Тъп и нагъл съсед - чакам съвети

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Тъп и нагъл съсед - чакам съвети

Мнение от someone » 15 Май 2008, 21:13

Един мой съсед си направил "Запазено паркомясто" по следния начин:

Изображение

Не че съм се засилил да паркирам на това място, ама два пъти се спънах във това нещо и един път така се шибнах в лявото колче, че един месец ходих с рана на крака. Лично съм виждал други трима човека също да се спъват. Издебнах го един път, и му викам: "Абе, комшу, то ясно, че нарушаваш всякакви норми с тая простотия дето си я направил, ама що не вземеш поне да го направиш като хората - малко по високо, та да не се пребиват хората като минават от тук". А тоя наглия ми вика: "Ми не си внимавал, като си минавал, затова си се ударил"...ебаси, аз му говоря като човек, а тоя ми се дзвери (нищо лично против dzver )...Та накратко, обясних му, че следващия път като минавам с разни остри или тежки предмети покрай колата му може пак да не внимавам...ама се чудя все още как да го лекувам от наглостта му...

Идеи някакви?

P.S. А на модераторите, които вероятно ще се засилят, да заключат темата - заглавието на подфорума е - "Извън Темата
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!"
Така, че струва ми се, не нарушавам правилата на форума с тази тема.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Май 2008, 21:16

полиция --> жалба --> акт за съседа
ще се проточи, но ако им досадят двама трима човека със сигурност ще има положителен ефект ;)

п.с. колата му не е виновна!!! :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Май 2008, 21:16

Някоя вечер му дигаш колците(ако може) и му ги оставяш пред вратата. Не вярвам да почне кръвна вражда. А да се оплаче е малко повече от невероятно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Май 2008, 21:17

аз лично бих ги върнал на вторични суровини тия железа а парите бих изпил :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
изобщо нямам намерение да се занимавам с такива нагли хора и да си хабя нервите
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 15 Май 2008, 21:18

D3BEP написа:Някоя вечер му дигаш колците(ако може) и му ги оставяш пред вратата.

Бетонирани са здраво...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 15 Май 2008, 21:21

връзваш за теглича,ама не с ластично въже :mhihi: и си ти :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 15 Май 2008, 21:24

Понеже това "техническо средство" ограничава твоите човешки права и свободи, и е допринесло ти да страдаш, отиваш, изваждаш коловете, и му ги носиш да си ги сложи там, където има законо основание. Т.е., там където е негова частна собственост.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Май 2008, 21:52

Имаше наредби срещу тея заграждения, дори няккви акции правиха. Обади се в общината и ще ти кажат какво да правиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Май 2008, 22:01

опалчи се в общината,ще го задължат да ги махне
от нашия блок има също един тъпанар които си слага като изкара колата един бордюр от пред веднъж даже не го видях и си праснах картера но го издебнах пак да го сложи и паркирах джипа там въпреки че имаше други свободни места и оня после ме гледаше като наакан

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 15 Май 2008, 22:05

...о-о-о-ох любима тема! така- може да почнеш със картоф въвауспуха- тръгва пича- първоначално колата върви, после започва все повече да забива предница- той инстинктивно дава газ и съответно дига още повече налягането до момента в който оня ми ти картоф излети като тапа на шампанско (със съответния звук БА-А-А-А-А-М!!!) ако не се насере то поне ще се напикае!
после минаваме към любимото ми- ако има метална входна врата- заваряване на пантите докато той е вътре. ако е дървена- пиеш 4 бири и стискаш- когато повикът стане неудържим вадиш пръскачката пред вратата! ако комшията живее над теб- тогава го е втасал! трябва единствено да стигнеш до неговия комин и да пуснеш вътре една бойна димка! гаранция че за нула време ще има евакуация и пожарна! варианто с коноклит и клечки във всички ключалки смятам е безсмислено да ти го казвам, защото вече е изтъркано, както и събуждането сутрин в 5 по телефона! но виж това да му вържеш задното ляво колело за някое от колчетата не си се сетил! особено ако е с по-гългичко въженце да може да се засили подобаващо.....може да се обзаложим дали же изпадне бронята / колелото или ще се отскубне колчето! алтернативен вариант е един капут пълен със захар и бум в резервоара! бавно и сигурно оная ми ти захар тръгва към клапаните и става на карамел! нали я знаеш оня песен - ти си сладък ка-ра-ме-л, карамелено момче.....е ще я намрази твоя комши окончателно! изтъркан номер е шперплатена дъска с пирон под гумата! или под двете- щото има една резервна...абе идеи колкото искаш

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Май 2008, 22:15

1 вземи чук и чукни катинара
2 вземи ножица за арматирна тел и му резни катинара или синджирра
3съберете се 2-3ма и стъпете синджир и или тои или катинара ще заминат
4набии клечки за зъби в катинара за да не може да го отключи ма чакаи да паркира и сутринта както бърза да види зор
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: баси да ти имам проблема

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 15 Май 2008, 22:15

много лесно ще го откажеш, просто си купи една тубичка канаколит и му изцърквай по малко в катинара, като смени 5-тия катинар ще се усети,. а преждевременно може да дадеш 2 кинта на някое лапе да омаже катинара добре с лайна :mhihi:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

,,

Мнение от bavareca_86 » 15 Май 2008, 22:21

долно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 15 Май 2008, 22:25

ей на саморазправа ви избива само-той ша го бъзне оня ша го бъзне и накрая и двамата ще видят как точно изглежда Пирогов отвътре....
:lol: :lol:
-бе това са порочни практики...
:D :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 15 Май 2008, 22:35

Колега alexsch ти трябва да даваш професионални консултации по тоя въпрос! Колко вземаш на час и дай някакви координати, ако може.

По темата: Набий още колчета и вържи с вериги и от другите страни, после му срежи катинара и сложи твой или завари краищата на веригата един за друг. Да не може и той да влезе, да видиш как другите ще го обадят в общината, пък ти ни лук ял, ни лук мирисал, ни простотии правил.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Следваща

Назад към Извън Темата