Комерсиализира ли се прекалено форумът?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: Комерсиализира ли се прекалено форумът?

Мнение от Maverick_VS » 04 Юли 2017, 13:30

А коя е тази толкова популярна група у фейса, която измества форума :roll: :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 04 Юли 2017, 13:33

Maverick_VS написа:А коя е тази толкова популярна група у фейса, която измества форума :roll: :confused:

и на мен ми стана интересно

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 04 Юли 2017, 13:43

adovet написа:
Maverick_VS написа:А коя е тази толкова популярна група у фейса, която измества форума :roll: :confused:

Групата е като извънземните, всеки е чувал за нея ама никой не я е виждал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 04 Юли 2017, 13:50

bioz написа:
adovet написа:

Групата е като извънземните, всеки е чувал за нея ама никой не я е виждал :mhihi:
Аз още чакам някой да ми я прати на ЛС, но уви...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 04 Юли 2017, 13:51

Има поне 10 групи за покупко-продажби, както и за различни модели и тн.Друг е въпроса, че рядко се обсъжда нещо полезно, основно се предлагат боклуци, голяма част от продавачите са некоректни и тн.Не вярвам, че да не можете да ги намерите. :lol: Твърде далеч са от идеята на бмв форума.
Според мен това си има и добра страна, тъй като определено отсява хората, които не искат да спазват правила и да бъдат колегиални.

П.С. Смятам, че не нужно да спамите, ако толкова има зор за тея групи щракнете 2 пъти в търсачката на тоя пуст фейсбук, досега 1000 пъти да ги бяхте намерили.Не виждам какво ще търсите там... :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 04 Юли 2017, 13:55

Аз съм ги намерил, но всичките са за покупко-продажба. Говори се, че имало и такава, която е без продажби. Нея търсим...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 04 Юли 2017, 14:07

Е те това са...
Всичките се ползват за бит пазар, тук там се обсъжда нещо.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Юли 2017, 16:00

Смислените групи във FB са подобни на техническите форуми тук - за конкретният модел ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 06 Юли 2017, 8:03

Заглавие: Software update

dextuar написа:Има смисъл, но надали ще е нещо УАУ. Главно са отстранени някакви бъгове, рядко е добавена допълнителна функционалност. Много зависи дали откакто е станала кола, е била ъпдейтвана. Хубаво е CAS-a да е на актуално ниво, но това не е никаква гаранция. На много места вече могат да ти обновят цялата кола, въпросът е, че могат да ти убият много от модулите и да те оставят да се оправяш сам след това или допълнително да цоцат пари от теб, за да ти ги оправят. Със сигурност ще получиш в скоро време оферти на ЛС от загрижени потребители на форума, готови да помогнат срещу $$$ ;)

МОД: Една анти-комерс, анти-форумна тема не ти ли е достатъчна или силно настояваш за почивка? Как въобще за две години се трупат над две хиляди поста, без да пишеш нон-стоп пълни глупости във всички възножни раздели...

Мисля, че това е достатъчно и няма какво повече да добавя. Евалата на модератора или който и да е друг с власт в тоя форум, който ми е едитнал мнението. Мисля, че ДОКАЗВА причината тая тема да съществува! Аз се отказвам повече да се занимавам с това, явно е глас в пустиня...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 06 Юли 2017, 8:33

Много не коректно някой от модераторите да едитва така анонимно, и то разбирам да има някаква причина. Има писания където са къде къде по ХАРД да кажем ама никой не обръща внимание на тях. Явно са засегнати интересите на някой :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 06 Юли 2017, 11:10

dextuar написа:Аз се отказвам повече да се занимавам с това, явно е глас в пустиня...

Не че аз съм този, които ти е едитнал мнението, но какъв е твоя начин да се занимаваш с това, да пишеш във всяко едно мнение в технически раздел, че "Със сигурност ще получиш в скоро време оферти на ЛС от загрижени потребители на форума, готови да помогнат срещу $$$" ли?
Айде стегни се малко...
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 07 Юли 2017, 11:44

adovet написа:Много не коректно някой от модераторите да едитва така анонимно, и то разбирам да има някаква причина. Има писания където са къде къде по ХАРД да кажем ама никой не обръща внимание на тях. Явно са засегнати интересите на някой :nono:

Айде без излишни спекулации... какво некоректно виждаш в това Модератор да добавя към пост модераторска забележка? Забранено е, не е позволено, или? Дори го пише в правилата... бъдете малко по-сериозни, по възможност... тука не е забавачница...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 07 Юли 2017, 11:47

Mollov написа:
adovet написа:Много не коректно някой от модераторите да едитва така анонимно, и то разбирам да има някаква причина. Има писания където са къде къде по ХАРД да кажем ама никой не обръща внимание на тях. Явно са засегнати интересите на някой :nono:

Айде без излишни спекулации... какво некоректно виждаш в това Модератор да добавя към пост модераторска забележка? Забранено е, не е позволено, или? Дори го пише в правилата... бъдете малко по-сериозни, по възможност... тука не е забавачница...

Аз не виждам нищо некоректно в това да се добавя модераторска забележка. Но досега не съм забелязал ти или някой от модераторите да го правят анонимно...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Юли 2017, 11:58

Аз обикновено пиша, че е от мое име като добавям някаква забележка. Но пък в крайна сметка се предполага, че модераторите сме едно цяло и не би трябвало да има значение кой точно го е написал.

Забележката отразява виждането на модераторския екип по въпроса и следва да се вземе под внимание. Кой точно я е направил няма никакво значение.
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 07 Юли 2017, 14:34

Ей за това по-горе става дума...

dextuar написа:Аз не виждам нищо некоректно в това да се добавя модераторска забележка. Но досега не съм забелязал ти или някой от модераторите да го правят анонимно...

Иначе... мое лично желание е (както и на хора от Модераторският екип) понякога "забележките" да ги пускам като пост т.е. като мнение, от което се вижда и, че съм го написал конкретно аз... но това е по-скоро добавка към горенаписаното от bum...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата