35

Виновни са ония американци дето набиват синтетика и са станали като свине :puke: Тая пропаганда за тъпите им празници ,дойде тук с такава сила ,че си забравихме или отрекохме от едни от най-хубавите традиционни празници :evil:

2 февруари - мъжки празник,някой беше разказал в темата в деня по този повод тогава ,от къде води началото си Петльовден.Стана така ,че сами си осрахме традицията и историята.Тоя празник дето го празнуват обратните пак дойде от ония изруди :bang:

14 февруари - от толкова хубав празник,свързан с бита и обичаите на Българите пак благодарение на американската пропаганда пиша америка с малка буква,защото за мен и това им е много :evil: ) нещата се изопъчиха - всичко е за търговията,за пари :evil: Цветята 2 пъти по-скъпи , народа като облъчен тича и купува разни неща като по сигнал ееейййй не мога да се побера в кожата си :!: :evil:

Ма май ние сме за е**не,защото ние позволяваме да ни манипулират отгоре ...

Уважението си е уважение,независимо дали е 14 февруари или 26 юли.Както се каза по-горе ,че женското съсловие обича изненадите и разнообразието, просто този ден с тази си машиналност трябва даже да ги отблъсва ...

Дайте да си пазим Българските традиций ,манете ги ония изруди ,нека живеят в страх и да са най-мразените па ние да сме си Българи и да си живеем по наш тертип :bgflag:

Честит Трифон Зарезан
Да са живи и здрави именниците :D :D :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 14 Фев 2008, 1:48

Ето как си представям 14.02 (може и 14.03, и 14.04, и 14.05 и т.н.) - сами с любимия човек, край нас - спокойствие (предварително сме разпределили децата на Б1, Б2 или по съседите - с преспиване!- и сме изключили всички видове звънящи и глобализиращи ни достижения на техническата мисъл...), лека музика, една-две чаши хубаво червено вино с кубчета обелена ябълка, игриви огънчета в камината и в очите... и много искрена любов... :roll:

Така си го представям... , но как ще бъде - един Господ знае! ;)
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Фев 2008, 3:43

ше се упиим с приятели .. така мисля да празнувам :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Фев 2008, 9:07

Penchev написа:Виновни са ония американци дето набиват синтетика и са станали като свине :puke: Тая пропаганда за тъпите им празници ,дойде тук с такава сила ,че си забравихме или отрекохме от едни от най-хубавите традиционни празници :evil:

2 февруари - мъжки празник,някой беше разказал в темата в деня по този повод тогава ,от къде води началото си Петльовден.Стана така ,че сами си осрахме традицията и историята.Тоя празник дето го празнуват обратните пак дойде от ония изруди :bang:

14 февруари - от толкова хубав празник,свързан с бита и обичаите на Българите пак благодарение на американската пропаганда пиша америка с малка буква,защото за мен и това им е много :evil: ) нещата се изопъчиха - всичко е за търговията,за пари :evil: Цветята 2 пъти по-скъпи , народа като облъчен тича и купува разни неща като по сигнал ееейййй не мога да се побера в кожата си :!: :evil:

Уважението си е уважение,независимо дали е 14 февруари или 26 юли.Както се каза по-горе ,че женското съсловие обича изненадите и разнообразието, просто този ден с тази си машиналност трябва даже да ги отблъсва ...

Дайте да си пазим Българските традиций ,манете ги ония изруди ,нека живеят в страх и да са най-мразените па ние да сме си Българи и да си живеем по наш тертип :bgflag:

Честит Трифон Зарезан

Георги Пенчев

Жоре хубави думи :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 14 Фев 2008, 12:22

Penchev написа:Виновни са ония американци дето набиват синтетика и са станали като свине :puke: Тая пропаганда за тъпите им празници ,дойде тук с такава сила ,че си забравихме или отрекохме от едни от най-хубавите традиционни празници :evil:

Честит Трифон Зарезан

Георги Пенчев

този път си признавам - много точен пост :idea: :!: :clap: :yes:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 14 Фев 2008, 12:36

колеги много съм разочарован... днес е 14 февруари... а аз още не съм купил подарък... трябваше да ми дадете идея и аз да съм го купил вече и жената да е щастлива и да си мисли че съм много оригинален :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 14 Фев 2008, 13:45

Честит Трифон Зарезан

Георги Пенчев
Евала баце! :bowdown: :bgflag:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 14 Фев 2008, 14:32

Ся последно по колко точки е една розичка днес :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dan4o_ » 14 Фев 2008, 14:46

Дилян Пенчев написа:Ся последно по колко точки е една розичка днес :mhihi:

не питай аз за 3 рози направени в букет с некви листенца и украски + доставка до точен адрес ме одраха с 34 точки
кефя се на мъже

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ajaxus » 14 Фев 2008, 15:24

е тва мисля за този празник :twisted: :twisted: :twisted:

http://jokeoffice.com/2008/02/14/anti-valentine/

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 14 Фев 2008, 15:34

dan4o_ написа:
Дилян Пенчев написа:Ся последно по колко точки е една розичка днес :mhihi:

не питай аз за 3 рози направени в букет с некви листенца и украски + доставка до точен адрес ме одраха с 34 точки

:shock: :shock: Стига бе :shock: аз сутринта купих едно много готино букетче с три розички и некви листенца и украски за 13лв. ;)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 15 Фев 2008, 9:31

Аз подарих на мойта накладки :mhihi:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 15 Фев 2008, 10:11

аз пък мислих мислих... от кое ще мога и аз да се възползвам и и купих еротично бельо :mhihi: поне кат се набутвам да знам за кво се набутвам :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Фев 2008, 10:50

аз малко не можах да пусна новия телефон да звъни и се наложи почти да и го сложа в чинията да види ,че святка,за да и го подаря....!
ма сичко е ток иначе де!
и искам да похваля бат'Юбчо Ексайтъра и да кажа,че ресторанта му си заслужава,кухнята е добра,цените-напрао са си екстра ,имаше музичка,танци на народите....изобщо изкарахме си бижу!!!

Предишна

Назад към Извън Темата