земетресение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: земетресение

Мнение от Zagy » 10 Сеп 2010, 10:19

В Надежда се усети харабийската тоя път :mrgreen:
Най се кефя сутрин като си сипя кафе и само държа лъжичката, а Земята ми го разбърква :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Сеп 2010, 10:19

Apassionata написа:
///peter написа:споко, нема да измрете така лесно :D

Щото на Фидосова вече и е забранено да се спъва в Парламента :mhihi:

http://www.19min.bg/images/events/23908 ... 0_1_xm.jpg

мълиии тая ли е палавницата от днеска :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 10 Сеп 2010, 10:22

Gemar написа:Нека има слаби трусове да освобождават напрежението, че в противен случай това освобождаване ще стане посредством силен.

Toва са поредните митове и легенди. Разликата м/у 3 и 4та степен по Рихтер е точно 100 пъти, както и между всяка друга степен. Демек за да се освободи напрежение от 4та по Рихтер, требва да станат 100 със сила 3 :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 10 Сеп 2010, 10:28

София. Епицентърът на днешното земетресение в София е било между бул. „Цариградско шосе” и летището, в началото на квартал „Дружба”. Това съобщи за Агенция „Фокус” Николай Милошев, директор на Геофизичния институт при БАН. Той уточни, че към момента не може да се каже дали земетресенията ще продължат. „Това земетресение е с магнитуд от 3,5 по Рихтер като е на 4 км. дълбочина. Но не може да кажем дали ще продължат трусовете. Земетресенията се дължат на разместването на земните маси. Не бихме могли да отговорим и защо сега се появяват тези явления”, каза Милошев и се пошегува, че сега му е дошло времето. Той подчерта, че ще е хубаво да се появят вторични трусове, които да са по-слаби от днешния трус, защото това ще е индикация, че процесът затихва. „Нямаме никаква информация. Имайте обаче предвид, че е необходим период от времето. До седмица след днешния трус може да има вторични трусове. Днешният трус си е съвсем отделен от вчерашния, защото е с по-висок магнитуд”, подчерта Милошев.

На няма и км от нас :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 10 Сеп 2010, 10:32

dimithur написа:Toва са поредните митове и легенди. Разликата м/у 3 и 4та степен по Рихтер е точно 100 пъти, както и между всяка друга степен. Демек за да се освободи напрежение от 4та по Рихтер, требва да станат 100 със сила 3 :mhihi:

Не са митове бе, истина е, освен това непрестанно има сеизмична актовност, просто не е достатъчно силна да се усети. Факт е, че ако не стават малки земетресения после от веднъж помита яката...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 10 Сеп 2010, 10:36

аз в света троица също го усетих, макар и не толкова впечатляващо колкото го описват другите. Ама тъкмо си сипвам кафенце и се чудя що разливам и не мога да си нацеля чашата :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 10 Сеп 2010, 10:40

SKISA написа:е тоа път друсна добре. е тва е вече трус-не като предните дни!

А едно време какви земетресения имаше, като друсне и променят картата после, пък сега, едно голямо (малко) нищо.

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 10 Сеп 2010, 10:42

spacepl написа:

А едно време какви земетресения имаше, като друсне и променят картата после, пък сега, едно голямо (малко) нищо.

Комунистите си взеха и земетресенията :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Сеп 2010, 10:50

Hito написа:
spacepl написа:

Комунистите си взеха и земетресенията :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Вие отивате в бисерника :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 10 Сеп 2010, 10:51

Ти вземи та си вкарай пералнята там, че колкото пъти я видя и започвам да се хиля :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Сеп 2010, 10:54

:OT:
представяш ли си как ще ти се смеят след 10 години на скоростта на аватара ти,се едно е от ония модеми едно време,14.400 и теглеш клип на бритни по 48 часа

Аватар

Мнение от dimithur » 10 Сеп 2010, 10:57

Е.Димитров написа::OT:
представяш ли си как ще ти се смеят след 10 години на скоростта на аватара ти,се едно е от ония модеми едно време,14.400 и теглеш клип на бритни по 48 часа

Хахах, че от няколко години насам, вече тая скорост си е смешна. Ма преди като бехме всички с 56к модеми, дразнеше народонаселението с тоя ник :mhihi:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 10 Сеп 2010, 11:53

Абе според вас копането за метрото дали има нещо общо с тия трусове, като се има предвид, че сме точно ткаъв сеизмичен район е и колегата дет пусна 1 карта по тоя повод.
или тия тунелчета се прекалено малък фактор, за да повлияят на цялостната сеизмична активност?
Ма да не стане така камъчето да обърне каруцата .. знам ли ,дано не, въпреки че доколкото знам част от тунелите са прокопани още по комунистическо време , ама не се знае знае ли се и ако се знае кво от това ..
Карай бързо
Стигни 'пръв

Аватар

Мнение от dimithur » 10 Сеп 2010, 12:00

leTransporteur написа:Абе според вас копането за метрото дали има нещо общо с тия трусове, като се има предвид, че сме точно ткаъв сеизмичен район е и колегата дет пусна 1 карта по тоя повод.
или тия тунелчета се прекалено малък фактор, за да повлияят на цялостната сеизмична активност?
Ма да не стане така камъчето да обърне каруцата .. знам ли ,дано не, въпреки че доколкото знам част от тунелите са прокопани още по комунистическо време , ама не се знае знае ли се и ако се знае кво от това ..

Ми според мен баш много общо имат , ама айде да не коментирам, че ме изкарват замесен все в някакви конспорациЙ :mhihi: Спомняма си може би преди 10-12 години, като копаеха под Орлов мост, точно бях в един автобус, ми такова трещене беше, щеше да се обърне автобуса :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 10 Сеп 2010, 12:16

spacepl написа:Ти вземи та си вкарай пералнята там, че колкото пъти я видя и започвам да се хиля :mhihi:

хахааха...,толко пъти съм я гледал тая джунджория,но никога не и бях обръщал внимание.......ама сега се посмях доволно..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С Има ли някой който не го е усетил като мене :kuku:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата