СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от dhtj » 08 Яну 2024, 17:27

Jordana написа:
За глезена не знам, ама за номера на обувките, колкото и да звучи клише, в моя скромен опит е 100% доказана теория. :lol:
Всички го знаете предполагам, няма нужда да пояснявам? :mhihi:
И какъв ти е опита ? Ако с жена ти носите един размер обувки значи си пасвате ? :mhihi:

Всички тесни "душички" които съм усещал са с 36-37 номер обувки... Имах едно нисичко гадже, под 1.60, носеше 35 номер, толкова тясна беше, че имах чувството че го стиска като маймунка хванала се за клон. :mhihi:

Веднъж ми се случи една с 40 номер... иначе на пръв поглед пак нежно, хубаво момиче, на 19, не беше едра, но усещането беше като "кренвирш в коридор" :lol: Никакъв кеф... :cry:

Всички тея впечатления са с до 25-6 годишни нераждали момичета, така че изключваме фактори като "умора на материала" , разтягания, операции и т.н. :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Яну 2024, 17:33

carmanf1 написа:ПП. След малко ще напиша една история от днес с един приятел :lol:

То ако истории вземем да пишем, трябва началника да купи още хостинг, че няма да стигне мястото :mhihi:

Преди години един приятел бенвист и той, даже има профил във форума, но не влиза от поне 10 години има среща с една от чатовете някъде. Ма тая си снимала само главата. Там всичко точно.

Пича караше страхотна e36 is купе, когато бяха коли за пикъп. Беше си колата с Билщайн койловъри, пълен М пакет и всичко както си е реда.

Тая пристига и тоя после ми вика - първото нещо, което си помислих беше "баси, тая дали ще може да влезе в колата" :mhihi:

carmanf1 написа:Не че аз съм няква топ форма

В днешно време не знам как стоят нещата, но едно време добрата форма спестяваше много пари.

dhtj написа:Всички тесни "душички"

То тва там е мускул и се поддава на тренировки. Съответно и атрофира като всеки останал мускул, ако не се ползва или собственичката му не знае как да го контролира и тренира. И затова повечето на някаква ранна възраст стават като попски ръкав. След раждането пък съвсем. Лечението е или тренировка или голЕма палка :mhihi:

Това ме подсеща за най-голямата паламарка, която съм виждал. Някой може ли да се сети на кого - известен наш спортист? :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Яну 2024, 17:39

В днешно време гледат каква яхта имаш, че бая шофьори ги е*аха вече хубавите жени :mhihi:
Плочките на корема са второстепенни :lol: .

Аз имам история с една бикини моделка в най-дебелите ми моменти - голямо мрънка беше що не ходя да тренирам да отслабвам ама като пусна и вика "не трябваше да ти се дърпам толкова" :mhihi: , та щом такава склонява, значи всяка би склонила.

ПП: Не съм харчил пари по нея, но както carman-a казва - с отношение и правилни приказки постигнах своето :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 08 Яну 2024, 17:44

bum_bum написа:Това ме подсеща за най-голямата паламарка, която съм виждал. Някой може ли да се сети на кого - известен наш спортист? :mhihi:

Никога не съм подозирал че може да си водиш класация с паламарки?? :mhihi:

Ама за Пулев се сещам първо. Даже познавам бившата му, трябва да я питам. :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 08 Яну 2024, 17:52

НЕЕЕ, МОЛЯ ВИ СЕ! Дайте да се върнем към жените! Чурките да си ги обсъждат в бгмама! :paranoid: :paranoid: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Яну 2024, 18:09

То е такова нещо, че няма нужда да си водиш класация за да го запомниш. Представи си скумрия 1-2 кила :mhihi: Иначе позна.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 08 Яну 2024, 18:17

Съсипахте я тая тема :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 08 Яну 2024, 18:28

Занапред като видя скумрия винаги ще правя тая асоциация .. фак :D
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 08 Яну 2024, 18:29

bum_bum написа:Забелязал съм, че като стане дума за жени, всички са с много претенции.

И винаги съм се чудел- а вълците кой ги пердаши?

Те са 2 вида - вълкодав и на другите им викат Дънди крокодила :lol:

Пак ония колега от университета, с малките обувки и къде не подбираше, вика "майка му дейва, кво съм правил снощи, не знам. Ама будя се тая сутрин и до мен крокодил, че и говори" :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 08 Яну 2024, 18:34

Мисля,че това е краят на темата щом от критерии за жени минахме на чурки......... :dummy:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Яну 2024, 18:49

Щото стана въпрос за широки канали. А на въпроса може да се погледне и по друг начин. Явно има хора за които всичко е тясно :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 08 Яну 2024, 18:58

Аз все се успокоявам, че на тия с бейзболните бухалки никога не им дават да влизат през задния вход, та си е по-скоро недостатък а не предимство :mhihi:

УДАРИХТЕ ГО НА ПРОСТОТИИ И ТЕМАТА ОТИВА КЪМ КЛЮЧ, А НЯКОЙ И НА ПОЧИВКА!!! :cop: :cop: :cop:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Яну 2024, 19:09

Не само.

Едни познати от спортното преди 30-тина години си имаха една, която редовно я уважаваха вкупом. Един път взели един пич на който му викаха Магарето. Тая като видяла за какво иде реч му казала - с тоя $№% върви майка си да №%^№. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 08 Яну 2024, 19:56

??? написа:
УДАРИХТЕ ГО НА ПРОСТОТИИ И ТЕМАТА ОТИВА КЪМ КЛЮЧ, А НЯКОЙ И НА ПОЧИВКА!!! :cop: :cop: :cop:

Много би ми било интересно да се цитира точката от правилата на форума която нарушават мненията ни? Ще изгубим детската аудитория ли какво? Това са неща от живота и не виждам защо трябва да се правим на девици, че не съществуват?

ПП И тая практика да се заплашва анонимно редактирайки чужди мнения не я намирам за никак коректна, до колкото знам модераторите и админите си имат профили и могат да изразят позиция от тях :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 08 Яну 2024, 20:04

Чак ся се светнах, що на един пич тука от квартала му викат магарето :mhihi:

Ама понеже на жена му й викат мравката (съвсем сериозно, грам не се евавам), се усъмних и звъннах на стар приятел от квартала да правим майтап :mhihi:

И той: абе ти чак ся ли се усети - не помниш ли като бяхме малки и като ходихме на гребната да се къпем, тоя къв телешки салам вадеше :lol:

И че топките му бяха к'ът ябълки, и за тва се къпеше с големи шорти :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата