Комерсиализира ли се прекалено форумът?
Модератор: Общи модератори
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Комерсиализира ли се прекалено форумът?
А коя е тази толкова популярна група у фейса, която измества форума

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Maverick_VS написа:А коя е тази толкова популярна група у фейса, която измества форума![]()
и на мен ми стана интересно
adovet написа:Maverick_VS написа:А коя е тази толкова популярна група у фейса, която измества форума![]()
Групата е като извънземните, всеки е чувал за нея ама никой не я е виждал

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Аз още чакам някой да ми я прати на ЛС, но уви...bioz написа:adovet написа:Maverick_VS написа:А коя е тази толкова популярна група у фейса, която измества форума![]()
Групата е като извънземните, всеки е чувал за нея ама никой не я е виждал
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Има поне 10 групи за покупко-продажби, както и за различни модели и тн.Друг е въпроса, че рядко се обсъжда нещо полезно, основно се предлагат боклуци, голяма част от продавачите са некоректни и тн.Не вярвам, че да не можете да ги намерите.
Твърде далеч са от идеята на бмв форума.
Според мен това си има и добра страна, тъй като определено отсява хората, които не искат да спазват правила и да бъдат колегиални.
П.С. Смятам, че не нужно да спамите, ако толкова има зор за тея групи щракнете 2 пъти в търсачката на тоя пуст фейсбук, досега 1000 пъти да ги бяхте намерили.Не виждам какво ще търсите там...

Според мен това си има и добра страна, тъй като определено отсява хората, които не искат да спазват правила и да бъдат колегиални.
П.С. Смятам, че не нужно да спамите, ако толкова има зор за тея групи щракнете 2 пъти в търсачката на тоя пуст фейсбук, досега 1000 пъти да ги бяхте намерили.Не виждам какво ще търсите там...

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Аз съм ги намерил, но всичките са за покупко-продажба. Говори се, че имало и такава, която е без продажби. Нея търсим...
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Е те това са...
Всичките се ползват за бит пазар, тук там се обсъжда нещо.
Всичките се ползват за бит пазар, тук там се обсъжда нещо.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Смислените групи във FB са подобни на техническите форуми тук - за конкретният модел 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Заглавие: Software update
Мисля, че това е достатъчно и няма какво повече да добавя. Евалата на модератора или който и да е друг с власт в тоя форум, който ми е едитнал мнението. Мисля, че ДОКАЗВА причината тая тема да съществува! Аз се отказвам повече да се занимавам с това, явно е глас в пустиня...
dextuar написа:Има смисъл, но надали ще е нещо УАУ. Главно са отстранени някакви бъгове, рядко е добавена допълнителна функционалност. Много зависи дали откакто е станала кола, е била ъпдейтвана. Хубаво е CAS-a да е на актуално ниво, но това не е никаква гаранция. На много места вече могат да ти обновят цялата кола, въпросът е, че могат да ти убият много от модулите и да те оставят да се оправяш сам след това или допълнително да цоцат пари от теб, за да ти ги оправят. Със сигурност ще получиш в скоро време оферти на ЛС от загрижени потребители на форума, готови да помогнат срещу $$$
МОД: Една анти-комерс, анти-форумна тема не ти ли е достатъчна или силно настояваш за почивка? Как въобще за две години се трупат над две хиляди поста, без да пишеш нон-стоп пълни глупости във всички възножни раздели...
Мисля, че това е достатъчно и няма какво повече да добавя. Евалата на модератора или който и да е друг с власт в тоя форум, който ми е едитнал мнението. Мисля, че ДОКАЗВА причината тая тема да съществува! Аз се отказвам повече да се занимавам с това, явно е глас в пустиня...
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Много не коректно някой от модераторите да едитва така анонимно, и то разбирам да има някаква причина. Има писания където са къде къде по ХАРД да кажем ама никой не обръща внимание на тях. Явно са засегнати интересите на някой 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
dextuar написа:Аз се отказвам повече да се занимавам с това, явно е глас в пустиня...
Не че аз съм този, които ти е едитнал мнението, но какъв е твоя начин да се занимаваш с това, да пишеш във всяко едно мнение в технически раздел, че "Със сигурност ще получиш в скоро време оферти на ЛС от загрижени потребители на форума, готови да помогнат срещу $$$" ли?
Айде стегни се малко...

- Mollov
- Мародератор
-
adovet написа:Много не коректно някой от модераторите да едитва така анонимно, и то разбирам да има някаква причина. Има писания където са къде къде по ХАРД да кажем ама никой не обръща внимание на тях. Явно са засегнати интересите на някой
Айде без излишни спекулации... какво некоректно виждаш в това Модератор да добавя към пост модераторска забележка? Забранено е, не е позволено, или? Дори го пише в правилата... бъдете малко по-сериозни, по възможност... тука не е забавачница...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:adovet написа:Много не коректно някой от модераторите да едитва така анонимно, и то разбирам да има някаква причина. Има писания където са къде къде по ХАРД да кажем ама никой не обръща внимание на тях. Явно са засегнати интересите на някой
Айде без излишни спекулации... какво некоректно виждаш в това Модератор да добавя към пост модераторска забележка? Забранено е, не е позволено, или? Дори го пише в правилата... бъдете малко по-сериозни, по възможност... тука не е забавачница...
Аз не виждам нищо некоректно в това да се добавя модераторска забележка. Но досега не съм забелязал ти или някой от модераторите да го правят анонимно...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз обикновено пиша, че е от мое име като добавям някаква забележка. Но пък в крайна сметка се предполага, че модераторите сме едно цяло и не би трябвало да има значение кой точно го е написал.
Забележката отразява виждането на модераторския екип по въпроса и следва да се вземе под внимание. Кой точно я е направил няма никакво значение.
Забележката отразява виждането на модераторския екип по въпроса и следва да се вземе под внимание. Кой точно я е направил няма никакво значение.
- Mollov
- Мародератор
-
Ей за това по-горе става дума...
Иначе... мое лично желание е (както и на хора от Модераторският екип) понякога "забележките" да ги пускам като пост т.е. като мнение, от което се вижда и, че съм го написал конкретно аз... но това е по-скоро добавка към горенаписаното от bum...
dextuar написа:Аз не виждам нищо некоректно в това да се добавя модераторска забележка. Но досега не съм забелязал ти или някой от модераторите да го правят анонимно...
Иначе... мое лично желание е (както и на хора от Модераторският екип) понякога "забележките" да ги пускам като пост т.е. като мнение, от което се вижда и, че съм го написал конкретно аз... но това е по-скоро добавка към горенаписаното от bum...