Политическа
Модератор: Общи модератори
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Re: Политическа
alx написа:Ако иранците изстрелят нещо по нас ще падне накъдето се е запътило защото няма кой и с какво да го свали. Факт.
Обаче нали знаете, че това ще е атака върху НАТО? Иранците нямат сметка да вкарат НАТО срещу тях защото крайния резултат тогава със сигурност няма да е в тяхна полза по никаква схема.
Поне аз така мисля… едно е да имаш рижия да ти се пени и да мята ракети по нощите- другото е да те почнат от още няколко места и бюджети… иранците са всичко друго, но е и глупави. Те може по някаква схема да изчакат Тръмп да си отиде, ама влезе ли НАТО опасността за тях нараства като такава и като времетраене.
С две думи- не вярвам да ни думнат. Не щото не могат а щото не е полезен ход за тях
Сега ще дадеш ли и пример кой от нато ще ни защити? Кои от тези от нато които имат оръжие са на страната на рижия?
alx написа:Ако иранците изстрелят нещо по нас ще падне накъдето се е запътило защото няма кой и с какво да го свали. Факт.
Обаче нали знаете, че това ще е атака върху НАТО? Иранците нямат сметка да вкарат НАТО срещу тях защото крайния резултат тогава със сигурност няма да е в тяхна полза по никаква схема.
Поне аз така мисля… едно е да имаш рижия да ти се пени и да мята ракети по нощите- другото е да те почнат от още няколко места и бюджети… иранците са всичко друго, но е и глупави. Те може по някаква схема да изчакат Тръмп да си отиде, ама влезе ли НАТО опасността за тях нараства като такава и като времетраене.
С две думи- не вярвам да ни думнат. Не щото не могат а щото не е полезен ход за тях
Стига се злоупотребява с това "Атака върху НАТО". Украински дронове вече няколко пъти паднаха в прибалтийските тигърчета и още никой не е нападнал Украйна. Прословутият чл. 5 какво гласи?
Кой и какво ще им направи на Иранците?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
чл 5 трябва да се поиска от нападната страна, тва не е автоматичен механизъм. Ако работеше така преди 10тина години като турците свалиха руския самолет щеше да стане доста интересно. И най-вероятно до война в Украйна нямаше да се стигне