СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Don_Diego написа:Защо не си изровиш в картата на кадастъра парцела и да си видиш каквото те интересува, доста информация има: тип на имота, площ, тип застрояване и тн
За скицата не мисля, че ще ти дадат ако нямаш твой човек там
Бях споменавал за странно оцветяване на диск, ето го...сякаш е на пръски
Диска е ОЕМ Audi/VW, накладките или са ОЕМ също или АТЕ (не помня на тази какво сложихме последно). Появи се наскоро това, преди си бяха лъскави. Няма никакви грижи в спирането
нищо му няма... сапуна е отмил праха от накладките на места и са лъснали... покарай малко, поспирай малко... ще станат пак един цвят.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:carmanf1 написа:alx,
я дай съвет как се оправя тая САТАНА - 911 992, прикрита зад божествена красота![]()
Майка му дейВа и турбалана, само бели търси, като мен![]()
Ясно ми стана, че не съм дорасъл за такава кола
Имам много да уча още
Давай съветиКво да чета и да почвам да уча
Нищо не разбрах какво се търси в задачата? Как се поправя? С PIWIS- иначе просто няма шанс за диагностика. Как се кара че да не се пребиеш? Мъжката и решително й се заповядва кво да прави щото иначе… прави каквото си иска…
Искам да се науча да го карам тва

И аз така подходих - мъжката и хайдушката. Ама тая сатана, ми показа че не се подчинява, като я предизвикаш

На едно голямо и празно кръгово го хванах много добре, получи се супер, ама малко по-късно на друг участък, тая сатана реши да ми покаже, че не съм аз шефа

Ясно е, че нямам още достатъчно шофьорски опит да го карам тва, как си трябва. За тва искам да уча.
Ще търся онлайн курсове за малко теория първо и посля практика някъде с инструктури сигурно, знам ли и аз.
ПП. Нямам възможности за turbo s, исках да пробвам обикновената 911 carrera, ама понеже имам хора там

тия мръсници ме заведоха в халето отзад и ми дадоха тая сатана - turbo s за 2 дни

carmanf1 написа:alx написа:carmanf1 написа:alx,
я дай съвет как се оправя тая САТАНА - 911 992, прикрита зад божествена красота![]()
Майка му дейВа и турбалана, само бели търси, като мен![]()
Ясно ми стана, че не съм дорасъл за такава кола
Имам много да уча още
Давай съветиКво да чета и да почвам да уча
Нищо не разбрах какво се търси в задачата? Как се поправя? С PIWIS- иначе просто няма шанс за диагностика. Как се кара че да не се пребиеш? Мъжката и решително й се заповядва кво да прави щото иначе… прави каквото си иска…
Искам да се науча да го карам тваНикви диагностики и глупости не ми трябват - има си дилъри за тая работа.
И аз така подходих - мъжката и хайдушката. Ама тая сатана, ми показа че не се подчинява, като я предизвикаш![]()
На едно голямо и празно кръгово го хванах много добре, получи се супер, ама малко по-късно на друг участък, тая сатана реши да ми покаже, че не съм аз шефа![]()
Ясно е, че нямам още достатъчно шофьорски опит да го карам тва, как си трябва. За тва искам да уча.
Ще търся онлайн курсове за малко теория първо и посля практика някъде с инструктури сигурно, знам ли и аз.
ПП. Нямам възможности за turbo s, исках да пробвам обикновената 911 carrera, ама понеже имам хора там![]()
тия мръсници ме заведоха в халето отзад и ми дадоха тая сатана - turbo s за 2 дни
дебелогъзо турбинирано прасе може да те научи някой да караш само... в германия.. щото за да се кара здраво прасе си трябва немец.. та ако искаш да караш прасе сериозно трябва си специфичен инструктаж на него- щото баланса му не е кат на никоя друга кола и квото знаеш по принцип за агресивно каране при други коли- при прасето ще ти направи лоша услуга. моя скромен съвет е ако ти падне случайно да караш мощно прасе - не го настъпвай много много щото... ще си покаже зъбите... и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Аз чакам последното РС6 тия дни,че се било появило из едни наши гаражи...да видим кога ще мога да му видя зъбите...
Ама това е от питомните...де...няма желанията на горепосоченият немски шопар....
Ще се плашиме явно ма да видим колко,че скоро силна кола не съм карал освен разни рейндж дръгели дето не ги и броим,че ги има...

Ще се плашиме явно ма да видим колко,че скоро силна кола не съм карал освен разни рейндж дръгели дето не ги и броим,че ги има...

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Don_Diego написа:Само аз ли мисля, че по-забавното за каране Порше е Кайман?
каймана е най- добре седящото на пътя прасе.. ама не е по- забавно от 911... щото с каймана си неуязвим.. докато като караш 911 на 10/10 и аналния ти мускул е винаги в готовност да стисне сериозно и ако не помогне- да се отпусне докрай... което си е особен вид забава- като тая дето ти е забавно като се стрелне кобрата към тебе и ти успееш да отскочиш

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:дебелогъзо турбинирано прасе може да те научи някой да караш само... в германия.. щото за да се кара здраво прасе си трябва немец.. та ако искаш да караш прасе сериозно трябва си специфичен инструктаж на него- щото баланса му не е кат на никоя друга кола и квото знаеш по принцип за агресивно каране при други коли- при прасето ще ти направи лоша услуга. моя скромен съвет е ако ти падне случайно да караш мощно прасе - не го настъпвай много много щото... ще си покаже зъбите... и така.
Така е, тая сатана си показа зъбите и щеше да ми еВе м*мата, ако не бяха всичките му там системи, да ме вкарат в пътя и да ми спасят задника

За тва казвам, че не мога да го карам как си трябва тва

За баланса - усетих го, уж де, с моите скромни умения - няма общо с другите. С тоя мотор зад гърба ти, буквално го усещам как натиска мощно задните гуми

После като пуснеш, губиш тракция. Тоест, нон-стоп трябва да го управляваш тва само с газта, за да го държиш в баланс.
Не знам, поне аз така го усетих.
Помня го това от теб - за баланса

По никакъв начин не целя 10 от 10 каране (не съм Фитипалди

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Таксата за Дунав-мост не се ли плаща само в едната посока?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мощна кола се кара...бавно!
Не е да се качиш и веднага да и раздадеш газ.
Трябва да се кара поне над месец два почти всеки ден и то нормално без да се напъваш, без да правиш странни неща и без изгъзици. Кара се като нормална баничарка, колкото и да ти се иска да я "изрежеш".
След, като и научиш всички копчета как работят (в буквалният смисъл, вътре в купето копчетата) и знаеш кое къде е, след като си карал 2 месеца спокойно и си усетил колата и след , като и имаш уважението , вече лека по лека може да подкарваш малко по-бързо и отново без изгъзици. Докато имаш измамното усещане, че с колата сте едно и усещаш колата на къде се движи със задника (както пилотите).
И чак тогава, след 2-3 месеца може да почнеш да се правиш на келеш и да счупиш колата
Да счупиш колата, защото не си помолил или платил на някой да седне до теб и да ти покаже нещата.
Колкото и човек да си мисли, че всичко не , че е лесно, но може да го постигне сам с опита, който има, се оказва, че има едни направо тъпи тънкости, как да се върти волана в завой, какво да се прави при поднасяне , как да се дозира спирачката и как да си доволен, но да не те залее адреналина и да останеш спокоен!
Не е да се качиш и веднага да и раздадеш газ.
Трябва да се кара поне над месец два почти всеки ден и то нормално без да се напъваш, без да правиш странни неща и без изгъзици. Кара се като нормална баничарка, колкото и да ти се иска да я "изрежеш".
След, като и научиш всички копчета как работят (в буквалният смисъл, вътре в купето копчетата) и знаеш кое къде е, след като си карал 2 месеца спокойно и си усетил колата и след , като и имаш уважението , вече лека по лека може да подкарваш малко по-бързо и отново без изгъзици. Докато имаш измамното усещане, че с колата сте едно и усещаш колата на къде се движи със задника (както пилотите).
И чак тогава, след 2-3 месеца може да почнеш да се правиш на келеш и да счупиш колата

Да счупиш колата, защото не си помолил или платил на някой да седне до теб и да ти покаже нещата.
Колкото и човек да си мисли, че всичко не , че е лесно, но може да го постигне сам с опита, който има, се оказва, че има едни направо тъпи тънкости, как да се върти волана в завой, какво да се прави при поднасяне , как да се дозира спирачката и как да си доволен, но да не те залее адреналина и да останеш спокоен!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ако си карал съветска запорожка няма да ти е толкова трудно и с тая немскатаЗа баланса - усетих го, уж де, с моите скромни умения - няма общо с другите. С тоя мотор зад гърба ти, буквално го усещам как натиска мощно задните гуми

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Някой добър човек с достъп до бмв историята има ли, да погледнем историята на един джиБ 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Jordana написа:Ако си карал съветска запорожка няма да ти е толкова трудно и с тая немскатаЗа баланса - усетих го, уж де, с моите скромни умения - няма общо с другите. С тоя мотор зад гърба ти, буквално го усещам как натиска мощно задните гуми
Точно, а Вартбург са ги правили в предвоенните фабрики на БМВ. Много добра платформа за тези, които искат да се научат да карат БМВ-та.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не си много далеч от истината със намесване отрочето от Айзенах .... Вартбург . Чувства се двутактовия мотор ..
Между другото им викаха "Пърдящия Ханс" заради тоя характерен двутактов звук
https://www.youtube.com/watch?v=aoPY0cM32CM

https://www.youtube.com/watch?v=aoPY0cM32CM
Последна промяна Jordana на 04 Апр 2024, 11:08, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Като пуснах звука на клипа и избухнах в смях 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes